• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada İki renkli göz görmek

kaleli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm geçen gece rüyamda eşim ve oğlumla birlikte konyadaydım orada bir metroya binmek için istasyona gidiyoruz rayların ortasındayız daha sonra metroya biniyoruz metroda okuldan tanıdığım biri aslında tanımıyorum ve kardeşi oturuyor kardeşi beni tanıyor arkadaşım olan kişinin iki gözü farklı renkte mavi renk baskın daha sonra metrodan iniyoruz eşimle fakat çocuğun metroda kaldığını farkediyoruz yorumunuz için teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
rüyada görülen göz kisinin dini ve hidayet ve sapiklik yolunu gören İnsanın iman nuruna kalb gözüne feraset ve sezgi gücüne delalettir..
Güzel göz sevinç neşe ve akllılığa iman ve ilim aydınlığına;
Mavi göz görüldüğü takdirde aileniz içinde muhabbetin ve nazarin işaretidir.
Her sey Bakış Açısında gizlidir...

Rüyada Göz görmek, Rüyada gözler Aydınlanma, Bilgi, Kavrama, Bilinç, Anlama, Nazar anlamlarını simgeler.
Rüyada farkli göz görmek ;cevrenizdeki iki yuzlu veya ici, baska disi baska olumsuz, samimi olmiyan insanlarin varligindan ailede yasiyacaginiz huzursuzluga isarettir

Dünya gözü ile bakan yüzü; gönül gözü ile bakan özü görür...
Ey Gönül! Bir sürü dostlarının yanında elbet ki düşmanların da olacak; Ama imtihan ya..kotuler olmazsa iyilerin kiymetti nasil anlasilirdi...
Tenini besleyip geliştirmeye bakma çünkü o sonunda toprağa verilecek bir kurbandır

herseyin bir bedeli varmis ben de bu sozun manasini ogrenebilmek icin bedelini odedim...
Varlığımı Hakedenleri Hayatıma DAHİL ETMEYİ ..
Haketmiynlere HOŞÇAKAL Demeyi..
Bu Uzun Yolda Yalnız Ama BAŞIM DİK YÜRÜMEYİ
sahte dostlara ve dostluklara Eyvallah demeyi Öğrendim..
ama hakikatler muhakk ki bir gun gun yuzune cikarmis..ve insan ne yaparsa yapsin kendine yaparmis..
Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık...
Çünkü ufacık bir ilgiyi aşk iki kelime edeni kendimize dost sandık...
bir insanin guvenini kazanmak seneleri alir!kaybetmek ise bir saniye gerekli imis..

Hayirli aksamlar...

kaleli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Alakanız için teşekkür ederim.

Üst Alt