• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ikinci kez evlenmek

aksoylar27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek, rüyada ikinci kez evlenmek tabiri.
Hayırlı sabahlar, rüyamda ikinci kez evlenmişim. Evlendiğim kadınla biryerde oturuyoruz ama huzur ve muhabbet içinde. Sonra annem ve teyzem geliyor evlendiğim kadın anneme hamile olduğunu söylüyor. Annem de yüksek bir eve götürüyor. Sonra annem birinci eşimden olan kızımdan şikayet ediyor. Ben de kızıyorum o daha küçük çocuk kimse ona dokunamaz diyorum. Sonra evin içi baya kalabalıklaşıyor, komşu ile biri tartışıyor. Ben sakinleştirmeye çalışırken kavga büyüyor. Silah falan çekiyorlar silahı ben alıyorum ve bir kapıyı kırıyorum herkesi dağıtıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı sabahlar, rüyaniz Hayr olsun
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;
bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma çeliski kararsizlik ve baski olayını simgeler...Ne yüzden ne olursa olsun tartışma anında öfkenize ve dediğiniz
sözlere hakim olmaya çalışınız yoksa yoksa Kendinize de sevdiklerinize de yazık edersiniz.......

İnsanoğlu olarak bize düşen ALLAH (cc)’ın en büyük nimeti olan aklımızı iyi ve güzel yönde kullanmak O’nun emirlerini
yerine getirerek yasaklarından sakınmak bu şekilde dünya hayatında ki imtihanı başarı ile kazanarak ahiret yurdunun nimetlerine kavuşmaktır.

Rüyada ikinci evlilik görmek;
iki farklı yorumu vardır
-Rüyanız yaşamınızda iyi yönde büyük bir değişimi bağlılık, uyum veya hayata yeni bir geçiş ,sürecin anlamına da gelebilir,
Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir.

-Evli birisinin rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmesi, evlilik yaşamında kimi sorunlar, bir takım sıkıntılar ,yaşamınızda bir dönüm noktasında
olduğunuzu ifade eder.Unutmayın evlilik kolay kurulur ama yıkılması zordur.....

Nefsiniz ile Zevkleriniz Aklınızın ve Allah'ın Emirlerinin Önüne mi Geçti! Nefsinizin Kurbanı Olmayın
bir ilişkiyi bitirmeden başkasına başlamayin!!şöyle ki; eş,sözlü,nişanlı ,sevgili farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız yalan ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde olur..

Bazen herşey göründüğü gibi değildir..olayların bir görünen tarafı bir de görünmeyen tarafları ve kendince hakli sebepleri vardir..
Sevginin olduğu yerde Şüphe olmaz!!Şüphe ile sevgi bir arada olmaz ikisi de varsa ya Sizde ya da Sevginizde bir hata, eksiklik vardir..

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Evinize huzur mutluluk sağlık ve bereket versin. Birbirinize sevgi ve saygınızı arttırsın inşaallah.
Hasbinallahi ve nimel vekil.
Selametle..

duaa..

L

LEMAN

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben 3 yıllık evliyim. Rüyada ikinci kez evlenmek ne demektir? Rüyamda eşimden boşanmışım ertesi gün başkasıyla 2. kez evleniyorum çok mutluydum eşim çok ağlıyordu. Beyaz gelinliğim çok kabarıktı ablamın oturduğu binaya gelin gidiyordum evlendiğim kişinin maddi durumu çok kötüydü pantolonu bile çok uzundu.

Üst Alt