• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Her Yerin Okyanus gibi masmavi sularla kaplı olduğunu görmek

Hatice45

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar..
Rüyamda öncelikle birden o kadar çok kar yağmış oluyor ve hiç görmediğim bi fırtınayla evimizin içine dolmaya başlarken hemen kapıyı kapatıyorum. Şiddeti o kadar fazla ki demir kapıyı bile çok zorluyor. Yıkılacak sanıyorum. Aradan az zaman geçtikten sonra bi bakıyoruz babamla her yer günlük güneşlik fakat bizim ev ve birkaç ev dışında her yer deniz, okyanus gibi. Su masmavi. zaman ilerledikçe o etraftaki evleri de bir bir yıkıyor su. İçimizde korku olmasına rağmen aşırı derecede ne yapacağını bilmez halde endişelenmiyoruz. Bizim eve geleceği zamanı bekliyoruz. Tabi ki dikkat ediyoruz yıkılan yerler altında kalmamaya. Öyle ki bazen sütunlar devriliyor. çatılar düşüyor. iyice az ev kaldığında abdest alıyorum ve namaz kılmak istiyorum. Sonra uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim… Şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyanız hayr Olsun.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi ,ruhsal, psikolojik durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.
Kış aylarında rüyada kar görmek;
mevsiminde yağan kar yağışı iyiye yorumlanır, hayırlıdır. Bu rüyalar hayatın güzel yönde değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir, bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.
Rüyayı gören kişinin bir sürüncemede kalan işi varsa onun biteceğine yorulur.

Yaz aylarında rüyada kar görmek;
mevsimi dışında kar yağışı makbul değildir ve rüya sahibi kişinin kendisi için fayda getirecek ve kendisini mutlu edecek bazı şeylere kulak tıkadığını ve onları bir türlü görmek ve anlamak istemediği şeklinde yorum yapılır. Yani rüya sahibi mutlu olmak varken, mutsuz olmayı seçiyor demektir manası taşır..

Rüyada kar fırtınası, tipi görmek ;
aile sıcaklığı ihtiyacınızı ve sevgi eksikliği yaşadığınızı ifade eder. Ayrıca dışlanmışlık hissi taşıdığınızı ve duygusal yönden buz gibi bir dönem geçirdiğinizi işaret eder.
Fırtına rüyaları pek çok şeyin değişeceğini haber verirler...yeter ki Siz Öfke ve Sinirlerinize hakim olun...
Rüzgar,Öfke eken fırtına biçer...öfke ekenlerin hasadı da çoğu zaman pişmanlık olur.
Rüyada abdest aldığını görmek ;
sıkıntılarından kurtulmak, umduğuna kavuşmak, borçlarını ödemek veya bir kimseye tanıklık etmek ya da korkularından kurtulmaya işaret eder.

Rüyanız;iman ve inançınızı ve ilahi mesajları anlatmaktadır.
Bir isyan yada Bir yanlişta bulunduysanız derhal tövbe edip hatadan dönmelisiniz.
Beden arzınızı temiz tutun!!
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.her insanin bedeni kendi arzı yani Dünyasıdır!.. Bedendir! Sevinci, üzüntüsü, kavgası zevk ve
şehvet duygularınıhep arzı yani bedeninde yaşar. O yüzden Beden arzınızı Maddi, manevi temiz tutun!!

Rüyanızın bir diğer mesajı ise manevi ve Allah’a yaklaşma,halk ile arasındaki münasebetler konularında Nefsinizin sesini değil!!kalbinin sesine önem vermeniz sizin için daha hayırlıdır...

Hz. Ebü Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm)'in şöyle söylediğini işittim:
"Sizden birinizin kapısının önünden bir nehir aksa ve bu nehirde hergün beş kere yıkansa, acaba üzerinde hiç kir kalır mı, ne dersiniz?"
"Bu hal, dediler, onun kirlerinden hiçbir şey bırakmaz!" Aleyhissalâtu vesselâm:
"İşte bu, beş vakit namazın misalidir. Allah onlar sayesinde bütün hataları siler" buyurdu."

Madem ki abdest aldiniz namazinizi da kilin!!namaz kılmaktan sizi geri tutan nedir...? Selametle..

Hatice45

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Belirtmeyi unutmuşum, normalde de namazlarımı kılmaya dikkat eden biriyimdir. Şükürler olsun ki. Tekrar teşekkürler. İyi günler..

Üst Alt