• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada incir görmek

H

Halime

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm;
Bir ay içinde 3 kere rüyamda incir ağacından incir topladığımı gördüm. İlk Rüyada incir yeşil yeşil dalında duruyordu ve ben yatağımda uzanmış dalından incir koparıyordum.
İkincisinde ise bize ait olmayan bir bahçede bulunan incir ağacından elmadan daha büyük, üstelik kabuğu soyulmuş(tam yenecek kıvamda olgunlaşmış, hani bal damlıyor deriz ya öyle:)
incir toplayıp, anneme, babama, kardeşlerime vermek üzere beyaz bir poşete doldurduğumu gördüm. Bu gece de rüyamda, alanı dar (iki bina arasında 1 metrekarelik alanda) bir incir ağacından küçük olgunlaşmış bir incir koparıp yiyiyorum.
Ben İstanbul'dan Halime. Okulumdan mezun olalı 1.5 sene oldu ama hala iş bulamadım. Rüyayı yorumlamazsanız da, Allah rızası için, hayırlısıyla bir iş bulmam konusunda bana dua eder misiniz? Rabbim dualarınızı kabul etsin inşAllah.
Selamün Aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada incir daima kismettir. Üstü yesil veya siyahimsi olgun incir yiyen kimse umdugundan cok daha büyük kismet alir.
fakat incirler kurtluysa bu kismet, dedikoduya ve kiskancliga sebep olacaktir.

"bize ait olmayan bir bahçede bulunan incir ağacından "
Kardesim Bir KAPI diger KAPIYI actigini unutmayin..
simdilik illa kendi mesleginizden degil.. Sizin mesleginize yakin olan is yerlerine de basvuru yapin..
maasi ve sosyal haklara bakmadan sadece bir yere kapak atip yerlestikten sonra tecrube edinip ins. ileride daha iyi yerlere gelebileceginiz seklinde de ruyaniz yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz ve Helal Rizk kapisi acsin ins.
Hayirli gunler...

hhamutcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada incir

Selamün aleyküm, rüyamda konuşmadığım komşumun evinin önünde incir ağacından iki tane incir yiyorum. Tam o sırada komşum dışarı çıkıyor bana ağaçta üç tane incir var birinin kabuğu soyulmuş ikisi normal. Bana komşum soyulmuş olan dursun arkadaki iki taneyi ye diyor. Bu rüyamı açıklarsanız çok sevinirim selamün aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim...
Hayirdir insallah...
Rüyada incir daima kismettir, lakin "konuşmadığım komşumun evinin önünde incir ağacından iki tane incir yiyorum."
rüyanız size sizi anlatıyor ve “otur aradaki sorunu bir düşün, deger mi?
Sorun ne ise konusarak, anlasma nasip, kismette...
İnanın bunu yaparsanız her şey sizin için daha hayırlı ve bereketli olacak... seklinde yorumlanir... Allahu Alem.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz ve Helal Rizk kapisi acsin ins.
Hayirli gunler...

Üst Alt