• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kabede Nikahının Kıyılması

B

Buhte

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm, Aylar öncesinde bu rüyalar görülmeye başladı.Tanınmış bir hocanın oğluyla kabede nikahımın kıyıldığını gördüm. Bu devamlı tekrarlanınca dün gece istihareye yattım. Ne yapmam gerekli Allahım o kişiye ulaşmalımıyım diye..Rüyamda yine hocamızı gördüm. Bana bir beyaz zarf verdi. Mektup yazmamı söyledi. Zarfın sol üst köşesine de ACELE diye yaz dedi. Sonrasında beni oğluyla konuşturdu. Sonra sağ üst tarafa başımı kaldırdım. İsmi Azam Yani Rabbimizin isimleri geçmeye başladı. Başladım okumaya Ya Allah Ya Rahman diye bu devam etti..Çarşaflı kadınlar gördüm..Yine bir gün bu hocamızla cennete girmişiz aynı yerdeymişiz. Ben giremem diyorum layık değilim. Hani oğlunu da internetten araştırdım baya. Aklıma böyle şey gelmezdi bile. Kimseye anlatamıyorum dalga geçerler diye çekiniyorum. Biliyorum ki ben kimim öyle bir insanla evlenmek kim..Keşke öyle bir insan kaderim olsaydı. Lakin ne yapacağımı şaşırdım. Onlara ulaşmalımıyım. Şimdiden Allah ebeden razı olsun sizlerden.

Emine Aydın
Yaş 26
Öğretmen

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaedenkadin.jpg

Aleykum selam ve HAYIRLI CUMALAR kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada Kabede Nikahının Kıyılması ni gormek:Farz olan ibadetlerini namaz,oruç imkani var ise hac gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine işarettir..
hayatın bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emniyete,

"Rüyamda yine hocamızı gördüm. Bana bir beyaz zarf verdi. Mektup yazmamı söyledi. "
peki kardesim bu hocanizi taniyor veya onun grubuna mi baglisiniz veya ona ulasabilirmisiniz..ulasabilirseniz ona bu ruyanizi da anlatabilirsiniz..
insallah..bir gun vakti geldiginde hacca da gidersiniz..orada Salih biri ile tanisip .. orda ilk olarak tanistiginiz icin nikahinizi da orda yaparsiniz...her seyin Hayirlisi..
olurmu ? Onu da Rabbim bilir.. Allah isterse her sey mumkun ve olabilir..
"Başladım okumaya Ya Allah Ya Rahman "

rüyada Allah’ı zikretmeyi görmek: düşmanın şerrinden emin olmaya, hayır kapılarının açılmasına, beladan kurtulmaya, güç işlerinin kolayca hallolmasına yorumlanıp tabir edilir.
cumlemizden kardesim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

B

Buhte

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm. Öncelikle cevapladığınız için Allah her daim razı olsun.Bu hocamıza bağlı değilim. Zaten kendisi ilahiyat fakültesinde öğretim görevlisi. Hani hiç düşünmezdim bile bu rüyayı göreceğimi. Rüyalarımla birlikte onun oğlunada muhabbet oluşmaya başladı bende. Ama bilindik dünyalık aşklar gibi değil. O kişiye duyduğum muhabbet beni Rabbime daha da yaklaştırıyor. Allah nasip ederse bu sene umre ye gitmeyi düşünüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. kardesim bir sey soyliyecegim.. artik bunu okuyanlar bana Deli mi derrler bilemem..o kadar da onemli degil...simdi cikmaliyim..bir yetim cocugun yanina gidecegim.. beni bekliyor..
asagida yazdiklarimi daha oncede yazmistim.. cikmaliyim.. Selamet ile Hayra kalin..

"insallah..bir gun vakti geldiginde hacca ,umreye de gidersiniz..orada Salih biri ile tanisip .. orda ilk olarak tanistiginiz icin nikahinizi da orda yaparsiniz...her seyin Hayirlisi..
olurmu ? Onu da Rabbim bilir.. Allah isterse her sey mumkun ve olabilir.."

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Geldim kardesim kusura bakmayin Cuma gunleri burada 3 ile 4 arasinda Gönüllü Anneler programina katiliyorum..
Neyse..Biliyorsunuz BATI da yasiyorum ve bizim en buyuk korkumuz cocuklarimizin yabancilar ile evlenmeleri..
Ben Cocuklarim icin hep derim ki Allahim!!sadece Musliman olsun sonrada hayirli insan..

5 sene once burada Turkiyeli Musliman olan bir aile vardi.. Anne Doktor Baba muhendis idi..dunya guzelli biricik te kizlari vardi..
Onlar kizlarinin sadece Turk ile evlenmek zorunda oldugunu devamli dile getirirlerdi..
Hayirlisi kardesim dedikce Bana kizar biz sen gibi batilasmadik derlerdi..
cunku Koruyucu anneyim.. korumam altinda Somaliden, Suriye, Filistin, gibi her yerden cocuk oldugu gibi Amerikan asilli bir de evladligim var..
ama su an Turk ve amerikan vatandasi ve Dini islam diye nufus kagidinda yazar.. Muslimandir Elhamdullilah..

neyse 5 sene once bu arkadasimin KIZI sizin gibi ruyasinda Mekke de Nikahının Kıyılmasıni gormus ve bana yorumunu sordugunda aynen size yazdigim gibi
soyledigimde annesi kizmisti..
Hadi canim ben kizimin Dugununu izmirde yapacagim.. cocugun aklini celme diye biraz bozulmustu..
aslinda ben sadece ruya dillindeki haal ve kaali elle alarak yorum yapmistim.. hic bir sey kisisel veya cikarim yoktu..
neyse..aradan iki sene gecti bu genc Kiz 18 yasina basti ve onlar hacca gittiler..
ve Kiz orada hastalaninca hastahaneye gitmisler ve orada calisan amerikali ama musliman olmus cook guzel cook mevki ve makam sahibi zengin
ailenin cocugu olan Doktor ile bunlar birbirine asik olmuslar..
neyse onlar geri geldiginde KIZ illa onunla evlenecegim diye 2,3 sene diretti..
Benden kizi bu evlilikten caydirmam icin rica ettiler..
konustum.. zor olur dedim..
O iyi bir musliman ama farkli kultur ve dil,orf adetler cok zor olur dediysem de Ya o ha hic kimse.. diye Ailesi ile tam 5 sene bu konuda catisti...
gecen sene universiteyi bitirip bu cocuk ile nikahlanmak icin mekkeye ilk tanisdiklari yere gittiler..
nikahlari Kabenin imami kiydi.. ve su an cocuk ailesini gormek icin burdalar..
o yuzden Sizin ruyanizi okudugumda O bes yil once yorumladigim ruyayi hatirladim..
Su an o Kiz carsafli,Öğretmen dir.. iste boyle kardesim..
buyuk konusmamak gerekli.. cunku Allah cc. bizi O buyuk sozlerimiz ile sinamadan canimizi almiyor..
Ne demisti annesi Benim KIZIM sadece Turk alabilir ve dugunu izmirde olmak zorunda.. ama Rabbim muhakak ki daha iyisini verdi.. görmeyi bilene....

Üst Alt