• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ilaçlama yaptırmak

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;

Bu sabah gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istedim. Hayrolsun İNŞAALLAH.

Köydeki evimizde gördüm kendim ve ailemi, eve ilaç yaptıracakmışız.İlaç yapacak olan insanları bekliyoruz, sonra dört kişilik kasası olan bir ticari araç geldi. Aracın üzerinde firmanın reklamı vardı. Şöfer ve arka koltukta beyaz baş örtülü bir teyze vardı.

Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun
Hayırlı Bayramlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada görülen ilaçlama, dinin iyiligidir..kendinizi ve ailenizi yabancı bitki, hayvan, isirgan otu ,Endişe, kaygı, öfke,vesvese ve ahmaklıktan koruyabilmek icin iman ile ilaçlayin..
insan bir ağaç veya bina gibidir. Onun kökü ve temeli, imandır. Dalları ve duvarları ise, ibadetlerdir.
Kökü hastalanmış bir ağacı dallarını ilaçlayarak kurtaramadığımız gibi, ‘temelleri sarsılmış bir binayı da odalarını boyayarak tamir edemeyiz...

insan ,fikir, bilinç sahibi yegane canlı olarak akılalmaz işlere girişir ve yapabilir.
zararli fikirler İlaçlanırsa iyi meyve, ilaçlanmazsa kurtlu meyveler veririr..de insani vesveseye, kuruntulara düşürebilir..

Mahalleyi ilaçlayan kamyonetin şoförüne işler nasıl gidiyor diye sordum, ''sorma ya sinek avlıyoruz'' dedi..
sırıtık.:,
Hayırlı Bayramlar....

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam

Sinek avlamaya sevinen tek esnaf ilaçlama yapan arkadaşlar herhalde. :)

Iyi Bayramlar...

Üst Alt