• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada işyerine taşınmak

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Bu sabah gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda ailecek işyerinde yaşadığımızı gördüm.
Eşim işyerindeki bir odaya eşyalarımızı yerleştirmiş.
İş yerinde kapalı garajımız var oraya da eşya çıkarmış oturulacak şekilde döşemiş.
Ben burayı kapatmasaydın buradan şirkete malzeme geliyor, patron ve müdürlerde buradan geçiyor ayıp olur diyorum.
Sonra şirkete montaj ve günü birlik işleri yapmak için çalışanlar geliyor.
Orta yaşlı bir bey yanında 6-7 tane 9-10 yaşlarında çocukla geliyor. Ben bu çocukları niye getirmiş diye düşünüyorum, çevre temizliği yaptıracaktır herhalde diye düşünüyorum.
Montaj için gelen beylerde, toplantı odasına Hd projeksiyon cihazı benzeri bir şey bağlıyorlar.
Onlara dikkat edin kablolara takılmasınlar, şunu şuradan alın vs. bir şeyler söylüyorum.
Sonra bahçede çalışmak için gelen çocukları gördüm koşup oyun oynuyorlardı. Birinin elinde yiyecek bir şey vardı onu yiyordu.
Sonra kendimi tanımadığım bir evde eniştemin kız kardeşinin evinde gördüm.
Eniştemle birlikte oturuyoruz, masada bir kitap gördüm dışı kaplanmış yıpranmış biraz.
Kitabı elime aldım rüya tabirleri kitabı olduğunu düşündüm.
Arka sayfalarından bakmaya başladım, Kuran değil ama Yasin kitapları olur ya hani, sure Arapça olarak yazılır altında Türkçesi olur, öyle bir şey olduğunu hatırlıyorum.
Sayfaları çevirdim bazı sayfalar boştu beyaz renkte.
Sayfaları çevirmeye devam ettim abuk sabuk, müstehcen resimler gördüm ve çok şaşırdım bunların burada ne işi var diye.
Tekrar en sondan en başa kadar hızlı bir şekilde baktım pişman oldum niye baktım diye kitabı yerine koydum.

Rüyamda hatırladığım ayrıntılar bu kadar Hocam yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah’a emanet olun
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada taşındığını görmek; gerçek hayatınızda çevrenizde bulunan birinin / yada birilerinin yaşamında gerçekleşecek bir değişikliğin sizi de etkileyeceğini simgeler...
Herşeyin bir zamani Vakti Vardır ... Gönülsüz ,yenen aş;zamansiz yapilan acele kararlar ya karın ağrıtır ya da baş ... ya tartışmaya yada kırgınliklara yol acar...

Bir yerden daha iyi bir yere taşınmak sevinç ve mutluluğa, tersi olursa üzüntü ve kedere, işyerine taşınmak ;geçim sıkıntısına delalet eder.

"Sayfaları çevirmeye devam ettim abuk sabuk, müstehcen resimler gördüm ve çok şaşırdım bunların burada ne işi var diye.
Tekrar en sondan en başa kadar hızlı bir şekilde baktım pişman oldum niye baktım diye kitabı yerine koydum."

aile içinde huzursuzluğa,tartışmalara, iletişim noksanliga ,ruh dünyasinda, arada bir yasanan, pişmanlik olsa da gel-gitlere delalettr...

Durup sakince bir düşünelim Allah aşkına, kendimize gelelim.
Ne olduğumuzu değil , nasıl olmamız gerektiğini düşünelim. Düşünmekle kalmayalım uygulayalım ...
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar!!!

Hayattimizda Zikir olmali...olacak! Allah'ın insana şah damarından daha yakın olduğunun idrakı olacak... Kalb yoğrulacak bu birliktelik idraki ile...
"Kalb, ancak Allah'ı zikrederek mutmain olur" Kalbî açlığın gıdası Rahman'ı anmak... Eksiklik duygularının tedavisi...
Yaraların sarılması O'nunla... "Ya şafi" diye diye kalb sağlığına kavuşacak insanoğlu...

Aç kalbini ey insan! Bağlan Rabbine!
Bir damlacık sudan, senin için gözler yaratan, gönüller yaratan Rabbine aç kalbini...
Bırak Nefsini , kurtul dağınıklıktan, topla zihnini, gönlüne yük olan şeyleri at, varoluşun sırrına er,

gel Rabbine! Dön Rabbine! Rıza ile yoğur gönlünü...
Rabbin rıza iklimi Kullar arasına gir... Bütün dünyan cennet olsun.
Rahim olan, Kerim olan Rabbine karşı aldanmanın zamanı mı? hy..
ben sadece iki eşik arasında birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenlerdenim...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah cc.razı olsun hocam.
Rabbim hayırlısını versin İNŞAALLAH.

Insanlara hakkı ve sabrı tavsiye ediyorsunuz İNŞAALLAH her iki cihanda karşılığını alırsınız.

Hayırlı Cumalar.

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın Adıyla
Asra yemin olsun ki,
İnsan mutlaka ziyandadır.
Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.
(Asr süresi)

Üst Alt