• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada imam nikahlı eşini görmek

keleke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam sizden bu rüyalarımın cevabını vermenizi diliyorum. İMAM NİKAHLI EŞİM BENİ 6 yıl önce terk etti, başka birine gitti. Bu arada hiç unutamadığı 3 rüyamı yazacam. Allah rızası için bunu bana yanıtlayın. 1-İmam nikahlı eşim babasının evinden üst geçitle bir mezarlığa girdi. Orada her tarafı taştan olan (lahit) bir mezara girdi ve içinde üç adet koyu kahve renginde akrep vardı, artık burası benim evim deyip, mezar kapağını üzerine çekip kapattı. (not gittiği adamın 7-11- 2 çocuğu var beraber duruyor) 2-Yine o günlerde rüyamda onu bavuluyla giderken gördüm, garaja ben götürüyordum ama deliler gibi yalvarıyordum gitme diye. Garajın bir üst caddede tam köşede ayrıldık o giderken nerden geldiğini bilemediğim, küçük meşe ağacı fidanını ben avucumu açıp, toprağa diker gibi diktim az bir kan geldi, fidan yeşerecekmiş duruma gelecek gibiyken uyandım. 3-O günlerde yine gittiği memleket tarafından bizim memlekete, doğru 2 beyaz, besili atla ben önden imam nikahlı eşim arkadan birlikte hızla geliyorduk. NOT: Hocam ben bu yaptıklarını bir türlü hazmedemiyorum, lakin herşeye rağmen onu hala bekliyor ve seviyorum. Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum, saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyalarının yorumunu Allah cc. nasip ederse,elimden geleni yapmaya çalışacağım her şey nasip kısmet meselesi ,takdirden
,nasipten ötesi yok..Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada imam nikahlı eşini görmek ;
Rüyada eski sevgili, eş,eski imam nikahlı eşini görmek;en yaygın rüya grubudur.
Hemen herkes bu kategoride rüya görmüştür, görüyor yada görecektir. Çünkü bu kavramlar insan yaşamının ana unsurları arasında önde gelenlerdendir.
bilinçaltında hayal ettiğiniz hatırladığınız hatıraların yansıması...

Rüyada Sizi terk eden imam nikahlı eşini görmek;
Hak katında Evliliğinizin bittiğine, bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, yaptığınıza yorumlanir...

Rüyalarinizin yorumu;
O İnsanın ve Sizin,iç dünyanız manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..kişinin günahları veya hataları yüzünden vicdani rahatsızlığını simgeler.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

"Başınıza gelen musibetler, felaketler kendi ellerinizle işlediğiniz ameller, yüklendiğiniz günahlar yüzündendir.
Allah müstahak olduğunuz, başınıza gelecek felâketlerin çoğunu da bertaraf ediyor."
42/ŞÛRÂ-30

İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı vuran şiddetli kızgınlık,kırgınlık ,Sevgi,yansıyan Bilinçaltı bir rüya..
Bu Rüyalar Senin ve O senin ile bağlarımı kopardığı halde bilinç altım hala onla savaş ve Sevgi halinde olduğundan görüyorsunuz sanırım.
6 yıl önce Seni terk den O insan , terk ettiği gibi değil artik!!Başkalarının Isırdığı elmanın kalan kısmını yermisiniz...
bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz"

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki. Zararın neresinden dönersen kârdır
Allah'a emanet olun..

keleke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm hocam rüyamı yorumlamışşınız teşekkür ederim.lakin eksik ben 3 ad rüya yazmıştım

Gönül sızım...
Ve Aleykümselam Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı diye düşünüyoruz!! Sıkıntı Yok, Siz de zaten Kırmızı ışıkta yada rüyaların arasında hiç durup da
Allahın işlerine hikmet gözü ile bakmak, her hadiseden ibret almak şer içindeki hayrı görmek istemediniz ki...Vermezse Mabud Neylesin!!islamiforumlar.net ailesi.

keleke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocam beni teselli etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. lakin ben 3 rüya yazdım sizden yorum alamadım. Maksadım sizi saygısızlık etmek değil.benim 3 rüyamı yorumlaya bilirmisiniz. saygılar hürmetler.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamün aleyküm hocam beni teselli etmeye çalıştığınız için teşekürk ederim. lakin ben 3 rüya yazdım sizden yorum alamadım. Maksadım sizi saygısızlık etmek değil.benim 3 rüyamı yorumlaya bilirmisiniz. saygılar hürmetler.
Aleykümselam güzel kardeşim de, rüyalarının yorumu yapılmış zaten...

Rüyalarinizin yorumu;
O İnsanın ve Sizin,iç dünyanız manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..kişinin günahları veya hataları yüzünden vicdani rahatsızlığını simgeler.
Bak rüyalarınızın yorumu diyor... Rüya yorumu, bir metni tercüme etmek değildir. Her rüyanın ayrı yorumu olacak diye bir kural da yoktur. Gönül sızım senin yazdıklarından bu yorumu çıkarmış demekki. Tekrar sormuşsun, ben söyledim söyleyeceğimi demiş... Belki yorum senin beklentini karşılamamış olabilir ancak burada kişinin beklentisine göre yorum yapılmıyor... Yapılan iş manevidir. Gönül sızım Allah rızası için yorumluyor rüyaları... Bak senin için uğraşmış, emek harcamış, zaman harcamış, şimdi para versen senin için yazdığı bir sayfa yazıyı yazdıramazsın kendisine... Onun için ısrarcı olmakta bir fayda yok. yazılanlardan kabınca doldur birşeyler...Vesselam.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
3-O günlerde yine gittiği memleket tarafından bizim memlekete, doğru 2 beyaz, besili atla ben önden imam nikahlı eşim arkadan birlikte hızla geliyorduk.

NOT: Hocam ben bu yaptıklarını bir türlü hazmedemiyorum, lakin herşeye rağmen onu hala bekliyor ve seviyorum. Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum, saygılar.
Üçüncü yorum da benden; gittiği memleketten sizin tarafa doğru geliyordunuz, yani sizi terki dayar eden İMAM NİKAHLI eşiniz sizden daha uzak memleketlere doğru yol alıyor demektirxxzzl.....

Not:una gelince, Ayıptır söylemesi biz az önce yanında sulu soğanla birlikte missss gibi kızarmış hamsi paluğu yedik kılçıklarını da kediye verdik'ten sonra ben bir şişe maden suyu içtim. dayi;.:

keleke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teessüf ekrem bey

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
çok teessüf ekrem bey
Teesüfle ne alakası var kardeşimaassd..
Teesüf ettiğin benim yazımdan ne mana çıkardınki bana teesüf ettin? orda ben sana gönül sızım adminim bahsettiği elma misalini verdimhmmnn
Sen hem; ''İMAM NİKAHLI EŞİM BENİ 6 yıl önce terk etti, başka birine gitti'' diyorsun.
Hemde ''Hocam ben bu yaptıklarını bir türlü hazmedemiyorum, lakin herşeye rağmen onu hala bekliyor ve seviyorum'' diyorsun cddvb..deme kardeşim seviyorum deme çünkü sevseydin resmi nikah yapardın.

Gidişini hazmedemiyorum demişsin, zamanında eşşeğini sağlam kazığa bağlamış olsaydın maden suyuna ihtiyacın olmazdı
Yahu atı alan üsküdarı geçmiş sen halen kaçan atın peşindesin. git eşim beni terketti diye polise şikayet et desem, hadi gittin şikayet ettin ve eşini bulup sana getirdiler peki o kadın ''ben bu adamı tanımıyorum'' derse, senin eşin ve çocuklarının anası olduğunu nasıl kanıtlayacaksın? İşte sana maden suyunu onun için önerdim.
ha eşin imam değilde resmi nikahlın olsaydı sana bazı tavsiyelerde bulunurdum ama kardeşim sen resmi nikah yapmamışsın, doğruysa 43 yaşında ve emeklisin yolun yarısını çoktan geçmişsin, yarın ahirete intikal ettiğinde o kadın napacak sokakta kalacak çünkü sana resmi nikah kıyalım dedikce sen hep salladın oda benim burda bir güvencem yok deyip (Allah selamet versin) aldı başını gitti.

Kusura bakma kardeşim bence iyi yapmış çünkü bu dünyada mal mülk yoksa yaşamakta yok:imkansiz:.

''Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum'' demişsin, tamam Allah rızası için yaptık ama benim içim neyse dışımda odur bir yazı(kişi) hakkında ne düşünüyorsam onu yazarım o nedenle sana teselli verecek,seni sevindirecek yalandan bir yorum yapamam şimdi istersen maden suyu iç, istersen bir kova soğuk su iç.

Not: Ben kamyoncuyum, turgutludan payasaya çok tuğla nakliyesi yaptım manisa akhisar,akhisar gelembe arasını çok iyi bilirim daha fazla detaya girmiyorum çünkü sen anladın.

Üst Alt