• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada havuz görmek

S

Seher

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleykum hayırlı geceler dilerim
Kaç gün önce okula başlamadan önce bir rüya gördüm bir havuz gördüm içi dolu su çok büyük bir havuz ve içindeki su da baya bir temiz ve berraktı havuz suyu çok derindi teyzemde yanımda vardı ben suya bakıyorum ama içine girmekten korkuyodum sadece bakıyordum teyzem bana gir suya dedi ben ise hayır çok derin korkuyorum dedim ve daha az derin olmayan tarafı girdim ve yavaş yavaş yüzüyordum..
Bu sene okul benim için çok önemli.. Elimdem geleni yapmak istiyorum lütfen sizlerde dua edin..

Hayırlısı olsun..

Hayırlı geceler rabbim yar ve yardımcınız olur inşallaH

Selametle kalın

Seher, yaş 20, yer almanya, bekar, öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Benim gibi gurbetci genc kardesim..Masallah isminizde cok guzel ve manidar..
Bildiginiz gibi part time psikolojik danismanlik yaptigim icin universitelerde Student counselor (Rehber öğretmen )mi oluyor ogrencilerin ruhsal ve celiski ,deprasyon anlarinda ofisime gelip fikir soruyorlar tamam..?O yuzden yazdiklarimin cogu Tecrubelerimden gelir...Dun Dünya Ekonomisi okuyan cok takdir ettigim yabanci uyruklu yani musliman olmiyan basarili bir KIZ ogrenci yanima geldi...
ve sorunu bunca yil basarili ve cok calistigini ama artik son donemde bir cesit deprasyona girdigini ve bu sene imtihani gecemem..
gecemezsem diye bir korku yasadigini ve bu korkunun butun hayattini etkiledigini anlatiyordu...
ve her gece Rüyasinda havuz girdigini gördugunu ve o ufacik suda boguldugu kabusunu yasiyordu..
Ona dedim ki insan havuza benzer,yani ne ile doldurursan onun renkini verir...ilim de suya...
ilim bir derya...o ufacik su yani egitimi, bilgisi, ilmi kendi
kapasitesini kucuk gordugu icin kendi umitsizligi icinde boguluyordu...
oysa bizler elimizden geleni her turlu emek, fedakarlik, zahmet, kulfetti cektikten sonra gerisi Allah kerim deriz..
insan hayatta ne kadar verir ise Hayat da adildir anca verdigi kadari, bictigi kadarini o insana geri veririr...
devamli derslerine calisan okullunu onemsiyen tabiki ins. Allah-in izni ile basarili olur.. Okullu aksatip parti, eglence, sosyal hayat,
vs diye ogrencilik yillarini beyhude gecirenler ise sonucu ise sadece basit bir eleman olmaktir...
doktor, muhendis, avukat, siyasetci olmak isteyenler hepsi cook azimli ve caliskan ne istedigini bilen.istikrarli genclerdir.. aynen sizin oldugunuz gibi...
her seyin bir zamani ve vakti vardir.. su an sadece okuma, ogrencilik zamanidir...
Rüyada Havuz Görmek :icine girmek,İçinde temiz su bulunan bir havuza baktığını görmek geleceğinin çok parlak olmasına yorulur. kardesim her baslangic zor ve SIKINTILIDIR...
yani o okul seviyesi sizin korktugunuz kadar korkulacak bir yer degil insallah zaman ile yavaş ,yavaş alisip oraya kendi saltanatliginizi da kuracaksiniz..
unutmayin Havuz suyu cook temiz ve berakti ayni sizin gecmis ve geleceginiz gibi Selamet ile Hayra kalin..
biraz uzun oldu yine meslegime kapildim bir an sanki Sizi karsimda bulup muhabbet ediyordum.. ::komik..ha birde bana mesajci hanim derler yani bir nasihat isteyene bin nasihat mesajinida o bir mesaja SIKISTIRMADAN gecemem..
yani psikolojik danismanlik sirasinda dinimi teblig edebilmek icin gencler ile Gonul ve Guven kopruleri kurmaya calisirim.. sadece onlarin iyiligi icin inanin kardesim..
hayirli geceler...

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada havuz görmek?

Selamünaleyküm hayırlı günler.Kız kardeşimle denizin kenarındayız öyle duruyoruz sonra bir binanın içine girip asansöre binip bodrum katına iniyoruz orada havuz varmış annem,ablam o havuza girmiş fakat havuzun mermerleri sarımsı renkte ve tabanının mermerleri yerlerinden çıkmaya başlamış ve havuz pislenmiş ablamda bizi havuza girmemizi istiyor bizde girmiyoruz böylece uyandım.Rüyamda biraz korkmuştum o havuzu gördüğümde yorumlayabilirseniz sevinirim teşekkürler ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam hayırlı günler..Hayirdir insallah..
Rüyada havuz görmek genellikle bakılan, görülen havuzun niteliği ile yorumlanır.

İçinde saydam, temiz su bulunan bir havuza bakan,giren, kimsenin geleceği çok parlak olacaktır.
Bu insan eski dert ve sıkıntılarıyla bir daha karşılaşmayacaktır.

Kirli,kırık, yosunlu havuz, içine giren kimse geçmişte kaldığı sanılan olaylar, tatsızlıklar..aynı hataları aynı bahanelerle tekrarlayabilir...
Geçmişinden ibret almayan kişi; Geleceğe ibret olmaktır işi ..
Abla ve Büyüklerinizin nasihatlarini dinlerseniz ins. korktuklarinizdan emin olursunuz daha az hata yaparsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir...

İNSANLAR KÖTÜLÜĞÜ ARZULARI GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİL,
VİCDANLARI ZAYIF OLDUĞU İÇİN YAPARLAR...
selametle...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
rüyada havuz görmek

Rüyada büyük havuz görmek, rüyada havuz görmek, rüyada havuz suyu görmek.
SELAMUN ALEYKÜM hayırlı akşamlar abla, ben bundan 2 ay önce kadar rüyamda akşam kucağımda çocuğumla bilmediğim bir şehirde, bilmediğim bir caddede kalabalık insanların olduğu bahçe gibi bir yere gidiyorum, sağnak yağmur yağıyor, kızımla sırıl sıklam olduk. Neyse onların arasına bizde girdik, orada eşim ve akrabaları da vardı. Herkes ellerinde bardak kola içiyorlar. Benim dikkatimi çeken diğer konu, ordaki kadınların hepsinin tesettürlü olması, erkeklerde var tabi ama üç veya dört tane. Havuz var, aralarda yağmur suyuyla dolup taşıyor. 2 küçük, birisi bayağı büyüktü havuzun. Büyük havuzdaki su dolup taşıyor o kadar berrak suyu vardı ki içmeye bile niyetlendim. Bir ara ayakkabımı kaybettim orada, aradım bulamadım. Yorumunuz için şimdiden çok teşekkürler. Gönül sızım abla ayrıca senin her ne konuda olursa olsun samimiyetine güveniyor ve yorumlarını çok beğeniyorum. Allaha emanet olun...baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam hayırlı günler..Hayirdir inşallah..
Rüyada havuz görmek;
genellikle bakılan, görülen havuzun niteliği ile yorumlanır.

İçinde saydam, temiz su bulunan bir havuza bakan,giren, kimsenin geleceği çok parlak olacaktır.
Bu insan eski dert ve sıkıntılarıyla bir daha karşılaşmayacaktır.
mutlu yaşamak ve hayatın zorlukları ile daha kolay mücadele edebilmek için yaşamınızda küçük şeylerle zaman kaybetmeyin, akıllıca seçimler ve isabetli kararlar ile kendinize ve çocuğunuza daha fazla zaman ayırmaya bakın kendi gücünü ve kapasitesini bilmeniz gerektiğiniz mesajı verir.

"üç veya dört tane havuz var aralarda yağmur suyuyla dolup taşıyor."
İnsanların zihinsel kapasiteleri ve rızkı birbirinden farklı olduğu bir gerçektir..Hadsizlik, insanın sınırlı kapasitesini bilmemesinden kaynaklanır..
Öyleyse, ya bizi anlayan, marifetimize iltifat eden birilerini bulacağız ya da susup oturacağız..
Kişi,kabı/nasibince ,faydalanacağı muhakkaktır...

Rüyada ayakkabı kaybetmek;
kendi kimliği ,kendiniz,kendinizi kontrol etmeniz ile sorunları olduğunu bu sounlarin neden olduğunu anlamaya çalıştığınızı simgeler.
Rüyada ayakkabı kaybettiğini görmek;
gerçek yaşamda çözülmesi imkansız olarak gördüğünüz,Gitmekle Kalmak Arasında olduğu zamanlarda sık görülür ve bu düşüncenin sizi umutsuzluğa ittiğini gösterir.
Bu rüyanın bir başka tabiri ise içinde bulunduğunuz kafa karışıklığından bir önce sıyrılın ve hedeflerinize ,Ailenize, çocuğunuza odaklanın şeklinde yorumlanır...selametle..

mimi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada havuz görmek

Rüyada havuza girmek, rüyada havuz görmek yorumu.
Selamün aleyküm, günaydın. Rüyamda bir otelin içindeyim arkadaşlarımla, sonra bir havuza giriyorum onlarla, havuz büyük değil 7-8 metre boyunda, eni de 3-3,5 metre kadar sanırım. Su son derece temiz ve berrak. Havuzun içine giriyorum, daha sonra başkaları da giriyor suya. Sudan çıkıp giyiniyorum, eski staj yaptığım yerdeki arkadaşlarımı görüyorum, bu arada benim evlenmeden önceki yatak odam dayız, bana aldıkları bir hediyeyi, o zamanki personel müdürümüz yorganımın altına saklamaya çalışıyor, ben görüyorum. Sonra o grupta biri ile konuşuyoruz, rüyamda benim istediğim bir işe başka bir arkadaşının alınmasını sağladığını anlatıyor, oyuna geldiğimi anlıyorum ve uyanıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
rüyada havuz görmek;
kapasiteniz ,idrak ve nasibiniz kadarına işarettir..

nasîpsizim,başkalarına, kızmayı,suçlamayı bırakıp kabınızı, genişletmeyi, geliştirmeye Bakın!! Siz havuzdan kabınız/kapasiteniz kadar alıyorsunuz suçlu aramayın.......
kendinizi Maddi, manevi olarak bakış açılarınızı geliştiriniz, genişletmeye çalışınız ki, havuzdan/kaynaktan istifade etme kapasitenizi de artırınız...selametle..

acilangul1

Üst Alt