• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada işkence görmek

Kuzucuk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyada işkence görmek nedir? rüyalarda kötü şeyler görmeye başlıyorum artık. Bu gece de ailemle birlikte yolda gece birilerinden kaçıyoruz bizim memleketteyiz orada yollar zaten ormanların içinden geçiyor. Abim diyor bir araba çevirelim hemen ona binip kaçarız diyor.
Bir yolcu otobüsü geliyor durması için işaret yapıyoruz biraz ileride duruyor ve geri dönüyor, hiç durmadan yoluna devam ediyor.
Biz kaçmaya çalışırken arabayla bizi kovalayan kişiler geliyor sanırım 3-4 kişi bizi tam yakalayacakken birden akrabalar arabayla gelip hepsini dövüyorlar, işkence yapıyorlar ama öyle böyle değil çok kötü dövüyorlar, dövdüğü kısımları ben görmüyorum kapalı bir yerde dövüyorlar bizim kadınlarda orada çay filan yapmış hiç birşey olmamış gibi güle oynaya pasta + çay içiyorlar, bizim erkeklerden birisi gelip bir isimle ilgili birşey diyor, "Abdullah beyin ismini kağıda yazdıralım" ya da "yazalım" mı öyle birşey diyor tam hatırlamıyorum.
Yukarı işkence yaptıkları yere çıkarken bir de kurban getirin keselim diye yukarıya bir küçükbaş hayvan çıkarıyorlar halının içine sarıyorlar
o bize saldıran kişilerden birisinide öldürmüşler mi bayıltmışlar mı bilmiyorum ama onuda halıya sarmışlar ve başlıyorlar halıyla birlikte çocuğa işkenceye. Biz bir kaç kişi niye işkence yapıyorsunuz diyoruz ama cevap veren yok.

Umarım bir anlamı yoktur varsa da hayırlı olur inşAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah. Rüyada işkence görmek;

Bu Son gunlerde oyle Tek Turkiye, Sefkat tepesi ,olumsuz kahramanlar gibi filimler izliyormusunuz? izliyorsaniz bence bir sureligine ara verin..
Ruyalar Korku veriyorsa kabus olduğu için yorumlanmaz.
Korku vermiyorsa kişinin duyguları ile ilgili sorunlara işaret eder.
Kuzucuk Siz kardesim cok hassas ,duygusal ve her olaydan cok cabuk etkilenen bir Ruh yapiniz var..
arada bir birileri geliyor gidiyor...sizin ile cay icip muhabbet ediyorlar.
Masallah Hayal gucunuz cook kuvvetli aslinda fitrat ve hunerinize gore bir egitim alip meslek edinseniz cook da basarili olurdunuz Allahu alem.

İnsan Ne için yaşadığını bilmek; yaşamak kadar önemlidir.
Nitekim insanı diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bilmeye ve düşünmeye sevk eden akıl sistemidir.
Aklın da en büyük özelliği; mantık ve nefs üçgeniyle birleşip insanlık KUL olma!gayesine uygun olarak beden ülkesini yönetebilmesidir.
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cevirsin..

Rüyada birisine iskence edildigini görmek; kisa sürecek bir hastaliga yorumlanir.
Eger iskence size yapiliyorsa ve hasta iseniz iyileseceginize, bir borcunuzdan dolayi, veremedim, diye üzülüyorsaniz, borcunuzu ödeyerek üzüntü-den kurtulacaginiza delalet eder.

Rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır.
Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür.
Rüyanız Hayır Olsun!

Kuzucuk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hiç film izlemem uzun zamandır televizyona bakmiyorum:)
ama hastalik olayi dogrudur

neyse hayirlisi olsun diyelimcfbrvoUzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
brrvo Uzgunnn ne hastaligi oldugunu hastaliktan ote Duygu daki gel gitmelerin sizin de farkinda oldugunuza sevindim..
ama ins. yasinizdan oturu gelip gecici bir durum dur..

trbyte

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler. Bende Rüyamda benzer birşeyler gördüm. 8-9 yaşlarında bir çocuğa şişman birisi (rüyada tanıyormuşum) işkence yapıyor. Yüzüne ıslak havlu örtülü ve su döküyor. Ben yanlarına gidiyorum -"sonunda yakaladınmı?" diyorum" evet yakaladım ama konuşturmaya çalışıyorum diyor. Bu esnada nasıl oluyor bilmiyorum çocuk kaçıyor az ileride bir kaldırım duvarının arkasına saklanıyor ama ben görüyorum. Yakalayıp Tekrar şişman arkadaşa teslim etmek üzere çocuğun yanına gidiyorum. Çocuk bana işkence yapandan dolayı yakınıyor. Bende "söyle kurtul" diyorum. Çocuğu yanıma alıp yavaş yavaş yürüyerek işkence yapan kişinin yanına doğru gidiyoruz. (rüya bitti) Bazı sıkıntılarım nedeniyle o çocuğun yaşadığı işkenceleri sanki ben sürekli yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Uzun zamandır işlerim yolunda gitmiyor. Bir türlüde düzene sokamadım. Okumaya çalışıyorum ama sıkıntılar sürekli kafamı meşkul ediyor. Bu sabah uyandığımdan beride bu rüyaya bir anlam vermeye çalışıyorum. Çünki gece yatarken Rabbimden bana bir yol göstermesi için çok dua ettim. Bilgisayar programcısıyım ve sorunlar yüzünden kafamı toparlayıp işleri bitiremez duruma geldim. Ne yapmalıyım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Rüyaniz hayr olsun. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah ..Her insanın içinde, derinlerde saklanan bir hayvan vardır,sizdeki hangisi acaba...?

Rüyada İşkence Görmek;
kısa süreli bir hastalık ,stress, sıkıntı, hastalık yaşayacağına ve sonrasında şifa bulacağına işaret eder.
Gerçek hayatta maddi ,manevi sıkıntı içinde olmasına iç sıkıntısının büyük olmasına ve sıkıntı veren durumlardan kurtulmak için kendisini sorunlarından uzaklaştırması ,sadece bu An ve işine konsantre olmasi gerektiğine yorulur...

sıkıntılar sürekli kafanı meşkul ederken gece uyuyamaz ve gündüzleri sinirli ve dikkat dağınıklığı yaşamak istemiyorsaniz kendinizi toplayın..

Toplanacak o kadar insanımız, o kadar şeyimiz var ki! Kaç harabe gönlü çekiverdiniz tarafınıza? Kaç gözü yaşlıyı mesut ettiniz?
Kaç yetimin başını okşadınız, kaç öksüzün yüreğine şefkatli ellerinizle dokundunuz? Kaç fakirin tabağına kaşık salladınız, kaç divanenin haline ağladınız?
“Allah bizleri,aklımızı,başımıza toplasın!” diye dua etmek istiyorum...

“Allah seni toplasın” diye bir dua… Eskilerin dilinde… Bugün bizim dilimizde, Allah cümle mevcudatı toplasın.
Kimseyi hak yolundan alıkoymasın. Kimse akıl zıvanasından çıkmasın. Dellenip budaklanmasın. Arsızlaşıp kendisini kaybettirmesin. Azgınlaşıp kendi kendine zulm ,işkence etmesin..
selametle..

trbyte

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Birisine zulmetmeyi aklımdan bile geçirmem: haklı olsam bile...
İyi olmak, birilerine yardıma koşmak için elimden geleni yapmaya çalışırım hatta öyleki çoğu zaman kendimden çok başkalarını düşünürüm. Lakin bir yetimin, öksüzün elinden tutayım desem çaresizliğe düşerim her daim. Elimde avucumda olmaz. Onun derdiyle dertlenirim sabır dilerim ama kısa bir süre sonra o da çıkar nasihat verme bana der yine ben dertlenirim. Eşim elin çocuğundan sana der üstüme gelir, akrabalarım da hakeza öyle... Biriside çıkıp demezki sen iyi yapıyorsun... Bende sığınırım rabbime derim o anlar beni... bir yol gösterir bana ama yinede olmaz... Haksız yere aşağılandığımı, haksız yere hakarete uğradığımı, insanların beni anlamadığını düşünüyorum ... Hatta öyleki dinimi yanlış yadığımı düşünmeye başladım... Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Üst Alt