• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada iş görüşmesi görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKUM
mrb,
rüyamda iş görüşmesine gidiyordum anaokulu gibi bir yerdi müdürleri kadındı ben konusurken teyzem geliyor birşeyler satmaya calışıyor onlara. teyzemle aramız acık konusmamayı tercih ediyorum. bir çok kişiye teyzem benim hakkımda konusuyor iiş görüşmesine gittiğim yerdeki müdüre bana kızıyor teyzenle konuş diye az da olsa konusuyorum müdürenin kızı varmıs balkon gibi bir yere cıkıyoruz sigara içiyoruz haklısın diyor konusmaman gerek ben içimden diyorum nerden biliyor kızı hiç tanımıyorum. sonra içeride karışıklık oluyor. içeri koşuyoruz herkez toplanmış bir kız çocugu var. kan arıyorlar. o çocuga sadece benim kanım iyi gelicekmiş çok kötüymüş cocuk.(teyzem sürekli rüyalarıma giriyor )
( 18 yasımdayım acıkogretm okuyorum nişanlanma ihtimalım var. akrabalarımızdan bi alacagımız var onu bekliyoruz. yegenim lösemi bir ilgisi varmıdır teşekkürler)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. kusura bakmayin biraz gec oldu..
Bugun is yerimde biraz yogundum..
Hayirdir insallah..
Her seyin Hayirlisi..
her insan farkli seylerde olsa bir sekilde imtihan edilir.. ve her imtihanin bir sebebi var..
Kimisi evladi ile Allah yegeninizin anne, babasina Sabir ,kuvvet ve hikmet versin ins..
kardesim rah. annem kin olan yerde Din yoktur derdi...
"Anaya, babaya, akrabâya… iyi davranın…”
Nisâ, 36
Kardesim onun ile barissin, konussun sadece araya bir mesafe koyun..
sıla-i rahimde bulunmak, doğrudan îmanla alâkalı bir hâdisedir. Nitekim Rasûlullah -sallâllâhu aleyhi ve sellem-:
“…Allâh’a ve âhiret gününe îmân eden kimse, akrabâsına iyilik etsin!..” buyurmuştur

nisanlanma meselesi Hakkinizda Hayirlisi ama ilk once okullunuzu bitirseydiniz daha uygun ve hayirli olurdu...
ilerde belkide gercekten Ana okullu ogretmeni olurdunuz kim bilir..
Kişinin kendi iş ve mesleği ile ilgili iş görüşmesi görmek ;kazancından hayır görmeye, kimseye
muhtaç olmadan yaşamaya,

Kişinin kendi iş ve mesleği ile ilgili olmiyan iş görüşmesi ;iyi bir İşe sahip olmaniz icin noksan ve eksikleriniz olduguna yorumlanir..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt