• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hem eski sevgili hem yeni sevgili görmek

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar
Ben eski sevgilimden ayrılalı 1, 2 gün olmuştu. Rüyamda onu gördüm. Aslında yeni sevgilım diye biri yoktu sadece eski sevgilime ders vermek amaçlı sevgili rolü yapıyorduk. Rüyamda bir gün eski sevgilimle yeni sevgilim (sözde) tartışıyorlardi. Sebebini bilmiyodum. Heralde sebebi bendim. Açıkçası bu rüyayı pek de umursamadım. Ama 1 yada 2 hafta sonra bu rüya gerçek oldu. Şuan da rüyayı tam hatırlamıyorum ama gerçekten rüyamda gördüğüm şeyin gerçek olacağını tahmin bile etmezken tıpatıp aynısı gerçek oldu. Rüyamda gördüğüm yer ile ayni yerdeydiler. Ben o kavgaya rüyamda olduğu gibi hiç karismadim. Aslında büyük bir kavga değildi. Tartışma yaşanmıştı. Tartışmadan 1 saat kadar zaman geçti ve ben o sıra fark ettim. Aynı şeyi rüyamda görmüştüm.
Sizce anlamı ne? Yaşadıklarıma dair bir rüya görüyorum ve bu 1 hafta sonra gerçek oluyor. Hemde tıpatıp aynısı. Cevaplarsanız sevinirim...

adigezgi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm.
aslında benim rüyam biraz karışık. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
rüyamda, eski sevgilim beni çağırdı yanına konuşmak için. bende bir kız arkadaşımla birlikte yanına gittim. Bizi arabasına bindirip çay bahçesi gibi bir yere götürdü ama konuşmak için oturduğumuz yerde sandalyeler pisti. İçinde sarımsı pislikler olan su birikintisi vardı yerde. Etrafı hafif yüksekti yani minik bir havuz gibi. Onunla konuştuğumu tam hatırlamıyorum ama yanımda götürdüğüm arkadaşım ağlamaya başladı ve simdiki sevgilimin kız kardeşini çağırdı. Ben simdiki sevgilimin yanına gittim. Kavga ettik. Bir anda kendimi başka bir yerde buldum. Boş ama kasvetli bir sokak. Sonra beyaz bir köpek bana doğru koşmaya başladı. Sokağın ilerisinde eski sevgilim arabasındaydı beni arabaya aldı. Ben kapıyı kapatmaya çalışırken köpek burnunu kapının altından sokmaya ve beni ısırmaya çalışıyordu. Bacağımı yakaladı ama ısırmadı bende tekme atıp kapıyı kapadım. Eski sevgilim dışarı çıkıp köpeği kovdu. Sonra şuanki sevgilim aradı onunla yine kavga edince, eski sevgilimi tersleyip uzaklaştım yanından. eski sevgilime karşı içimde hissettiğim nefretti. Sonrasında uyandım.

Biraz senaryo yazmış gibi oldu ama nedense etkilendim rüyadan yardımcı olursanız çok çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim hosgeldiniz...
Hayirdir insallah..
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işaretidir...
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntıceliski endisebosluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...iki dunya iki duygu arasinda kalmayi da sembolize eder..

Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Bu gunlerde Temkin ve Tedbir YA HU...
kiskanclik insanin fitrattinda oldugunu da unutmayin..
Hayirli gunler..

azra43l

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek

rüyamda eski sevgilimin evindeyim bir kadın namaz ,kılıyor eski sevgilimin yeni sevgilisi, başka bir ododa nacakla, küçük dal ,parçalarını kesiyor ve kendisinin şifacılıkla, büyüyle, uğraştığından bahsediyor etrafındakilere herkez onun bu söylediklerinden memnun oluyorlar.

Şahin2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Eski ve yeni sevgili görmek

Ben bir çok kez benzer rüyalar görüyorum ve bunun anlamını merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim. Rüyamda eski sevdiğim insan ile nişanlımı gördüm birbirleriyle sarıldılar, konuştular. Bende bundan hoşnut kalmıştım çünkü ikisini de beni kabul etmiş olarak görüyordum. Biraz şaşkın ve mutluydum rüyamda, onlarda mutluydu öyle gördüm. Yorumu yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda eski sevgilimle şimdiki sevgilime kızıp çekip gidiyorum. Sonra kendimi önceden beni çok seven bir çocuğun evinde buluyorum, bana ekmeğin arasında köfte ve peynir veriyor. Sonra kapı çalıyor eski sevgilimle şimdiki sevgilim ikisi bir olmuş beni aramaya çıkmışlar.

Değişk insan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hem eski sevgili hemde yeni sevgilinin etkisinde kalmak

Şimdi öncelikle selamün aleyküm ben rüyamda şöyle bir şey gördüm, denizin ortasında bir kayalık adacık gibi birşey orda da çok güzel bir evde ben ve eski sevgilim vardı sanki bana önemli bir şey anlatırmış gibiydi ama sesi çıkmıyordu, el ve dudak hareketlerinden tepkilerinden anladım. Her ne söylüyorsa beni etkilermiş gibiydi. Bir ara sanki bana bir şeyler hatırlatmak istediğini duydum, sonra biraz garip kendimi reklam izlermiş gibi buldum, izlediğim şey deniz ve denizin ortasında benim bulunduğum evin görüntüleri. Arkada müzik etkileyici bir tok ses bana bir şeyleri cazip anlatıyordu hem o adamda hemde eski sevgilimin dedikleri beni etkiliyordu sonra şimdiki sevgilimin beni çağırdığını duydum sonra uyandım bilmiyorum ama beni etkiledi bu rüya.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar, ben sevgilimden ayrılalı bir ay oldu. 5 yıl konuştuk ve beni bahanelerle yüz üstü bıraktı hayallerimi yıktı gitti. Hala daha ağlıyorum konusu geçince. İcimde bi his var ve hala dualarimda nasibim ol diyorum, ruyalarimdan hiç çıkmıyor bir ay oldu aynı şehirde. Hiç görmedim ama ruyalarimdan eksik olmuyor yine rüyamda gördüm ama hiç konuşmadık ben işimi bırakmıştım geri aynı işime dönüyorum onunla karşılaştık garip bişey hep onu görmek.

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, Rüya iki şekilde görülür. Bir melek aracılığıyla görülen rüyalar vardır. Yüce Allah insanların lehvi mahfuzdaki durumunu bilen bir grup meleği rüya işi ile görevlendirmiştir. Bu melekler insanların hayatları ile ilgili bazı konuları lehvi mahfuzdan alıp değişik hallere sokarak kişinin kalbine yerleştirir. Bizlerde bunları rüya olarak görürüz. Bu rüyaların bir yoruma ve yorumcuya ihtiyacı vardır.
Bir de direk olarak Allah tarafından gösterilen rüyalar vardır. Bunlar görüldüğü gibi çıkar. Bir yoruma veya yorumcuya ihtiyacı yoktur.
Sizinden gördüğünüz rüya Allah tarafından direk olarak gösterilen bir rüyadır. Gördüğünüz gibi çıkmıştır.

Üst Alt