• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ikiz doğurmak

yaren35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ben hamileyim rüyamda ikiz cocuk dünyaya getırıyorum biri erkek biri kız ikizide çok güzel.emziriyordum onları.bilgi verirsenız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz.. nikkiniz bana Sevdigim bir misrayi hatirlatti..

YAREN..
İÇİMİ SENSİZ BİR KORKU SARDI
HALBUKİ DAHA GEÇEN GÜN ELİME
"YAREN" DİYE BAŞLAYAN MEKTUBUN GEÇTİ
YÜZÜNE HASRET BİR GÜN DAHA UYANDIM!!
DEMEK GÖRÜŞMEK MAHŞERE KALDI...

Hayirdir insallah..
Hamilelik gecici Gam keder SIKINTI. dogum ise yeni bir baslangic ama her baslangiz zor ve mesakketli olur.. Zahmettin icindeki Rahmette nail olmaya yorumlanir..

Sut ise Allah-in bir RIZKINA nail olmaniz seklinde Yorumlanir..Allahu alem..
Rüyada ikiz çocuk doğurduğunu görmek;biri erkek biri kız
bir Sevinc ile beraber bir uzuntu, tartisma yasayacaginiza beyandir..Allahu Alem..
Saglikli huzurlu gunler Kardesim..

seyhanım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikiz bebek doğurmak

Merhabalar, rüyamda kız kardeşimi kendi kendine ikiz kız çocuğu doğurduğunu gördüm ve kordonlarını kestim. bebekler çok tatlıydı kıpır kıpırdılar ve bu rüyanın devamında çok sevdiğim eşimi (Allahım geçinden versin inşallah) ölüm haberini aldım.

Sizden ricam rüyamla ilgili bilgi vermeniz. Ben sabah kalkıp suya anlattım, Allahım hayırlara yor dedim ama halen rüyanın etkisindeyim. Yardımlarınızdan dolayı Allahım razı olsun, saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ikiz bebek görmek;
Sembollerle yorumlarsak bu rüya iki mutlu sonuç ,başari, için sıkıntıya katlanmak anlamına gelir.
her rahmet zahmet ile gelir “Zahmette rahmet vardır,rahmette zahmet olarak rüyaniz yorumlanir..
Rüyada ikiz görmek kısmettir. Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır.
Rüyada ikiz çocuk görmek, ortaklar arasinda uyuma, islerin iyi gitmesine işarettir.

Rüyada eşinin ölüm haberini almak;
rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir.
Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır.

Bazen de Rüyada eşinin öldüğü haberini almak;
ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve böyle rüya gördüğünüzde korkularınızı sevdiklerinizle paylaşmanızda yarar vardır..

https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/29759-evliligimize-bir-fatiha.html

Üst Alt