• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hızla koşmak

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada koşmak, hızla koştuğunu görmek nasıl yorumlanır?
Hayırlı çalışmalar hocam. Bir kalabalık ortamındaydım en az 20-30 kişi. Sanki bir yemek sofrasının etrafında oturmuşlardı. Ben de etraftaki çöplükleri toplamaya başlamıştım. Bazı kişiler niye temizliyorsun diyordu ben de buradaki benim arkadaşım onun için temizliyorum diyordum. Derken babamda oraya geliyordu elinde flash bellekler vardı ve bilgisayara takıyordu. Bilgisayarda biraz sorun çıkıyordu ve düzeltmeye çalışıyordum. Orada otururken kendimizi bizim bostanda görüyorduk ve bostanın yükseğine büyük bir kamyon dolusu büyük kaya parçaları dökmeye başlanıyordu. O büyük kaya parçalarının üzerimize geleceğini görünce herkese seslendim hadi kaçalım kayalar üzerimize geliyor ben, babam diğer tanıdık ve kişiler büyük bir can havliyle kaçmaya başlıyorduk bostanın aşağı taraflarına kaçtıkça kaçmaya başlamıştık. O kadar koşmuştuk ki şehir merkezine girmiştik. Bu sefer askerler bizi görmüştü acaba bunlar niye kaçıyor diye bizlerde evlere saklanmaya başlamıştık. En sonunda ben bir eve küçük bir çocukla saklanmıştım ki aman dedim ben bir şey yapmadım ki çıkacağım dedim ve çıkmıştım. O esnada nedenini anlamadığım bir şekilde elimde iki küçük taş vardı onları da yere bırakıyordum ve askerlerin elinden geçiyordum. Ta ki diğer arkadaşlarımı bulana kadar. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada koşmak ;
sıkıntı ve ıstırap verecek şeylere, işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder ..

İsra suresi 11. ayet: İnsan hayrı istediği kadar şerri de ister. İnsan pek acelecidir..

Görmüş olduğun rüya hayırlara işaret ederken,içinde bulunduğun kararsız ruh halinden çıkıp, gizli korkularında kurtulmaya gereksiz korku, endişe, stressden temizlenip, arınmak hayatta bir yerinden tutunarak başlamak gerekli..

Bilgisayarı hayırlı işlere kullanın...!

Bazen de yaklaşan bir kısmeti temsil eder, size hızla gelmekte olan fırsatı yakalamak istifade etmek ,kullanmak gerekli manasına gelir.
Ancak burada bir önemli konu var ki o da güzelliklere ulaşman için yapman gereken bir şeyler olduğunu göstermektedir ki bunu sen bilebilirsin...

hayatta ne istediğini ,nereye gittiğini, bilene dünya bile yol verir..ne istediğini bilmiyorsan, ne istemediğini düşün. hayattan istediğini arayıp durma. yakaladığında hemen sahiplen...selametle..

Üst Alt