• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hazine Sandığı Görmek

LataBaba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hazine sandığı bulmak rüyada hazine sandığı görmek
Selamunaleykum Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

Ben rüyamda birkaç arkadaşımla birlikte toprağı kazıyorum. Toprak boz renkli.Ama o an ne için kazdığımı bilmiyorum. Derken topraktan küçük bir sandık çıkıyor. İçini açıyorum. İçinde altınlar ve değerli eşyalar oldugunu görüyorum. Sonra hazine sandığından çıkanları oradakilerle birlikte paylaşıyorum. Yine topraktan tahtadan bisiklete benzer bir araç çıkıyor. Onu da oraya bırakıyorum. Bunu da başkası alsın diyorum. Sonra ordan başka yerlere gidelim diyorum. Belki başka birşeyler buluruz. Sonra bir yere geliyoruz. Orada 3 tane arka arkaya sıralanmış üzeri yeşil örtülerle kaplı yatırlar görüyorum. Onları görünce buraları kazmayalım. Burada evliyalar rahatsız olabilir diyorum ve oradan gidiyoruz.

Yorumlayabilirseniz sevinirim. Allah yar ve yardımcınız(mız) olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Recep Baba Allah'ın rahmeti ,bereketi ve Hidayetti hepimizin üzerine olsun...amin
rüyanız hayırlara vesile olur inşallah
Rüyada Hazine Sandığı Görmek;
Rüya sahibinin aile hayatında büyük mutluluk yakalayacağına işaret eder. gizli yetenekleri temsil eder. Ayrıca güvenlik ve aidiyet duygusu ifade eder.
zengin olan bir kişi ile dünya evine girecek, geçim sıkıntısı ve anlaşmazlık yaşamayacağına da yorumlanabilir..

Rüyada hazine sandığı bulmak;
çok istediğiniz bir şeye kavuştuğunuzu veya kavuşmak üzere olduğunuzu simgeler..

Rüyada toprak kazmak;
berekete ve helal rızka tabir edilir.

Rüyada yatır görmek;
her zaman hayırlara işarettir ve rüyadaki yatırlar sıkıntıların sona ereceğini, dertlerin biteceğini müjdeler..

Allah'ım sevgini, ve Seni sevenin sevgisini, ve Seni sevmeye beni yaklaştıranın sevgisini bana nasip et. (Hadis-i Şerif)

LataBaba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım sevgini, ve Seni sevenin sevgisini, ve Seni sevmeye beni yaklaştıranın sevgisini bana nasip et. (Hadis-i Şerif)
Amin cümlemiz için amin amin ecmain....

Üst Alt