• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada istanbula yolculuk

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a biraz yorucaz ama olsun artik vvcc.. ben ruyami size anlatiyim. şimdi ben istanbula bir yolculuğa çikiyorum tatil için sonra bana orada asla kar yağmaz diyorlar merakliysan gitme gibilerden. sonra gidiyorum bir evde dinleniyorum sonra bir cikiyorum evden kardan her yer bembeyaz ama öyle böyle değil bende duşundum bir an nedir bu diye ruyanin etkisinden kurtulamayip yağmiş diye şaşkinla pencereyi açtim ruya olduğunu sonradan anladim ::komik.. nedir bu acaba ilginç::. vereceğiniz cevaplar için teşekkurler şimdiden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam mumin kardesim ohh Hos geldiniz.. kendinizi ozlettiniz..
aslinda biz komsuyuz siz istanbul maltepe ben istanbul kartal dogumluyum.. evim, barkim ,yuregim orda..bedenim burda..
Hayirdir insallah..
siz zaten istanbulda yasamiyormusunuz nasil yani "istanbula bir yolculuğa çikiyorum "

Hayırdır inşallah
“Bismillahi, tevekkeltü alellahi, La havle vela kuvvete illa billah”

Mevsiminde görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini güzel günlerin yaklaştığını dertlerin biteceğini haber verir.
Bembeyaz kar görmek huzur ve mutluluk demektir.
Mevsimsiz görülen kar ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kar görmenin altı tabiri vardır:
1-Rızk
2-Yaşam/geçim/ferahlik
3-Fazla ve ucuz mal
4-Kalabalık ordu
5-Hastalık
6-Üzüntü.

şer dediklerimizde dahi bazen hayır vardır. Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Selamet ile hayra Kalin..

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkur ederim verdiğiniz cevaplar için tatildeydimde giremiyordum o nedenle tekrardan sağolun

bu arada teşekkur ederim tekrardan verdiğiniz bilgiler içinde madem bu kadar yakinsiniz bana da neden diyar-ı gurbet icab etti ? yurdunuza geri dönecekmisiniz peki ? sormamda sakinca yoksa tabi.

Üst Alt