• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada insanların namaz kıldığını görmek

guzelhuylu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada namaz kılan engelli insanları görmek.
Selamünaleyküm,
Rüyamda, arabayla cadde üzerinde bir yerden bir yere gitmeye çalışıyorum. Namaz zamanı değil. Öğle ezanı henüz okunmamış. Birden etrafımda namaz kılan insanlar görmeye başlıyorum. Önce bir erkek, sonra bir kadın sonra da engelli bir kadın. Ki bu engelli kadın çok büyük zorluklarla, namazını kılmaya çalışıyor. O an çok büyük bir suçluluk ve üzüntü duyuyorum, Allah'ım ben ne kötü bir kulum diyorum.
Bu aralar iş konusunda sıkıntılarım var, 6 ay önce haksız yere işten çıkarıldım, sonra eski iş yerime döndüm orada da tatsızlıklar yaşadım ve istifa ettim şimdi bir tanıdık vasıtasıyla iş teklifi geldi ancak çok uzakta ve pek yapmak istemediğim bir iş. İşi kabul etmedim ve sonrada Allah'a karşı nankörlük yapmakla suçladım kendimi içten içe. Bu rüyayı da aynı akşam gördüm.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada namaz kılan engelli insanları görmek;
Siz İmanlı, kalbi temiz ,iyi biri olduğunuza ancak eksikleriniz olmasına, nimetlere şükretmemeye ve sağlığının ve bazı şeyler, nimetler icin Allah`a çokca şükr ve Dua etmediğinize ,yorumlanır.

Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder..
Rabimin size verdigi nimetlere çookca şükr edin kardesim..
şükür edilmeyen nimetler kaybedilebilir...
İbadetin zikrin ,SABRIN ,duanın şükrün vereceği lezzeti başka hiç bir yerde bir bulamazsiniz...
Asıl nimet sana şükrün ve sabrın verilmesidir.

rüyadaki namaz kılan engelli insanlar ,hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı bir yüzü olabileceği gibi kendiniz de olabilirsiniz..
İnsan; acizdir, eksiktir, sinirlidir, sorunludur ,hata yapabilir....

"engelli kadın çok büyük zorluklarla, namazını kılmaya çalışıyor. O an çok büyük bir suçluluk ve üzüntü duyuyorum, "
engelli olan insan Rabbine şükr ediyor namazını kılmaya çalışıyor biz bunca nimet içinde şükr edip namazımızı kılmaya çalışmıyoruz acaba bizi engeliyen ne olabilir..
Nefsimiz, ego, kibrimiz olmasın..

Gördüğün rüyada ilahi bir anlam olduğunu düşünüyorum ve sakin kafa ile yaşamının muhasebesini yapıp, nerede hata yaptığını, nerede ,eksik yaptığını hesaplamak ve ona göre davranman gerektiğini hatırlatmak...
Annenizin duâsını alın! Hakk'a emanet olun.. selametle...

guzelhuylu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun rüyamı yorumladığınız için. Ben de önemli bir mesaj içerdiğine inandığım için size yolladım. Bugünden itibaren tövbe, şükür ve sabır içinde yaşayıp nefsimi köreltmeye çalışacağım. Çok zor bir yolculuk. İnşallah, Allah dileyen tüm kullarını hidayete erdirir.
Sevgi ve saygılarımla,

Üst Alt