• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hayvanlar Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm. Normalde dün yazacaktım ama diğer rüyamı yazdım. Fakat bu daha çok kafama takıldı. Bu rüya, bu hafta 2. kez oluyor. Geçen gün ki rüyamda böyle çevremde hayvanlar dolaşıyor. Özellikle vahşi kediler ve köpekler çok var çevremde. Bana saldırmaya her an hazırlar. Felak ve Nas Surelerini okumaya devam ettiğim sürece bana yaklaşamıyorlar. Birde kardeşim dün bir rüya gördüm. Rüyamda bir bakkaldayım ama bakkal karanlık, loş ve içi korkunçtu. Raflar bomboş ve sadece birkaç parça yiyecek kalmıştı. Sisli gibiydi. Son parçayı ben alıyorum, bakkal sahibine soruyorum ne oldu bakkala diye. Bana iflas ettik ve kapatıyoruz diyor üzgün şekilde. Bende birşey alıp çıkıyorum bakkaldan. Sonra tanıdığım ama 7-8 aydır görüşmediğim birisi geliyor. Beni eski okuluma götürüyor. Ama okulun her yerinde pis hayvanlar var. Örümcekler, yılanlar, fareler ve daha bir sürü hayvan. Yine dua okuyarak bunların bana yaklaşmasını engelliyorum ama ortam çok pisti. Aklıma çok takıldı. Bir yorumlarsanız çok memnun olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Hayirdir insallah
Rüya görülen hayvanın cinsine göre yorumlanır.

Rüyada vahşi kediler ve köpekler aslan, kaplan, ayi gibi yirtici hayvanlar görmek, etrafinin düsmanlarla sarili olduguna, bunlardan çekinmegi ve korunmasi gerektirme isarettir..
Siz her daim ins. Felak ve Nas Surelerini okumaya devam etmeniz gerektigi seklinde yorumlanir..

"Raflar bomboş ve sadece birkaç parça yiyecek kalmıştı" is veya ticaret hayattinizdaki SIKINTI, bereketsizligi sembolize eder..bir is yerinde nicin bereket azaldigini bilirsiniz herhalde...
kıymeti bilinmeyen, şükrü îfâ edilmeyen nimetler, elden alınır.Hayirli gunler.

https://www.youtube.com/watch?v=oE7sKNjiVAk

Üst Alt