• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iş ile ilgili haber almak

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beklediği iş ile ilgili olumlu ve olumsuz haber almak. Rüyada işiyle ilgili haber almak ne demektir?

Hayırlı Ramazanlar Hocam; Öncelikle ben bir akrabamızın beni bilgilendirmesiyle bir iş için başvuru yaptım yaklaşık üç dört ay önce. Ve bu iş için halen beklemedeyim.

Hocam rüyamda başvuruların yapıldığını bana haber veren akrabamı görüyordum. Senin işin olmamış diyordu dört kişiyi almışlar ama sadece senin ismin gelmemiş diyordu. Ben de çok sinirleniyordum yine benim hakkımı yediler yeter artık hep mülakatlarda eliyorlar beni (Hocam gerçek hayatta 3 defa haksız yere mülakatlarda elendim güzel dereceler yapmama rağmen) Rüyanın devamında bu akrabamız beni yine görüyordu ve bana diyordu ki senin işin olacak hiç merak etme çok seviniyordum bu akrabamla birlikte beraber yürüyorduk ve bir yokuşu beraber tırmanıyorduk. Yokuşu tamamen çıktıktan sonra üç erkek çocuk görüyordum bunlar dileniyorlardı ve benden para istiyorlardı ben elimi cebime atıyordum bu arada o akrabamız önden gidiyordu. Bu üç çocuktan birinin iki bacağı yoktu cebimdeki bozuklukları çıkarıyordum özürlü olan bir lira veriyordum diğerlerinden birine 50 kuruş diğerine bir miktar veriyordum ama hatırlayamıyorum tam olarak ne kadar olduğunu. Daha sonra yola devam ediyordum ki bir halı saha görüyordum ve orada futbol maçı yapan bir sürü tanık genç görüyordum.

Evet hocam başvuru yaptığım yerde sporla alakalı bir kurum zaten. Belki biraz bilinçaltı rüyasını da benziyor olabilir ama özellikle sadaka verdiğim çocuklar benim kafamda soru işareti bıraktı. Yorumunuzu olumlu olumsuz merakla bekliyorum. Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı Ramazanlar ,Rüyaniz hayr Olsun bu biraz bilinçaltı rüyasını da benziyor...

Rüyada sadaka görmek,;
iyiye ,hayra yorumlanır. Kazançlı olmak, sağlıklı olmak, işlerinin yoluna girmesi, iş bulmak anlamlarını ifade eder.

Rüyada sadaka verdiğini görmek;
başkalarına verdiğiniz veya başkalarından aldığınız sevgiyi ifade eder.

"Namaz seni yolun yarısına ulaştırır, oruç da hükümdarın kapısına ulaştırır Sadaka ise, hükümdarın huzuruna çıkarır. "
Ömer bin bin Abdülaziz

Üst Alt