• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hızır aleyhisselamın görülmesi

BUSE

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum..hayirli geceler...ben epey zaman once bir ruya gormustum..ruyamda cocuklugumun gectigi evde oluyormusum ve o eve hizir aleyhissallamin geldigini goruyorum...yanina yaklisiyorum,aglamaya basliyorum...gercek hayatta olmasini istedigim bir dilegimin gerceklesip gerceklesmiycegini merakla ve evhamla soruyorum,o da bana dilegimin gerceklesecegini soyluyor...neyse ben uyandiktan sonra bunun bir ALLAH tarafindan bir mesaj olduguna inandim ve dilegimin gerceklesmesi icin tum riskleri goze alarak denedim...fakat sonuc basarisiz oldu..diledigim sey gerceklesmedi...onca ugras,onca zaman,onca sikintiyi goze aldigim seylerin hepsi bosa gitti..demek ki ben iyi anliyamadim ruyayi...siz yorumlarsaniz cok sevinirim..ALLAH A emanet olun..selam ve dua ile....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam BUSE kardesim..
laf aramizda komsu sayiliriz...
Hayirdir ins.
Rüyanizda Hizir Aleyhisselami görmeniz çok SIKILDIGINIZA ve ne yapacaginizi bilmediginize isarettir.
KUL SIKISMAYINCA HIZIR as. yetismez mis...
Bir baska rivayete görede: Rüyada Hizir (A.S.) i görmek kitliktan sonra ucuzluk ve bolluga nimetin çokluguna rüya sahibinin bulundugu siddet halinden emniyete erismesine , SIKINTIDAN kurtulmasina isaret eder.
Hizir (A.S.) i gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.
ama Sizin ruyanizda Siz daha cocuk musunuz. yani o zaman degil en cok daraldiginiz bir anda HIZIR as. gibi birisinin vesilesi ile o SIKINTIDAN kurtulacaginiza delalet mis..Allahu Alem...

Öğrendim ki yaşamak acının ölçüsünden geçerken
rahmet yağmurlarıyla ıslanmaktı.
Allah'ım; imtihan yollarında yürürken ruhunun üstünde şemsiyelerle gezinenlerden ve rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan Sana sığınırım...
Selamet ile Hayra kalin..

BUSE

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun...evet,bır bakıma komsu sayılırız:))lakın gordugum ruyada cocuk degıldım...cocuklugumun gectıgı evde gordum:))cok sagolun..allah hep yanınızda olsun,bırakmasın ellerınızı...

Üst Alt