• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ikiz kız çocuğu görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Gönül sızım hocam,

Nasılsınız sizi çok özledim.Yoğunluktan dolayı fazla yazamıyorum.

Dün akşam rüyamda ben şehir içi otobüsünde yolculuk ediyorum yani şehir içi sadece.Sonra elimde simit ya da poğaça vardı yiyorum.Bakıyorum küçük bir erkek çocuğu gelip elimden alıyor ve yemeye başlıyor ben de kızıyorum yarısını ondan alıp yiyorum.Sonra bakıyorum iki tane çok tatlı ikiz kız çocukları benim işyerimin ismini söylüyorlar ben de çok şaşırıyorum bu çocuklar nasıl işyerimin ismini biliyorlar diye.Sonra o tatlı ikizleri yanaklarından kocaman öpüyorum çok sevimliylerdi onlarda beni çok seviyorlardı.Ne olabilir canım hocam selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum.. Hamd olsun iyiyim Dünya telaşi..
Hayirdir insallah..Rüyada ikiz kız çocuğu görmek ;işinizde küçük bir başarı biraz da keder ve sıkıntı olarak yorumlanir..

Hayat Paylaşmaktır.
Kimseyi değiştiremezsin hayatta.
Ve kimse için de değişmemelisin.
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Ve sen Sen olarak kaldığın sürece, senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında..
Hayirli gunler...

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ikiz kız çocuğu görmek

Rüyada ikiz kız çocuğu görmek, rüyada kız çocuğu görmek tabiri.
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu. -Bir evde bir grup kadınla beraber oturuyoruz. İkiz kız çocuğu olan bir ünlü de orada. Ben o kızları seviyorum, onlarla konuşuyorum. Çocuklar da beni seviyor, gülüyor, çok küçükler ama dediklerimi anlıyorlar ve biri ismimi söylüyor. Hadi oyun oynayalım diyorum, önce ikindi namazı kılalım diyorum. Ama sonra aşağı inmemiz gerekiyor. Ev iki katlıymış merdivenden iniyoruz, birinin elinden tutuyorum, birini kucağıma alıyorum, sıkı sıkı sarılıyorum, düşerler diye korkuyorum. Merdivenden inince kucağımdakini de bırakıp elinden tutuyorum.
Allah işlerinizi kolaylaştırsın gönül dostu...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü ve mağfiretuhu ve hidayetuhü
Rüyaniz Hayr olsun
Her varlıkta olduğu gibi, insanda da birbirine zıt iki unsur, mânâ ve madde, vardir..

Rüyada ikiz kız çocuğu görmek;
Din ve dünya işlerini dengeli yürütmeye delalet eder.

Yaşlı kızıldereli reisi kulübesinin önünde torunuyla oturmuş, az ötede birbiriyle boğuşup duran iki kurt köpeğini izliyorlardı.
Köpeklerden biri beyaz, biri siyahtı ve oniki yaşındaki çocuk kendini bildi bileli o köpekler dedesinin kulübesi önünde boğuşup duruyorlardı.

Dedesinin sürekli göz önünde tuttuğu, yanından ayırmadığı iki iri kurt köpeğiydi bunlar. Çocuk, kulübeyi korumak için bir köpeğin yeterli olduğunu düşünüyor, dedesinin ikinci köpeğe neden ihtiyacı olduğunu ve renklerinin neden illa da siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık. O merakla, sordu dedesine: Yaşlı reis, bilgece bir gülümsemeyle torununun sırtını sıvazladı.
– “Onlar” dedi, “benim için iki simgedir evlat.”
– “Neyin simgesi” diye sordu çocuk.

– “İyilik ile kötülüğün simgesi. Aynen şu gördüğün köpekler gibi, iyilik ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur.
Onları seyrettikçe ben hep bunu düşünürüm. Onun için yanımda tutarım onları.

Çocuk, sözün burasında; ‘mücadele varsa, kazananı da olmalı’ diye düşündü ve her çocuğa has, bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:
– “Peki” dedi. “Sence hangisi kazanır bu mücadeleyi?”
Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa.

– “Hangisi mi evlat? Ben, hangisini daha iyi beslersem!”

Tahammül zorunda kaldığımız olayların akışı içinde isek de ki;Allah Kerim.
Su akar Yolunu bulur.........

acilangul1

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun
Allah Kerim...Allah Kerim...Allah Kerim...

Ruslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Halamın torunu var ikiz kız cocuğu . Onları rüyamda gördüm biri kucakda onu gezdiriyorum, sonra döndüğümde biri yerde oynuyor ve dikatli baktığımda ikisi de yerde oluyor. Kucağıma baktık da bebek bir şeytan oluyor bende bunu görüp, Bismillahi rehmani rehim euzubillahi şeytani recim diyorum . Dilim dolaşarak sonunda dilim düzeliyor söylüyorum. Hatırlamıyorum galiba ölüyor.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri

Halamın torunu var ikiz kız cocuğu . Onları rüyamda gördüm biri kucakda onu gezdiriyorum, sonra döndüğümde biri yerde oynuyor ve dikatli baktığımda ikisi de yerde oluyor. Kucağıma baktık da bebek bir şeytan oluyor bende bunu görüp, Bismillahi rehmani rehim euzubillahi şeytani recim diyorum . Dilim dolaşarak sonunda dilim düzeliyor söylüyorum. Hatırlamıyorum galiba ölüyor.
İkiz kız çocuğu, başarıya ayrıca kedere yorumlanır.
Bebeğin şeytan olması, günah ve haram mala işarettir. Dolayısıyla rüyanızı incelediğimde başarı olsa bile pekte güzel şeyler yok. Selametle.

Üst Alt