• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ıhlamur ağacı görmek

merla

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ıhlamur ağacı görmek
Kardeşim hayırlı akşamlar. Bir ya da iki hafta oluyor rüyamda eski erkek arkadaşım ile bir evdeyiz beni kolumdan tutup bir pencereye götürüyor, perdeyi, camı açıyor eliyle işaret ederek bak diyor. Bak dediği yerde kocaman köklü, her yerinde pembe mor çiçekler açmış bir ıhlamur ağacı var. Gösterdiği ıhlamur ağacı benim istediğim beğendiğim ağaç ve o Ihlamur ağacını bizim bahçeye benim için dikmiş. Yorumuna yüreğine sağlık. Gönlün akşamın huzurla dolsun. Allah yolumuzu açık etsin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar,rüyaniz hayr olsun.
Rüyada ıhlamur ağacı ve güneş görmek;
rahat hayat sürmeye ve kazançlı işlere girmeye, Eş ve dostlarla iyi geçinmeye, insanlarla münasebetinde yumuşak davranmaya ve hoş geçime delalet eder.
Rüyada ihlamur görmek, genellikle hayra yorumlanır.yeter ki;.hayata daha farklı ve geniş bir pencereden bakın..

DÜZEN VE İÇ HUZURU....
Düzen nedir? Her insanın farklı pencerelerden baktığı ve görebildiği kadardır.Kimi dar pencereden bakar hayata.
Kimisi de geniş. Üç boyutlu bakanlar daolduğu gibi. Her şey yolunda gibi gözükür ama başka şeyler yolunda değildir.
Öylesine, rutine bağlamış olanlar olduğu gibi. . ama ruh huzurlu değil.
Ruh huzursuz olunca,benliğimiz etkilenir... Savaş yorgunu bedende düzenin kırıntıları hükmeder sessiz çığlıklar ile…

İman; sahili selamettir! Hayatın yoran dalgalarından kurtulmak nefes almaktır…
ellerini Yüce Yaradana açarak, umut kapısını ısrarla çalmaya devam ederse ruhen ve kalben rahatlarsin…

Gönlün akşamın huzurla dolsun Allah yolumuzu açık etsin..selametle...

Üst Alt