• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada istememek

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum

Hayirli gunler

Ruyamda bir ara tandigim bir sinif arkadasim afghandi yani turk degildi ismi mustafaydi onu gordum ruyamda. Biz bir evdeydik butun aile ve baska insanlarda da vardi orda ben odaya girmedim ama bazi insanlari gordum mustafada ordaydi. Annemde bana bakti ve bana dediki sen bu cocugu taniyordun demi?
Sonrasinda ben baska odaya giriyodum. Eski arkadasim yanima geliyordu ve benimlen tanismak istiyordu yani cidi bir niyeti vardi ilerisi icin aama ben onu istemiyordum. Dayimin oglunu sevdigimi soyluyordum ama o birakmiyordu pesimden geliyordu. Ben nereye gidiyordum o pesimden geliyordu. Bir eglence yeri vardi park gibi bir yerdi ordan oraya gidiyordum ama o yine pesimden geliyordu bende ona diyodumki benim pesimi birak yoksa dayimin ogluna soylerim.

Bu ruyayi nasil yorumlamaliyim..

Selametle kalin, dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler kardesim..Hayirdir insallah..
yakında evlenme teklifi alacağınızın veya evlilik konusunun gececegine işaretidir...
lakin Siz İki Dünya İki duygu ve iki karar arasinda bocaladiginizi ve celiskiler icinde oldugunuza delaletir...
Bu iki duygu arasinda Katlanılmayan bir duygudan kurtulma zorunluluğu o derece kuvvetlidir ki, kişiyi deprasyona sokabilir..
O yuzden Kardesim Siz herseyi zamana birakin..Kader kendi hukmunu oynasin..
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt