• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada isim yazılı yüzükler görmek

• Konuyu başlatan sibelyldz
  • Başlangıç tarihi
S

sibelyldz

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm

Rüyamda neresi olduğunu bilmediğim güzel bir binadan sokağa çıkıyorum.Herşey yolundayken birden değişiyor ve sokaklar da kayboluyorum.Öyle ki bir zaman sonra sokak bile bulamıyor,evlerin arka bahçelerinde dik yamaçlarda çıkış yolu ararken buluyorum kendimi.Çok kısa süre içinde,sanki rüya da belli yerler kesilmiş gibi geçiyor.Sokakları sel götürmüş,sular bulanık ve çağlarcasına aşağılara akıyor.Arka bahçelerde kümes benzeri yerlerin tepesinden atlayarak kurtulmaya çalışıyorum.Sorunsuz oradan oraya geçerken yanımda iki kız daha beliriyor.Yardımlaşıyoruz ama daha çok ben onları arkadan iterek yardım ederek geçmelerini sağlıyorum.Kendime gelince tutunacak biryer bulamıyorum.Parmağımla o tahtadan o tahtaya tutunacak yer arıyorum ama güvenemiyorum.Eğer kopar da düşersem,aşağıya yuvarlanırım.Rüya yine birden değişiyor.Bu iki kız ve ben kurtulmuşuz işin içinden.Üçümüzün de üstünde beyaz sadece elbiseler var.Otururken etekler uçuşuyor.Kızlarla beraber parmaklarımızdaki yüzükleri görüyor ve bizi bulduklarında karıştırmamak için yüzük takmışlar adımızı yazmışlar diyoruz.Keyfimiz yerinde..Yüzükler basit yapılmış.İsimleri görmüyorum tam olarak el yazısı,harfler görünmüyor.

Kafam çok karışık uzun bir süredir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Sibel Yıldız
Yaş 31
İşsiz
Bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Görülen yüzük rüyaları , rüyayı gören kişinin cinsiyetine ve yüzüğün cinsine göre yorumlanır. Sizin rüyanız genel olarak yorumlamaya çalışırsak...
yakın bir zaman da sevdiğiniz kişi veya bir başkasıyla hayırlı bir ilişki yaşayacağınıza ve maddi olarak beklenmedik bir yerden gelebilecek desteğe yorulur...
Bakin kardesim ayni zaman da Hayatınızda birtakım karmaşıklıklar..kararsizliklar...hastaliklar..buhran ve SIKINTILAR..
gecirdiginize delalettir Allahu Alem..
Bu da Gecer YAAA HU...

GÖNÜL GEL SENİNLE MUHABBET EDELİM ...
ARAYA KİMSEYİ ALMAYALIM SEVGİLİ...

kendinisi olayların akışına kaptırmış Bu bıkkınlıktan kurtulmaniz gerekli...
Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna sizden beklentilerin fazla olduğunu düşündüğünüze
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde hatalar yapabildiğinize iyi niyetinizin suistismal edildigini halen kendinizi hakli gordugunuz
bazi konulari tekrardan vicdaniniz ile bir gozden gecirmenizgerektigi seklinde yorumlanir...

kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
maddi manevi sabit bir duzeye gelin..sonra zaten kismettinizde ne varsa merak etmeyin Sizi bulur...
Sabir Dua ile Hem sizin hemde sevdiklerinizin olgunlasmasi ve etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin zaman en iyi ilactir..

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhunuz olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .
Asla kendinden şüphe etme...
Sen ne hissediyorsan O her doğrudur...
cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Hayirli aksamlar...

S

sibelyldz

Kayıtsız
Misafir
Tesekkur

Kimseye derdimi anlatamadigim ,kendimi cozemedigim su zamanlar da tercumanim oldunuz.Tesekkur etmek ya da baska kelimeler size minnettarligimi anlatamaz.
Allah razi olsun sizden.

Üst Alt