Ramazan ayında bir gece daha doğrusu sabah ezanı okunmadan önce içimden dua etmek geldi. Hayallerim vardı ve bana destek olan kimse yoktu, uğraşıp didiniyor kendi halimde hayallerimi gerçekleştirmek için çabalıyordum. Dua ettim hayallerim gerçek olsun diye hatta bir işaret istedim, rüyamda olacak şeyleri görmek istedim. Rüyamda hayallerim gerçekleşiyordu ve şarkılarını dinlediğim yabancı bir ünlü ağlayarak bana sarılıp onu bırakmamamı beni her şeyden çok sevdiğini söylüyordu. Benim için bir işaret olduğunu düşünmüştüm ama ünlü olan kısmı çok saçma gelmişti, umursamadım ama rüyamı anlattığımda ettiğim rüyaya göre o ünlü kişinin benim kaderimdeki insan olduğunu söyledi ve en önemlisi hayallerim gerçekleşiyor, istediğim gibi ailem bana destek oluyor hatta benden daha çok önemsiyorlar hayallerimi. O kişi kaderimdeki insan mıdır? Ben rüya tabirlerinde bakarken iyi bir mevkiye gelmenin işareti olarak gördüm. Tabi o kişiye ne kadar hayran olsam da bunun olamayacağını düşünüyorum, davul bile dengi dengine sözünü esas alırım ben. Bu yüzden eğer kaderimdeki insan olacağını söyleseler bile umursamamayı, olacağı varsa da olmaması için çabalamayı düşünüyorum. Rüyam hakkındaki görüşlerinizi ve yapacağım şey hakkında ne düşündüğünüzü söyleyin lütfen.