• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hastahane görmek

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a sizi çok rahatsız ediyorum biliyorum ama ben yine rüya gördüm benim annemin amcasının kızı yarın evleniyor ve ben rüyamda onu hastanede gördüm ağlıyordu sonra yoğun bakımda gördüm öldü yada ölecekti bende çok kötü bir şekilde ağlamaya başladım rüyam orada bitti (birde benim kardeşim ırmak var oda bu siteye kayıt olmak istedi ve oldu ama sonradan buraya girdiğimizde sahtekarlıktan formdan atıldınız dedi ama şimdi girebiliyoruz o yüzden kardeşimde benim adıma rüya atacak ama mesaj bölümüne ben nehir diyecek olur mu acaba ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz est.. mumin mumini asla rahatsiz etmez..
Hayattimizda gelen gecen her kisi muhakak bir hizmet, sebep ve gaye icin KAPIMIZA Allah cc . tarafindan gonderilmistir..
Yani Kainatta tesadufe tesaduf edilmez..

Ha Nehir Ha ırmak ikisi de bir SU degil mi? cddvb..sırıtık.:,
ikiside aynı yöne akmaz mi?hmmnn
Aslinda ruyaniza gecmeden Size ufak bir SIR vereyim mi?
Burada bulunan uye kardeslerimin kim olduklari ve Ruh halleri nasildir diye daha Nik lerinden belli olur...
Mesela Sizin nikkiniz bilinc alti ve ruhsal durumunuzu ifade eder. Su hayat kaynağıdır ve hayata enerji veren bir unsurdur.
su maneviyat,tedavi ve bereket ve HUZUR arayisidir...
su, yüceligi, huzuru, yeniden dirilmeyi ve icindeki karamsarligi, celiskileri YIKAMAYA..yok etmeye okyonuslara dogru Engin gelecege kavusmayi ifade eder. ..

Hayirdir insallah...
Rüyada hastane görmek;
fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi işaret eder...Hayirli bir ruyadir...

Rüyada ağlamak; büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile Siz yeterki Allah a YAKIN olun...
Onun huzurunda Huzur bulun diye Size Duaciyim..Genc kardesim..
Hayirli Gunler..

duaa..

nirvana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Aleyküm rüyamda vefat eden ninemi hastanede yatıyor gördüm halamla beraber ziyarete gitmişiz o şekilde gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz
Hayattimizda gelen gecen her kisi muhakak bir hizmet sebep ve gaye icin KAPIMIZA Allah cc . tarafindan gonderilmistir..
Yani Kainatta tesadufe tesaduf edilmez..
Hayirdir insallah...
Rüyada hastane görmek;
fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi işaret eder...Hayirli bir ruyadir...
Hayirli Gunler..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım, bu sabah aslında iki farklı saatte bir rüya gördüm. Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

Rüyamda bizim evdeyiz annem hamur yoğurdum kızda beni bekliyor deyip mutfağa gidiyor. Ayrıldığımız insanda evde oluyor benimle konuşmaya başlıyor dinlemiyorum, benden ne istiyorsun onu söyle diyorum seni seviyorum diyor banane bitti artık anladın mı bitti çek git artık diyorum. Sonra bende mutfağa gidiyorum annemlerin yanına, annemle kızım karşılıklı tahta sinileri almışlar önlerine üzerinde 3'er beze hamur kızım babacım sana börek yapıyorum diyor aferim kızıma dedim uyandım. Sonra; yine sızmışım, bu kezde hastanedeyim sanki ben hastanede yatıyor gibiyken sonrasında yine ayrıldığım insan hastanede yatıyor oluyor istediğin hayat aradığın mutluluk bu muydu diyorum, sana geldim seni seviyorum dedim dinlemedin diyor artık yalanlarından bıktım derken uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir ablacım???

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Bilinç ve Vicdan arasındaki bir ruh hali...
Unutma SEN kendini değiştirmedikçe Allah cc. içinde bulunduğun durumu değiştirmez..
"La havle vela kuvvete illa billah = Her türlü güç ve kuvvet sadece Allah'ın yardımı iledir ve hepsi Allah'a aittir."

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hastane görmek;
Maddi, manevi ve sağlık yönünden iyileşme ,fiziksel ya da ruhi açıdan gelişme kaydedeceğinize delalet eder.

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ,eksiğimiz yada bir fazlalığımız var demektir...!

Her bir insanın hastalığı da ilaci da farklıdır..Anliyana...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre
hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”
(İsra, 17/84)

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam Bilinç ve Vicdan arasındaki bir ruh hali...
Unutma SEN kendini değiştirmedikçe Allah cc. içinde bulunduğun durumu değiştirmez..
"La havle vela kuvvete illa billah = Her türlü güç ve kuvvet sadece Allah'ın yardımı iledir ve hepsi Allah'a aittir."

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hastane görmek;
Maddi, manevi ve sağlık yönünden iyileşme ,fiziksel ya da ruhi açıdan gelişme kaydedeceğinize delalet eder.

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ,eksiğimiz yada bir fazlalığımız var demektir...!

Her bir insanın hastalığı da ilaci da farklıdır..Anliyana...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre
hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”
(İsra, 17/84)

Allah razı olsun ablacım, söylediklerini idrakimce alıyorum. Ama bu bilinç altından kurtulmanın bir yolu yok mu, ben kendimi nasıl değiştirmeliyim ki artık içinde bulunduğum durumdan kurtuluyum? Bende yoruldum abla bitsin istiyorum artık bu kabus 2 sıkıntılı mahkeme ile her şey bitti, huzurlu olmam rahat bir nefes almam gerekiyor ama olmuyor. Acaba nerde yanlış yapıyorum abla???

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Üst Alt