• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ihlas suresi okumak

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun..

1.sabah namazımı kıldıktan sonra rüyamda ihlas suresini okuyordum..ve sonunda allahu ekber diyordum..yanımda halam komşu kadınlar vardı ve hepimiz ağlıyorduk..

2.bu rüyamda ise hocaefendiyi ya karşımda yada telefonla konuşurken gördüm..hocaefendiye çok günahım oldugunu ve gün geçtikçe daha çok günaha girdiğimi söylüyordum..11. Ayda

3. üçüncü rüyamda ise.. önce allahu (c.c.)sonra peygamber efendimiz s.a.v sonrasında ise ömer r.a aşığıyım.. Bi programda hz. ömerin hayatını anlatılırken yeşil kubbeyi gösterdiler ve o gece rüyamda yeşil kubbeyi gördüm..içeri girdiğimde gözlerim doldu ve hüngüe hüngür ağlıyordum.. Içeri girdiğimde çok güzel ve çok büyük ahşap yeşil işlemeli tahta vardı..ve ben o tahta ile kiriş arasında namaza duruyordum. Ama ruku ve secdeye varamıyordum.. Başka bi yere gecçiyordum yine namaza duruyor ve tam rukuya varırken önüme minder koyuyorlardı..yıne kılamıyordum..1.5 -2 sene önce

4. Bi cami içerisinde yatıyordum..ama orasını hz. ömerin evi gibi hissediyorum..yanımda 4 veya 5 kişi daha var.. Birde dev gibi biri ama yüzünü tam göremiyorumm..

Kusura bakmayın çok oldum..hakkınızı helal edin ama çok merak ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizin uzerinize de Allah-in rahmetti, bereketti, hidayeti hikmetti olsun kardesim..
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada İhlas suresini okumak; dünya ve ahiret saadetini elde edeceğinize ve geçiminizin güzel olacağına…
Kirmani: İnanç konusunda temiz biri olduğunuza ve inancınızın doğruluğuna işarettir.

"hocaefendiye çok günahım oldugunu ve gün geçtikçe daha çok günaha girdiğimi
söylüyordum" burada bir arayis, bir cikis, eziklik
ve vicdan azabi belkide ..
Doğruların görünmeyen orduları vardır... lakin siz icinde bulundugunuz sart ve kosullar,
oldugunuz gibi görünmeyenlerden oldugunuz icin kendi icinizde hep savas ve huzursuzluk yasadiginiza isarettir..

Hz. Ömer'i, rüyada gören kimsenin, ömrü uzun, makbul olur ve korkusuzca hakki söyler...ve her zaman adil olur..
ama bunlari yapamadiginiz icin artik sebep ne ise nefsiniz,cevreniz bir turlu nefsiniz aklinizi asip Ruhunuza Huzura eremiyor..

Huzur, fıtrata uygun yaşamakla bulunur..
İnsan için huzur su ve hava gibidir. Huzuru ve mutluluğu bireylerin ve toplumun elde etmesi ise erdemli yaşama yolundan geçer.
İnsan bedeni hava ve su olmadan nasıl yaşayamazsa insan maneviyyatı da erdemli davranışlar olmaksızın yaşayamaz.
İslam’a göre erdem yani üstün ve güzel ahlâk sahibi olmak, Yüceler Yücesi Allah için yaşamak ve yaşatmakla mümkündür.

Allah Resulü Peygamber Efendimiz’in gönderiliş amacı da buna işaret etmektedir.
Ahlaki erdemleri ve bunların olgunluğunu dolayısıyla gercek huzuru ve mutluluğu elde edebilmeyi
Peygamber Efendimiz günahları özellikle büyük günahları terk etmeye bağlamaktadır...
Kardesim bu Ruyalar Sizin artik HAKKA dogru degismeniz, yonelmeniz seklinde bir Rahmani uyarici Sadik ruyalardandir..
Hayirli gunler..

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok tşk ederim ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN..

birde ben hep sonu ne olursa olsun doğruları söylerim..eşimle tartışacağımıda bilsem her zaman her yerde doğruları sölerim yalnız..

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ihlas suresi okumak:

Öncelikle İslamiforumlar.net ailesinin Regaip Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Hayırlı çalışmalar Hocam; Rüyamda ihlas suresini okuduğumu görüyordum. Rüyamda teyzemle birlikteydik ona istihareye yatmayı öğretiyordum sanki. Sen yat diyordum ben 11 tane ihlas suresi okuyacağım öyle yatarsın diyordum. İhlas surelerini okuyup parmağımla sayıyordum ama her 11 tanesini tamamıyla okudum mu yoksa okumadım mı tam olarak bilemiyorum hocam. Yanımızda kırmızı gömlekli ama gömleği solmuş yurt dışında kalan bir akrabamız da vardı ama onun neden orada olduğunu çözememiştim. Teyzemin yatmaya çalıştığı odada odanın köşesinde bir kız da oturuyordu. Saçı açık, hafif esmer bir kızdı. Hocam yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Regaip Kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.
Rüyada İhlas Suresi Okumak Dinlemek Duymak;
Bir kimsenin rüyasında İhlâs Sûresi'ni okuması veya okuyan birisinden dinlediğini görmesi;
o kimsenin tevhid yoluna gireceğine, günah işlemekten sakınacağına, dünya ve âhirette mevkisinin yüksek olacağına, ömrünün uzun ve duasının kabul olunacağına işaret eder.

"Saçı açık, hafif esmer bir kızdı."
bu kız,Allahu alem nasip,kısmet evlilik, nikah habercisi
selametle..

Üst Alt