• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hükümdar olduğunu görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hükümdar olduğunu görmek.
Selamunaleyküm.Daha önce gördügum bir ruya ama nedense yazmadim bir yazayim dedim ins hayırdır.

Rüyamda kendimi Roma Imparatoru olarak goruyordum. Ordumun başındayım ve silahlıyım karşımda ise müslümanlar var. Müslümanlarla çarpışmak istemiyorum ama karşı karsiyayiz gorevimi yapmak zorundayim, atimin ustundeyim ordumu yonetiyorum. Ama müslümanlar bana galip geliyor aslinda istegimde bu. Sonra bir camiye sığınıyorum beni kovaliyorlar camide ise yukarda namaz kilma yeri mi desem mimber mi desem bilemiyorum dar ama yuksek bir yer var oraya cikiyorum, beni yakalamaya geliyorlar elimde kilic var ama musluman kani dokmek istemiyorum, sopayla vurup dusuruyorum. Musluman askerlerin suratinda iman nuru yok sanki, cekilmis ok atmaya basliyorlar ama bana isabet etmiyor, merakla bekliyorum.

Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
rüyada kendini Roma İmparatoru (Sezar )olarak görmek;
ruhsal, maddi, manevi psikolojik çatışmalar bazende uyanık olmak, etrafında olup bitenleri fark etmek gerektiğinize yorumlanır..bazen de sadece hayalgücünüzü temsil eder.

''Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol''

Ben insanın olduğu gibi görünebilmesinin kolay ama göründüğü gibi olmasının zor olduğunu düşünenlerdenim..selametle..

acilangul1

Üst Alt