Henüz gerçekleşmemiş veya süregelmekte olan bir olay için kişilik değişmesi yaşamak. Bu çok doğru aynen bunu yaşıyorum. Şu ana kadar böyle olmamıştım yani prensiplerinden taviz vermedim. Keskin çizgilerim var. Ama şu an kendi kafamda sürekli konuşma yapıyorum insanlar farklı farklı illa benim gibi olacak değil. Belki ben vesile olurum kurtuluşuna. Tarzında şeyler düşünüyorum bilmiyorum kendime eziyet mi ediyorum. Bunların hepsi bilinç altımdan kaynaklanıyor diyorum bazen. Kendi kendime mantıklı şeyler üretmeye çalışıyorum. Bu gördüğüm mavi hırka yeşil kazak da rüyamın bir kısmıydı sadece diğer kısımlarında hep o kişi vardı bilinç altıdır diye yazmadım mesela birinde ailesiyle giderken dönüp bana bakıyordu. Sonra trafikte benim olduğum araba onunla yan yana geliyordu birbirimize bakıyorduk. Diğer bir rüyada annem onun getirdiği halıyı kapıya atıyordu ben de niye attı diye fındık bahçesine doğru hızlı hızlı koşuyordum. Ve o kişi de üzgün yere bakıyordu şiir gibi yazılar vardı o yazmış diyordum ki meğer beni seviyormuş. Dün gece de ona ulaşmaya çalışıyordum vs.. Üç gündür bunları görüyorum siz diyorsunuzya bazı rüyalar bilinçaltı diye ben de öyle düşünüyorum beynim çok yoğun olduğu için belki. Ne yapacağımı bilmez haldeyim bi tek dua ediyorum ve duanızı bekliyorum.