• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada havlu görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada banyo havlusu görmek rüyada mavi havlu görmek rüyada havlu satın almak rüyada havlu görmek ne anlama gelir rüyada havlu kenarı görmek rüyada bornoz görmek

Rüyada havlu görmek, bir arkadaşın hakkında kötü bir laf söylemeye, bir dostunun yapacağı bir haksızlıktan ötürü vicdan azabı duyacağına işaret eder.

Rüyada havlu görülmesi yeni bir şeyle tabir olunur.

Rüyanızda yüzünüzü beyaz bir havlu ile kuruladığınızı görmeniz; düşündüğünüz bir işin hakkınızda hayırlı olacağına, rüyanızda kırmızı havlu görmeniz; muradınıza ereceğinize.

Rüyanızda yeşil havlu görmeniz; inancınızın kuvvetli olduğuna. Rüyanızda siyah havlu görmeniz; mateme bürüneceğinize, rüyanızda çok renkli havlu görmeniz; yapacağınız bir işte tereddüt edeceğinize yorumlanır.

Rüyada havlu görmek, yeni bir işe de yorumlanır.

Yüzünüzü beyaz bir havlu ile kuruladığınızı görmek, tasarladığınız bir işin hakkınızda hayırlı olacağına delildir.

Renkli havlunun çeşitli yorumları vardır; kırmızı havlu görmek murada, yeşil havlu dini inanca, siyah havlu mateme, çok renkli havlu ise yapılacak işte tereddüte delalet eder.

Rüyada abdest aldıktan sonra elini yüzünü havlu ile siliyor görmek, günahlardan temizlenmeye, üzüntü ve kederden halâs olmaya ve rızka delâlet eder.

Bu rüya, bazan da bir kız çocuğu ile tâbir olunur.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için linke Tıklayın

Rüyalarda yasananlar inanilmayacak kadar hızli gelişir. Bir kaç dakikalik rüya esnasında bile çok uzun sürdüğünü sandığımız garip şaşırtıcı ve çok değişik olaylar birbirlerini izlerler. Bu nedenle rüyada zaman kavramı olusmaz. Ancak zaman kavramini biz uyandiktan sonra beynimizin öğretileri ve alışkanlıkları doğrultusunda saptadığımız bir anlar toplamıdır sadece.

“Rüyası en doğru olarak çıkanlarınız en doğru sözlü olanınızdır.” (Müslim Rüya 6)

- Bir hadiste Hz. Peygamber (asv) şöyle buyurdu: “Nübüvetten yalnız müjdeciler kalmıştır.
” Oradakiler “Ya Resulellah! Müjdeciler nelerdir?” diye sorduklarında “Salih rüyalardır.” buyurdu...
(Buhari Tabir 5; Muvatta Rüya 3)

Bu hadis-i şerifler de gösteriyor ki Allah ile kulları arasında iletişimi gerçekleştiren vahiy yolu kapandıktan sonra vahyin kırk altı parçasından bir parçası olan rüyalarla bu iletişim hattı devam edecektir.

Tesettur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamlar ben istahare rüyasına yattım, hayatım da olması gerekiyor mu diye. Rüyamda ben yatak odasındayım elimde havlu var ve içeriye o adam giriyor. Elimdeki havlu beyaz ve yeşil çizgili, içeri girdiginde heyecanlaniyorum. Sonra arkamı döndüğümde yatağın üzerinde beyazlı kırmızılı havlu vardı. Ertesi gün bir daha yattım ama rüyamda ne gördüğümü hatırlamıyorum, sadece rüyamda heyecanlandiğımı hatırlıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaların hayr Olsun.
Rüyada havlu görmek ;
Havlu genel olarak hedeflere ulaşmak ve içinde bulunduğunuz duygusal durum hakkında bilgi verir.
kullanmak, kullanılmak..
Rüyada havlu görmenin anlamı görülenin temiz havlu - kirli havlu, yeni havlu - eski havlu, kuru havlu - ıslak havlu, beyaz havlu - siyah havlu olmasına göre değişir.yaşadığınız bir sıkıntı konusunda farklı bir çözüm bulmanız gerektiğini simgeler.

Rüyada havlu aldığını, havlu verdiğini görmek;
taze bir başlangıç ve yeni bir geçiş temsil etmektedir.

Rüyanın bütünü ;erkek arkadaşın,aklından çıkmadığını, zihninin ,nefsin ,fena halde onunla meşgul olduğunu ve farkında olmadan hayallere dalıp gittiğini ve onunla alakalı beklentilerin olduğunu anlatmaktadır...bir insani iyice tanımadan bağlanmıyacaksın..
kendini ona teslim etmiyeceksin yoksa kendine YAZIK EDERSIN.....Nefsine yenilme.
Senin akıllı, zeki ve mantığını kullanmasını bilen birisi olduğunu anlatıyor.aklını, mantığını kullan..........
görmüş olduğun rüya gerçek hayatında duyguların ile mantığının ,nefsinin çatışmasını anlatmaktadır ..selametle..

Üst Alt