• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada is arkadasiyla evlenmek

Nur58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum su an esimle bosanma asamasindayiz. Ruyamda is arkadasimla bir odadayiz, kizkardesim var. Is arkadasimla evlenmisim dini nikahla. Nasil ya simdi seninle mi evlendim diyorum. Yer yatagi uzerinde ayaklarimi uzatmis bi vaziyette oturuyorum, o da yanimda onun ayagi degiyor ayagima, yuzume tebessumle bakiyor icim isiniyor ona karsi. Oyle guzel gozukuyor ki gozume, dindar biriymis diye cok seviniyorum böyle bir evlilik yaptigim icin. Ayaga kalkiyor, benim islama dönme sebebim bir hadisi seriften diyor. Uyandigimda sanki gercekten yasamis gibiydim.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam, boşanma psikolojisinin etkisindesiniz. Sonrası için kaygılarınız ve korkularınız sebebiyle ki; bu korku yanlız kalmak olabilir. İçinde bulunduğunuz boşluğu doldurma çabası yakınınızda bulunan ve güven duyduğunuz kişilere karşı sizde bir sempati, beğeni veya sığınacak bir liman konumunda. Devamlı birlikte bulunduğunuz, az çok karekterini bildiğiniz veya size çok daha yakın olan kişilerle ilgili bu şekilde rüyalar görmeniz normaldir.Rüyanızın herhangi bir işaret veya anlam taşıdğını sanmıyorum Daha çok içinde bulunduğunuz durumun yansıması, bilinçaltı olağan bir rüya. En doğrusunu Rabbimiz c.c bilir.

Üst Alt