• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hırsızlık yapmak

zümrüt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,

Ben geçenler de rüyamda dolgulu dişlerim düşmesini gördüm ve kırılmıştı, dişlerim eski hali gibiydi çok üzülmüştüm ve ağladım hep ve hemen doktora gittim eskisi gibi olsun dedim rüyamda...

Gene bi rüyamda rahmetli dayimi gördum, rüyamda bi tabut içinde yatıyordu ama ağabeyimle bizi görünce dirildi. hemen konuştu bizle, sonra ağabeyim eskisi gibi dayımla şaka yapıyordu ağabeyim dayımı ellediğinde birileride ona zarar geliyordu çok korkuyordum sonra ağabeyime benzeyen ayni onun gibi biri oldu ve ağabeyim boğazını sıkmaya başladı ölüyordu neredeyse sonra bıraktı... korkudan hemen uyandım ...

Gene bi rüyamda hırsızlık yapıyordum bi yere gitmişim altın bi saat ı aldım sakladım ve heryer karanlık ve arabada yok korkuyorum zorla evime geldim, odanın işiğini açtım saatte bakıyorum nasl bi rüya anlamadım rüyalarım böyle 3 gündür karışık ...

cevaplarsanız çok sevinirim anlamlarını bilmek istiyorum saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam ruyanizi hatirliyorum ve ben de hemen soyle yorumlamistim.
"ön dişlerim dolgu onların kırıldıgını bazıları düştüğü gördum "
acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi sağlığına dikkat etmesi gerekliligine isarettir..
ihmal edilen küçük problemler ileride büyük sorunlar doğurabilir.
"tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması gerekli..

bu Rüyanız maalesef pek hayırlı bir rüya değildir. Sıkıntı, dert, tasa, endişe işaret etmektedir.
Rüyanızın ana temaları;Tabut,karanlik, HIRSIZLIK,kelimeleridir ve hepside maalesef aynı şeyleri işaret etmektedir.
Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz,anı kurtarmak için geleceğinizi, tehlike attığınız anlamını taşır..

Herkes bekler,her şey bekler ama,mesele kimi beklediğiniz kadar nasıl beklediğinizde de saklıdır... Dua ile mi yoksa isyan ile mi bekliyoruz..

Kendinizi her konuda geliştirmeye bakin!!anca o zaman bir birey kamil insan ve huzuru kendi icinizde ve cevrenizde bulabilir ve sevdiklerinize hissedirebilirsiniz!!
Hepimiz yaşadığımız süreç boyunca Cenab-ı Hakkın bize verdiği roller ve kazandığımız sıfatlarla var olmaya çalışırız.
Rollerini hakkı ile yerine getiren bireyler hem kendi dünyalarında hem de Sevdiklerinin dünyasında var olan kısmı ile karşısındakine huzur ve mutluluk verir.

Hayat sen onu bıraktığın anda arkasına bile bakmadan yürüyüp gider...
hayirli gunler..

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Ben rüyamda hırsızlık yapmaya teşvik ediliyordum ve elime bir tane sopa alıp bir markete veyahut bir alışveriş merkezine giriyordum bir şeyler çalacakken küçük bir kız çocuğu geliyor beni engellemeye çalışıyordu. Ben de elimdeki sopa ile çocuğa vurmuyordum ama hani korkutmak için itekliyordum git buradan filan diyordum sonrasında çocuğun annesi de geldi ben o yerden istediğimi alamadan çıktım. Sonra eve geldim evde o çocukla annesi vardı ben yaptığımdan pişman olmuştum. Rüyamda çocuğu korkutmuştum hani ve onlar da benim bir şeyler çalmama engel olmuşlardı sonra küçük kız yanıma geliyor ben gülümsüyorum ona o da diyor sen beni korkuttun canımı acıttın ben de sana vuracağım diyor. Ben de tamam vur hadi diye kolumu açıyorum çocuğa doğru uzatıyorum bir iki tane vuruyor. Küçük çocuğun vurması ne kadar acıtabilirse o kadar acıtıyor işte sonrasında annesinin yanına gidiyor. Aradaki gerginlik de biraz kayboluyor işte ben anneye ve çocuğuna gülümsüyorum onlarda bana gülümsüyorlar biraz...
Sonrasında yine o rüyanın içinde ama biraz kopuk olaraktan bisiklete bindiğimi görüyorum bisiklet sürüyormuşum.
Ruyam bu,yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam genc kardesim..
Hayirli Ramazanlar ve Hayirdir insallah..

"Ben de elimdeki sopa ile çocuğa vurmuyordum ama hani korkutmak için itekliyordum "
"Eğer insan sopa ile kilime vuruyorsa, Kilimi dövmek için değil tozunu almak içindir..."
Mevlana

Allah'ü teala'da Kullarını temizlemek için Dert, bela, hastalık ve sıkıntılar vermekte..samimi kullarına şefkat tokatları vurarak
"yanlış yolda gidiyorsun, dön" uyan su gaflet uykusundan diye onu bela dilli ile uyarmaktadir...

'rüyamda hırsızlık yapmaya teşvik ediliyordum "
insanı kötülük yapmaya teşvik eden nefs-i emmâre dir yani kendi nefsinizdir...
"ve elime bir tane sopa alıp bir markete veyahut bir alışveriş merkezine giriyordum bir şeyler çalacakken küçük bir kız çocuğu geliyor "
O küçük bir kız çocuğu Sizin içinizdeki iman, vicdan ,dogruluk kul olmanizi istiyen ruhunuzdur...Size kötülük yapmanizi engelemeye calisiyor...

"yaptığımdan pişman olmuştum"
Bin Kere Tövbeni Bozsan Da Yine Gel.Bu Kapı Umutsuzluk Kapısı Değil..Allah-in rahmet kapisidir...

"bisiklete bindiğimi görüyorum "
günah ve hatalarinizdan zor olsa da ayrılacağınıza,arinacaginiza delalettir..

acilangul1

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok sağolun Allah razi olsun:) :rolleyes:

xcmert26

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hırsızlık yapmak ile ilgili bir rüya gördüm

Şimdi Ben zamanında öyle bir işe kalkmıştım biraz uzun olucak Rüyamda Öyle benım niyetiminde olmadığı için Şimdi Ben Kotuye doğru gitmek den korkuyorum ben her zaman iyi doğru gitmeye çalışmaya çalışıyorum inşallah da olucak Arkadaş ortamım ve benım alıştığım buyuduğum ortam benı böyle deşvik etti biraz tabi aa ben korkuyorum tabikede allah korkusu olmuyan her işe kalkışır her iş beklenır.

Benım Rüyam Şimdi önce ben bir inşaatdayım 4-5 katlı var bayada buyuk dağa tuğlalı hertarafından hertarıfına gidilıyor ve ben orda para için mi artık uyuşturucu içinmi yani para edicek birşeyler arıyorum baya geziyorum ama hiç bişey almıyorum bir alayım niyeti giriyor anlıyorum birde benım neişim var burda ne niyetle orda olduğumu unutuyorum bilmiyorum yani sorsam bilemem gibi ondan sonra aşşa inip inşatın yanında bir ev var oraya bu sefer aynı niyetle giriyorum hırsızlık yapmak, yani para için para edicek bişey için bulayım ki ben onla uyuşturucu alayımdie sonra gezerken evin içinde bahçeye çıkıyorum ve inşaat hemen onumu kaatmış ztn bi bakıyorum bir sürü sırt çantası diyorumki burası terk edilmiş ama terk edilmiş gibi deil herşeyden bir sürcene var bir evde ne arasan fazlasıda var yani burdan birşey almadan yine çıkıyorum niyetim oyle ama hiç birşey almadan bahçenın arkakapısından tam çıkıcam benı tanıyacak birisini görüyorum ve korkarak hemen görmeden kaçıyorum sonra baya yürüyorum orda 2 kişi oturuyor ikiside benım komşum olur teki benım yaşımda kız tekide onun kardeşi ve kardeşiyle konusuyorum baya kızla hiç konusmuyorum çünkü dargınım ona sonrada o benım yüzümü tutuyor ve bana diyorki senı unuttum sonra ben geri o bir sürü çanta olan eve geliyorum aynı yere bahçede bir tane araba var eski ona biniyorum gidiyorum öylece sonra annem çıkıyor karşıma bindiriyorum onu biryere bırakıyorum ama çok yavaş gidiyoruz eski araba gitmiyor götüremiyorum arabayı sonra çevre yoluna çıkıyorum arabayla ve gidiyorum yanımdan arabalar çok hızlı geçiyor ben gidemiyorum sonrada uynanıyorum neden bukadar uzun oldu bu yazı çünkü ben bu rüyayı sabaha kadar gördüm gibime geliyor sanki okadar uzun geldiki hiç böyle olmamıştım çok garip geldi ulpermem korkmam hepsi gerçekden alıntıydı okadar gerçek yaşadım ki inşallah cevaplıya bilceğiniz birşeyler vardır ben korkuyorum yanlış yapmakdan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
"önce ben bir inşaatdayım 4-5 katlı var "
kendinizi manevi yönde inşaa etmenize yorumlanir..

"Rüyamda Öyle benım niyetiminde olmadığı için "
Niyetinizi halis ve temiz tutun ..Niyeti hayr olanin Akibetti de Hayr olur.

Rüyada hırsızlık yapmak görmek :
Hırsız, kendisine ait olmayan birşeyi sahibinin izni olmaksızın gizlice alan kişiye denir.
Rüyada hırsız görmek yada rüyada hırsızlık yapmak bu esas doğrultusunda yorulanmıştır..
Rüyada hırsız olarak bir eve girdiğinizi gördüyseniz veya bir yerden birşey çaldığınızı görüyorsanız bu ailenizden birini başina gelecek olan bir felaketten dolayı kendinizi ruhen ızdırapta ve suçlu hissedeceğinize delalettir.

Allah'ım kalbimi ,ayaklarimi,dinin üzerine sabit kıl...Ayaklarımı rızânda sabit kıl, lütfunla beni destekle, alıncaya kadar değil, aldıktan sonra da mücadelemi devam ettir..amin.

duaa..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsızlık yaptığını görmek

Selamun aleyküm,
Ben rüyamda hırsızlık yaptığımızı, ailecek bir marketten bir şeyler çaldığımızı gördüm. Sonra elimde bir sürü taştan yapılmış olduğunu düşündüğüm kolyeler gördüm. Kolyenin biri küçük bir armut şeklindeydi. Kolyelerin hepsine 20 TL vereceğinin söyleyen biri vardı. Galiba bana o verdiği fiyat az geldi. Böyle bir rüya gördüm. Yorumunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler ve hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hırsız, kendisine ait olmayan birşeyi sahibinin izni olmaksızın gizlice alan kişiye denir.
Rüyada hırsız görmek yada rüyada hırsızlık yapmak bu esas doğrultusunda yorulanmıştır..
kötü, çirkin davranışlarda bulunmaya, hoş olmayan sözler konuşmaya ve kusurlu işler yapmaya alamet eder.
Rüyada hırsızlık yapmak, hiç iyi değildir ve kişinin günahlara batacağı ve nefsine yenilerek bazi işler yapacağı anlamına gelir.

Rüyada hırsızlık yaptığını görmek;
helal olmayacak kapıları aralamaya ve bu sayede yine helal olmayacak ve bu yüzden yani makbul olmadığı için rahat yenmeyecek kazanca işaret eder.

Allah'ım kalbimi ,ayaklarimi,dinin üzerine sabit kıl...Ayaklarımı rızânda sabit kıl, lütfunla beni destekle, alıncaya kadar değil, aldıktan sonra da mücadelemi devam ettir..amin.

Nefislerin hevâsi, akıl ayakları için birer bağdır. Şehvet adımları ise idrâk ayaklarını kaydıran yardır...
Kendinize gelin kendinize..Şüphe dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin,yitip gidersin" demedim mi?

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada hirsizlik yapmak

Selamun aleykum kardeslerim ve hocalarim,

Ben 27 yasinda bekar bir hanimim. Dun gece ruyamda , tanimadigim bir kadinla berbaer, zengin bir eve (2 katli bir villaydi sanirsam) hirsizliga giriyordum. Ev sahibi kapidan gorunuyordu, geldigini gorduk, icini actigimiz kasadan bir sey aldim, adam evine girmeden hizlica bodruma inip saklandik. Adam uyuyana kadar bekleyip sonra sessizce evinden ciktik. Sıkıntılı bir ruya degildi, daha cok heyecanliydim diyebilirim.

Okuyanlardan Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kötü, çirkin davranışlarda bulunmaya, hoş olmayan sözler konuşmaya ve kusurlu işler yapmaya alamet eder.
Rüyada hırsızlık yapmak, hiç iyi değildir ve kişinin günahlara batacağı ve nefsine yenilerek bazi işler yapacağı anlamına gelir.selametle,,

Ravzel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsızlık ve pişmanlık

Rüyamda bir yakınım hırsızlık yapıcaktı ve bende ondan önce gidip hırsızlık yaptım .(banka soydum) daha sonra kaçarken bir kişi öldürdüm ve diğer yakınımla buluştum çok pişman olduğumu söyledim ve kendime hakaretler ederek ağlamaya başladım . Daha sonra paranın sahibini aradım ve parasını iade ediceğimi söyledim . Kendisi ile buluştum ve rüyam orada sonlandı . Açıklarsanız çok sevinirim.

Üst Alt