• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ışık görmek

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm abla nasılsın?

malum benin durumumu biliyorsun ayrıldığım eşim dün gece istihare rüyasına yatmış rüyasında önce beyaz bir kapı ve ışık görmüş sonra siyah bir makam aracı kendisine çarpmış araç çarptıktan sonra yeşil ve kırmızı ışıklar gördüğünü söyledi.

Allah senden razı olsun en kısa zamanda cevabını bekliyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hamd olsun kardesim iyiyim..
Hayirdir insallah..
doğru yolda ve yolunun aydınlık olduğunu gösterir. Büyük bir iç huzuru, bolluk,mutluluk olarak yorumlanır..
Rüyada ışık görmek iyidir. Güneş ışığı, refah; ateş ışığı, acele haber veya sürpriz; şimşek ışığı, ümit edilmeyen yerden iyi haber veya iyi şans;
kırmızı ışık, samimiyet;yesil ışık, murad ve bereket lamba ışığı, umut; şafak ışığı, başarı; meşale ışığı, dindarlık; beyaz ışık ise zihin açıklığı anlamındadır...

"siyah bir makam aracı kendisine çarpmış"
bulundugu durumdan uyanmasi icin illa bir sefkat,gaflet tokadi ,carpmasi beklemesin...
ins. uyansin artik.. cunku icinde bulundugu bu ortam hem onu hem de sevdiklerinin gelecegigini olumsuz etkilemekte olduguna isarettir...Allahu Alem.
Hayirli, huzurlu mutlu birlik ve beraberlik icinde gunlerinizi gecirmeniz dilegi ile..Hayra kalin...

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Işık görmek

selamunaleykum hocam hayırlı günler dilerim.Ben sizi fazla meşgul etmeden hemen rüyama geçeyim.Rüyamda üstümde beyaz giysiler var ve bilmediğim bir yolda yürüyorum arkadaşlarım bağırıyor geri gel nereye gidiyorsun diye ben arkamı dönüp sadece gülüyorum ve yürümeye devam ediyorum beyaz bir ışığın içine doğru.Sonra arkadaşlarım geri gel diye bağırıyolar, ben arkamı dönüp ben huzura kavuştum diyip ışığın içine giriyorum ve uyanıyorum hocam. şimdiden çok sağolun hocam hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayırlı günler hayirdir insallah
Rüyada ışık görmek; şifadır, huzur ve feraha kavuşulacağına da işaret eder.
doğru yolda ve yolunun aydınlık olduğunu gösterir. Büyük bir iç huzuru, bolluk,mutluluk olarak yorumlanır..
Rüyada ışık görmek iyidir. Güneş ışığı, refah; ateş ışığı, acele haber veya sürpriz; şimşek ışığı, ümit edilmeyen yerden iyi haber veya iyi şans;
kırmızı ışık, samimiyet;yesil ışık, murad ve bereket lamba ışığı, umut; şafak ışığı, başarı; meşale ışığı, dindarlık; beyaz ışık ise zihin açıklığı ve iman anlamındadır...
selametle...ALLAH cc. Yar ve Yardimciniz olsun.

fattik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum hocam, hayırlı günler dilerim. Dün gece hayır olsun, rüyamda bir alandayız aksam veya gece vakti. bir sürü insan var. Gökyüzünde dolanan bir yıldızı takip ediyoruz hep birlikte şaşkınlıkla. Parlak bir ışıkla bir yakınlaşıyor bir uzaklaşıyor. En sonunda yavaş yavaş aşağı yanıma indi. Kara kaşlı kara gözlü başı örtülü bir bayan suretinde benim yanıma indi ve beyaz ışığını yüzüme doğrulttu. ben de tebessüm ettim o şekilde uyandım.

Şimdiden teşekkürler hocam hayırlı günler, Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de hayırlı günler hayır olsun insallah
Rüyada ışık görmek; şifadır, huzur ve feraha kavuşulacağına da işaret eder.

"Kara kaşlı kara gözlü başı örtülü bir bayan suretinde benim yanıma indi "
Nur, Nuray isimli gibi hayırlı bir kısmet olarak yorumlanir..Allahu Alem.
her şey kaderle yürüyor. Siz araştırmanızı yapın,gelen teklif ve araci olan kimselerin yönlendirdikleri ile ilgilenin...
Facebooka da bakin!! Üzerinize düşeni yaptıktan sonra gerisini Allah Teâlâ halledecektir.

Allah kerim!!Yeterki Siz kerim olun da Rabbim kerimenisi de kapiniza hiç ummadığınız bir anda ,bir yerden karşınıza
çıkaracaktir..Seni Gökte Ararken Yerde Buldum diyeceksiniz..
Seni Gökte ararken facebokta buldum da diyebilirsiniz..sırıtık.:,
belki de başından beri yanlış yerde aramışsınizdir...
çok güçlükle ele geçirebileceğini sandığı şey ya da kimseyi birdenbire Rabbim karşılaştirabilir.
selametle..

gurgin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gökyüzünde ışık görmek

Selamunaleyküm bir rüya gördüm ve çok etkisinde kaldım sabaha kadar yatamadım, çok uzun bir rüya ama ben kısadan gireyim. Elimde bir lazer ışık gibi bir ışık var ama rengi beyaz, ışığı gökyüzüne tutuyorum gökyüzü firtına bulutlar şeklinde oluyor bir daha tutuyorum kırmız renk şeklinde lailahe illallah muhameden Rasulullah diye gök yüzden ışık tutuğum yere gözüküyor.

Üst Alt