Selamun aleyküm hocam sizden bu rüyalarımın cevabını vermenizi diliyorum. İMAM NİKAHLI EŞİM BENİ 6 yıl önce terk etti, başka birine gitti. Bu arada hiç unutamadığı 3 rüyamı yazacam. Allah rızası için bunu bana yanıtlayın. 1-İmam nikahlı eşim babasının evinden üst geçitle bir mezarlığa girdi. Orada her tarafı taştan olan (lahit) bir mezara girdi ve içinde üç adet koyu kahve renginde akrep vardı, artık burası benim evim deyip, mezar kapağını üzerine çekip kapattı. (not gittiği adamın 7-11- 2 çocuğu var beraber duruyor) 2-Yine o günlerde rüyamda onu bavuluyla giderken gördüm, garaja ben götürüyordum ama deliler gibi yalvarıyordum gitme diye. Garajın bir üst caddede tam köşede ayrıldık o giderken nerden geldiğini bilemediğim, küçük meşe ağacı fidanını ben avucumu açıp, toprağa diker gibi diktim az bir kan geldi, fidan yeşerecekmiş duruma gelecek gibiyken uyandım. 3-O günlerde yine gittiği memleket tarafından bizim memlekete, doğru 2 beyaz, besili atla ben önden imam nikahlı eşim arkadan birlikte hızla geliyorduk. NOT: Hocam ben bu yaptıklarını bir türlü hazmedemiyorum, lakin herşeye rağmen onu hala bekliyor ve seviyorum. Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum, saygılar.