Esselamu Aleyküm. Normalde dün yazacaktım ama diğer rüyamı yazdım. Fakat bu daha çok kafama takıldı. Bu rüya, bu hafta 2. kez oluyor. Geçen gün ki rüyamda böyle çevremde hayvanlar dolaşıyor. Özellikle vahşi kediler ve köpekler çok var çevremde. Bana saldırmaya her an hazırlar. Felak ve Nas Surelerini okumaya devam ettiğim sürece bana yaklaşamıyorlar. Birde kardeşim dün bir rüya gördüm. Rüyamda bir bakkaldayım ama bakkal karanlık, loş ve içi korkunçtu. Raflar bomboş ve sadece birkaç parça yiyecek kalmıştı. Sisli gibiydi. Son parçayı ben alıyorum, bakkal sahibine soruyorum ne oldu bakkala diye. Bana iflas ettik ve kapatıyoruz diyor üzgün şekilde. Bende birşey alıp çıkıyorum bakkaldan. Sonra tanıdığım ama 7-8 aydır görüşmediğim birisi geliyor. Beni eski okuluma götürüyor. Ama okulun her yerinde pis hayvanlar var. Örümcekler, yılanlar, fareler ve daha bir sürü hayvan. Yine dua okuyarak bunların bana yaklaşmasını engelliyorum ama ortam çok pisti. Aklıma çok takıldı. Bir yorumlarsanız çok memnun olurum.