• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek

S

sümeyye06

Kayıtsız
Misafir
S.aleyküm rüyamda hiç tanımadığım bir erkeğin adını soyadını gördüm. Önceden de böyle hiç tanımadığım bir erkeğin adını soyadını görmüştüm. Bu ne demek oluyor. Şu zamana kadar bişey çıkmadı bu rüyayla ilgili. Ne anlama gelir bu rüya.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..İki Dünya Arasında takilip kalan guzel sümeyye06 kardesim
Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir.
Rüyada hiç tanımadığım bir erkeğin adını soyadını gördüm demissiniz!onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir..adini soyadini yazmadiginiz icin ruyayi yorumliyamiyacagim..affedersiniz kardesim..
Yazmak istemiyorsaniz siz kendiniz adinin ve soyadinin ne manaya geldigini arastirin.. ins. bir gun o isim ve Soyad karsiniza zatti ile veya manasi ile karsiniza cikacaktir.. Allahu Alem..
Selamet ile Hayra kalin..

Nefsini bilenlerden ol silenlerden değil.
Ne varsa harap bir kalpte var!
Sabır nedir? Dikene bakıp gülügeceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir.
Sancı çekilmeden doğum olmazana rahminden bebeğe yol açılmaz.
Senden yepyeni ve taptaze bir ''sen''zuhur edebilmesi için zorluklarasancılara hazır olman gerekir.
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değilseninle beraber aksın...

S

s.aleyküm

Kayıtsız
Misafir
:)

dün akşam gördüğüm rüyadaki kişinin ismi mustafa idi daha önceki gördüğüm recep idi...

ama hiçbişey çıkmadı :(

mustafa ......
recep.......

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam bu Ruyayi uc aylarin basinda recep ayinda mi gordunuz acaba?
RECEP isminin anlamı Beyaz taç, Kral tacı demektir. Rüyada Recep ismini duymak, yucelmek,Allah-in bir nimettine nail olacaginiz ile yorumlanir!
Recep ayı Hicri takvime göre yılın 7. ayı, Recep 1 Üç ayların başlangıcıdır. Rüyada Recep ayını görmek;paylaşmanın hayatınızda önemli bir yer tuttuğunu ve hangi konuda olursa olsun.bencilce davranmamaniz seklinde bir uyari Allahu Alem...

Rüyada mustafa ismi görmek;
yeni ilişki,yeni bir dostluk ve hayirli bir baslangic ile tabir edilir..

AH DÜNYA AH DÜNYA , AH ŞU İŞ , AH ŞU PARA, AH ŞU BU DERKEN ÇÖKMÜŞÜM SEVKU SEFA ALTINDA KALMIŞIM.
NE OLMUŞ? DÜNYA DA KURUMUŞ SEN DE...
HERSEY GECICI YA HUU
VAKİT ÇOK GEÇ DEĞİL. DEĞİL Mİ? HAYDİ BİSMİLLAH DİYELİM BERABER YARABBİ BEN PİŞMANIM .
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR DEĞİLMİ?
O ZAMAN GEL DÖNELİM KARDEŞ ZAMAN VARKEN
HEP BERABER TEKRAR TEKRAR DÖNELİM RABBİMİZE OLDU MU ...
DUA EDELİM GAFLETTEN KURTULMAK İÇİN...
BIZ KENDIMIZI ARITIP TEMIZLERSEK RABBIM DE KARSIMIZA ARITILMIS,TEMIZ INSANLAR CIKARACAKTIR BI-IZNI-ALLAH..
buda ruyanizin yorumu..

S

sümeyye06

Kayıtsız
Misafir
hmm

1 yıl önce görmüştüm recep ismini ..mustafa ismini dün gece gördüm bide esmer bir erkek gördüm dün gece

gulpembe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tanımadığım insanlarla yola gitmek

Rüyamda arabanın içerisinde tanımadığım insanlarla beraber yolda gidiyordum ben arabanın arkasında otuyordum. benim düşmanım olan kişide arabanın arkasında oturuyordu. sonra yanımda birkaç kişi vardı ve ben bunları tanımıyordum. tanımadığı kişiler düşmanımın yakınlarıymış. daha sonra düşmanım dediğim kişiyle rüyamda konuşmaya başlıyorum. rüyamda ne aramız iyiydi nede çok kötü. daha sonra kendimi başka bir yerde görüyorum orası kutsal bir yermiş. kutsal yerin tepesinde yürümeye başlıyorum aniden ayağım takıldı azkalsın düşüyordum ama yüksek tepenin bir köşesinden tutundum. birden olduğum tepeden kocaman bir taş yerinden çıktı ve aşağıya doğru kaymaya başladı. düşmanımın yakınlarından birinin üzerine düştü. sonra bende o tepede kısa bir süre tutunarak kalıyorum, bıraksam düşeceğim rüyamda düşmanımın gelip beni kurtarmasını bekliyorum ama o gelmiyor beni eski sınıf arkadaşım tutunduğum yerden beni tutup aşağıya indiriyor ve o bana yardım ediyor. bu rüyam ne anlama geliyor. yorumlarsanız çok sevinirim.

Sen gülünce güller açar Gülpembe
Bülbüller seni söyler biz dinlerdik Gülpembe
Sen gelince bahar gelir Gülpembe
Dereler seni çağlar sevinirdik Gülpembe

Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe
Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe
Dudağımda son bir türkü Gülpembe
Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe

Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe
Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe
Gözlerimde son bir bulut Gülpembe
Hala hep seni arar seni bekler Gülpembe

Dudağımda son bir türkü Gülpembe
Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe.

Barış MANÇO
Allah rahmet eylesin...dgüüll,.​

minozz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamı yorumlayabilirmisiniz?

Rüyamda, hiç bilmediğim bir yerdeydim. Oraya çalışmaya gitmiştim. Ama orada tanımadığım bir adam vardı ve benim beden ölçülerimi alıp bana elbise filan dikecekti galiba. Ama garip olan şu ki;
ayaklarımın ölçüsünü bile alıyordu. Ona, buna gerek olmadığını söylüyordum ama o adam yinede alıyordu.

mrkaan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben rüyamda çok güzel bir kız gördüm ismini bilmiyorum ama sarışın yaklaşık 17-18 yaşlarında ve benim için gerçekten çok güzel birisiydi.

Islak Kelebek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hiç tanımadığın birini rüyada görmek.

Merhabalar. Yaklaşık bir yıldır aşık olduğum bir çocuk var. Aynı şehirdeyiz. Hiç yüzyüze gelmedik. Sesini dahi duymadim. Sadece ona ait fotoğraflarla yetiniyorum. Aramızda 6-7 km var. Hiç karşılaşmadık. Onunla ilgili konularda çok şanssizim. Aynı yolda yürüsek birbirimize arkamız dönük gider yinede karşılaşamayız.. Onun için agliyorum her iki kelimemden biri o. Onu arada rüyda görüyorum konusuyorum filan ama ilk kez bu kadar net gördüm. Benimle konusuyordu. Üstelik en yakin arkadasim rüyamda ona sulanıyordu. Onunla konusmaya calisiyordu. O kadar derin hissettimki herseyi sanki gercekten yasamis gibi. Onu hic görmedim ama sanki gercekten görmüs gibiyim.. Tüm bu olanlarin bir anlami olmali. Lütfen aydinlatin beni.. İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaballar Rüyaniz hayr olsun..
ben Rüya Çeşitlerini yazayim yorumu kendiniz karar verin;

Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz,
çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar. Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Rüyaniz;Bilinçaltı olabilir..hasret, endişe ,umut olarak da yorumlanabilr Allahu Alem..

Gönül,dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...
hayatta her şey nasip,kısmet...
İyi günler

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Tanımadığın Birini Görmek Ne Anlama Gelir?

Selamun Aleyküm.

Vallahi dün gece bir rüya gördüm daha yeni tabirine baktım ancak emin olamadım , birde sizlere danışmak istedim.Şimdi ben okulu pek sevmeyen bir insanım ders çalışmak gibi sorumluluklarım söz konusu ve bazen kafaya çok takıyorum.Dün gecede öyle oldu.Taktım kafaya taktım kafaya.İşte yattım rüyamda okulda bir çocuk görüyorum sözde sınıfıımıza yeni gelmiş.Çocuk deve gibi şişko bi tip.Sonra çok iyi arkadaş oluyorum ben bu çocukla ona yardımcı oluyorum.İşte tabirine bakayım dedim bi baktım ölmeyede yorumlanabiliyormuş aynı zamanda o kişinin nefsin olduğunada yorumlanabiliyormuş..Vasiyetimi yazmayamı başlayayım , nefsimi terbiye etmeyemi anlayamadım. :bilmemm:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam vallahi ben de Sizi ,samimiyettinizi, dürüstlüğünü çok seviyorum..
okulu pek sevmeyen bir insansın ders çalışmak gibi sorumlulukları da istemiyorsun ama ileride Hayat Sana dersini verince değişirsin! değişeceksin.
Bu yaşlarda Kafana ,Deli-Kan lı olmaya göre takılıyosun!!
Bilgelik kalp ile aklın buluşmasından ortaya çıkar. Kalbinle aklın arasındaki uyumu yaratmak içinde biraz daha büyüyüp zaman ,Hayat ve Yaşadığın olaylar ile olgunlaşmalısın,

Olgunlaşacaksın!!küçüğüm...Daha küçüksün çocuk!
Büyüyüp olgunlaşacaksın..Sende vakti zamanı gelince acı çekmeyi,çektirmeyi öğreneceksin!
ve bu acı ile hamdım piştim yandım! diyeceksin .
Ve Beni ve sözlerimi UNUTMA küçüğüm...

Rüyanız hayrolsun
Rüyada Tanımadığın Birini Görmek;
" Çocuk deve gibi şişko "
isteksizlik ve Tembelliğin Sembolu..
Siz akıllı bir insansınız! sadece okul konusunda tenbelsiniz..ya da
Motivasyon yok!!çalışma isteğini canlan-dırmanız için bir sebep,gayeniz yok!!

rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı bir yüzü olabileceği gibi ta kendiniz de olabilir.
onu tanımaya çalışmaktan çok sana ne anlatmaya çalıştığı ile fiziksel yönü ile ilgilenilirseniz kendinizi ve çevrenizdekilerin,
Sizi aslında ne şekilde tanıdıkları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz..demek ki çevrenizdeki insanlar Sizi tembel, motivasyonu olmiyan, arkadaş canlısı ,
Bencil sadece kendini düşünen işine geldiği gibi hareket eden biri olarak seni görmektedirler...
Sence haksızlık mı yapıyorlar..sırıtık.:,

Vasiyetini yazma! arkanda bırakacak bir şeyin yok!!bilgisayar oyunlarindan başka malesef hy..
Nefsini, Terbiye edersen, Sevilirsin,sayılırsın!! yükselirsin !Götürür seni Huzuru kıbleye...

duaa..

Sibel111

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanımadığım birini görmek

Rüyada tanımadığın insan görmek, rüyada tanımadığın birisini görmek tabiri.
Selamün aleyküm, ben rüyamda amcamın evine gidiyorum yengem beni karşılıyor yanında da bir kadın ben o kadını tanımıyorum. Bana nasılsın falan diyor, iyiyim de sizi tanımıyorum diyorum o da bana tanıtayım diyor, tamam diyorum oturuyoruz. Bana sadece şunu söylüyor, Recep seni küçükken kucağına aldı bu bizim dedi diyor kadın recep abiye diyor ki kendine mi alacaksın o da yok diyor ama düğünümüz kalabalık olacak. Recep sevdiğim çocuğun abisi. Allah hayr eylesin. sağolun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullah kardeşim
Hayırdır inşaallah” diyelim, hayrolsun. Bilirsiniz, rüyayı neye yorarsan o olurmuş. Hayra yoralım, hayr olsun.
güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.

rüyada tanımadığım birini görmek ;
Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın. Bu mutlaka kötü bir olay yaşayacaksınız anlamını taşımıyor merak etmeyin.
Daha kısa ifade etmek gerekirse, hiç beklemediğiniz, hiç ummadığınız, aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir olayla karşılaşabilir veya benzeri bir tesadüf yaşayabilirsiniz. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hiç tanımadığı birini görmek

Selamun aleykum. Rüyamda Sınıftayız u düzenindeyiz sınıfta hiç tanımadığım biri kapıya vurup duruyor bende kalkıp açıyorum karşımda sarışın hiç tanımadığım biri, var mı bir anlamı ?

Selam ve dua ile. Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullah kardeşim
Hayırdır inşaallah” diyelim, hayrolsun. Bilirsiniz, rüyayı neye yorarsan o olurmuş. Hayra yoralım, hayr olsun.
güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.
her kapı ne niyet ile nasıl çalınırsa o niyet ile de açılır...

rüyada tanımadığım birini görmek ;
Gerçek hayatınızda tedbiri elden bırakmayın. Bu mutlaka kötü bir olay yaşayacaksınız anlamını taşımıyor merak etmeyin.
hiç beklemediğiniz, hiç ummadığınız, aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir olayla karşılaşabilir veya benzeri bir tesadüf yaşayabilirsiniz. En doğrusunu Rabbim bilir.

"hiç tanımadığım biri kapıya vurup duruyor bende kalkıp açıyorum "
Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz.....? Beklide hiç düşünmediğiniz ya da düşünme gereksinimi duymadığınız bir soru gibi gözükse de kendimize sormamız gereken ilk sorulardan biri olduğunu düşünüyorum. ..

Ben kimim....?
Ben İyi bir insan, İyi bir evlat , İyi bir Müslümamıyim..?
Neden varım/ Yaşam gayem nedir?
Şu an neredeyim?
Olmak istediğim yer neresi?
Herkes tarafından beğenilen ve güçlü olan yanlarım/ve sevilmeyen özelliklerim nelerdir..?
Zayıf olduğunu düşündüğüm yönlerim neler?
Zayıf yönlerimi nasıl güçlü hale getirebilirim
Güçlü yönlerimi ne yaparak daha da güçlendirebilirim?

Bu sorulara cevap verin kapıya vurup duran ve neden kapıda durduğunu, kalbinizde anlarsınız. Hayırla kalın. selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz

Siz söyleyeceğinizi söylediniz ama ben anlamadım...Mevlana Celaleddini Rumi'nin çok kullandığınız bir sözü var:
"Sen ne kadar anlatırsan anlat...Anlattığın karşındakinin anladığı kadardır."

Merak ettiğim ise şu kapıdaki sarışın kişi yüzüme gülüyordu bu hayır mı şer mi ?

Ya da benim yaptıklarıma göre değişiyor mu ?

...

Selam ve dua ile. Saygılarımla...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Kendi cevabını kendin vermişin kardeşim.
"Sen ne kadar anlatırsan anlat...Anlattığın karşındakinin anladığı kadardır."

Gönül sızım ben söyledim söyleyeceğimi demiş! Demekki yorumu bu kadar. Gönül sızıma medyum muamelesi yapmayalım! Kadın ne bilsin hayır mı olacak, şer mi olacak! Burada kahinlik yapmıyor ki! Yorum yapıyor!

Hem ne güzel yorumlamış işte! Yukarıdaki soruları cevapla, sen kendin düzgünsen kapıdaki sarışın hayır olur, değilsen şer olur.

https://www.islamiforumlar.net/yone...slamiforumlarnetde-ruya-yorumu-yapiliyor.html

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ben de buna benzer bir ruya gordum ve adi Batuhan Cevizdi ne dusunuyorsunuz ve bu ismi hic unutmuyorum.

Üst Alt