• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iğne batması

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada iğne batması, rüyada eline iğne battığını görmek.
Selamün Aleyküm; Ben tanıyamadığım bir kaç kişinin arasındaydım. Nedenini de tam bilmiyorum ama bir deney mi yapıyorlardı benim sol elime bir çivi kalınlığında bir iğneyle elimin üst tarafından batırdılar ve ta ki ucu diğer taraftan çıkana kadar. Ama ben hiç acı hissetmedim ve kan da görmedim. Belki gerçek hayatta olsa iğnenin ucu bile değseydi ben neler yapardım ama orada her şey normaldi. Hocam bir de hemen hemen iki üç rüyamda bir özellikle iki üç yaşlarında erkek bebekler görüyorum ya bana sarılıyorlar ve beni öpüyorlar ya da ben onları kucaklayıp öpüyorum veya gezdiriyorum. Saygılarımla...
Normal hayatta akraba olsun yabancı olsun bebekleri çok severim bilinçaltında mı kalıyor acaba yoksa başka bir şeye mi işarettir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleyküm selam Rüyaniz hayr olsun.
bu tip iğneliyici rüyalara; Uyarıcı rüyalar, İkaz edici, Sinyal rüyaları size gerçek yaşamınızda problemlerinizi çözmeniz için gerekli olan faydali biligileri verir, size sorunlarınızı çözmenizin zamanı geldiğini anlatir..daha fazla iğnelenmek istemiyorsaniz Gerçek Hayatta sizi iğneliyenlerin dediklerini bir kale alın neden iğnelediklerini bir düşünün ...

Rüyada iğne görülmesi;
rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalıştığına işaret eder..
Veren el, alan elden hayırlıdır.

İğne batırmak, Birini yermek, birine fena söz söylemek demektir.
vücuduna bir yerine iğne battığını görmek;
geçmişte yaşadığınız bir acının söylenen bir sözün hala içinizde bir acı bıraktığını işaret eder.
İğne çıkarmak, Vücuda batmış iğneyi çıkarmak, ise bu acının etkisinden yakında kurtulacağınızı simgeler.

"benim sol elime bir çivi kalınlığında bir iğneyle elimin üst tarafından batırdılar"
hep al, al olmaz ki biraz da verin bir şekilde siz de katkıda bulunun ...
Bir şeyin oluşmasına, gelişmesine ya da gerçekleşmesine emek, bilgi, para vb. ile yardım edin..
her İnsanın kendi potansiyeline göre gerçekleştirebileceği ,katkıda bulunabileceği mutlaka bir Şeyler vardır!
Rüyada erkek bebek görmek iyidir, rüyayı gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağını artık hayatınıza bir yerden başlayın olarak simgeler...selametle.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ve aleyküm selam Rüyaniz hayr olsun.
bu tip iğneliyici rüyalara; Uyarıcı rüyalar, İkaz edici, Sinyal rüyaları size gerçek yaşamınızda problemlerinizi çözmeniz için gerekli olan faydali biligileri verir, size sorunlarınızı çözmenizin zamanı geldiğini anlatir..daha fazla iğnelenmek istemiyorsaniz sizi iğneliyenlerin dediklerini bir kale alın neden iğnelediklerini bir düşünün ...

Rüyada iğne görülmesi;
rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalıştığına işaret eder..
Veren el, alan elden hayırlıdır.

İğne batırmak, Birini yermek, birine fena söz söylemek demektir.
vücuduna bir yerine iğne battığını görmek;
geçmişte yaşadığınız bir acının söylenen bir sözün hala içinizde bir acı bıraktığını işaret eder.
İğne çıkarmak, Vücuda batmış iğneyi çıkarmak, ise bu acının etkisinden yakında kurtulacağınızı simgeler.

"benim sol elime bir çivi kalınlığında bir iğneyle elimin üst tarafından batırdılar"
hep al, al olmaz ki biraz da verin bir şekilde siz de katkıda bulunun ...
Bir şeyin oluşmasına, gelişmesine ya da gerçekleşmesine emek, bilgi, para vb. ile yardım edin..
her İnsanın kendi potansiyeline göre gerçekleştirebileceği ,katkıda bulunabileceği mutlaka bir Şeyler vardır!
Rüyada erkek bebek görmek iyidir, rüyayı gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağını artık hayatınıza bir yerden başlayın olarak simgeler...selametle.

Teşekkürler efendim :) hayırlı çalışmalar...

Üst Alt