• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabeye gitmek

B

burcu

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, hayırlı akşamlar. Rüyada kabeye gitmek neye işarettir? Ben rüyamda dar, zor yokuş bir yolda ananemle beraber herkesle helalleşip kabeye gittiğimizi söylüyoruz. O kadar zor ki yollar hep yokuş çıkıyoruz. Daha sonra bana birileri sesleniyor ve diyor ki; Arkandaki peygamber efendimiz diyorlar, ben de arkama dönüyorum ve ay efendim yoruldunuz diyorum. Beyaz sakallı elinde bir baston olduğunu görüyorum ve iki büklüm bir insan olarak görüyorum ve tekrar yolumuza devam ediyoruz. Yorumlarsanız çok memnun olurum ALLAH razı olsun sizden bizleri aydınlattığınız için. Hayırlı akşamlar. Burcu Yakut-Bandırma/balıkesir -24 evli bayan.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Abdülgani Nablüsi ye göre, rüyada yol, seriat ile tabir olunur,
ayrica Yol dunya ile ahiret arasindaki hayat yolu dur...
dar zor yokuş bir yolda olmaniz Nefsiniz ile ruhunuz arasindaki icsel mucadele..ama Hamd olsun Kabeye Allah a siginmissiniz..
Eyy Nefsim cekil Yolumdan Kabeye gitmek istiyorum...

Rüyasinda hacca ,kabeye gittigini görmek hayirla yorumlanir..
Abdulgani Nablusi'ye göre:emniyete ve Allah (C.C.) Hazretlerine siginmaya ve hidayete isarettir.
Üzerinde borç varsa ödeyecegine delildir. Rüyada kendisini hacc yolunda görmek dünya ve ahiret islerinden istedigi seylere kavusacagina delalet eder ..
Hacca giden Allah cc. bir nimetti ile lutuflendirilecegi seklinde de yoruumlanir Allahu alem..
Hayirli Geceler...

Artık bugün hiçbir kimseye zerre kadar zulüm yapılmaz yalnız kendi yaptıklarınızın cezâsını çekeceksiniz.”
Yâsin Sûresi 54

“Herkesin nefsiyle mücâdele ederek geldiği gün kendi kazandığı amellerle öldüğü gündür onlara asla zulmedilmez.”
Nahl Sûresi 111

"Onun için ben de nefsimi tezkiye etmiyorum onu kusursuz görmüyorum.”
Yûsuf Sûresi 53

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
kabeye gitmek

Selamün Aleyküm,Gönül sızım kardeşim.Hayırlı geceler.Ablam,benimle birlikte yeni bir rüya görmüş.Ablamla ben Kabe de tavaf yapıyormuşuz.Ablam bana Hacerülesvet taşını da öpelim diyormuş.Hacerülesvet taşının yanında arap kökenli bir erkek oturuyormuş.Hacerülesvet taşının içinde sigara külleri oldugunu görünce ben orda kızıyormuşum bu taşın içine sigara külü atılırmı diye.ablam bana kızmamamı söylüyormuş sabırlı olmamı söylemiş.Tavaf yapmaya devam ediyormuşuz.Yorumlarınız için şimdiden ALLAH razı olsun..duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim.Hayırlı geceler
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim zaten bu tip guzel ruyalar Hayirlara Yorumlanir ve boyle bir niyettiniz var ise de insallah bir gun Hacca gideceginize Maddi manevi
bir yukselmeye isarettir Allahu Alem..Hacı olduğunu görende hiç beklemediği bir yerden kısmeti var demektir.

Hac ibadeti İslâm’ın beş şartından biridir.
Bu sebeple rüyada şer’î ölçüler içinde haccettiğini Kabe’yi tavaf eylediğini ve hac farizasını yerine getirdiğini görmek dinde güzellik ve istikamete
büyük sevaba korkudan emin olmaya borçtan kurtulmağa ve Müslümanlara verilecek emanetlere delâlet eder.

Sabır en zor derslerimizden biri, belki de öğrenilmesi en zorlayıcı olanı ve bize en cok gerekli olanidır.
Sabrın öğrettiklerinden biri istediğinizi her zaman elde edemediğinizdir.
Bir şeyin hemen olmasını istiyor olabilirsiniz, ama bunu bir süre elde edemeyebilirsiniz.
Sabır,sakinlik,soğukkanlı olmak;Her şeyin anahtarı ..
sadece duygularıniz ile değil!!mantığıniz ile de hareket edin..
Hayirli gunler...

Yunusemre01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kabeye Gitmek

Rüyada Kabeye gitmek ne anlama gelir? Rüyamda deve ile seyahat ediyoruz ve mekkedeyiz kabeye gidiyoruz. Yanımda bir kız var yüzünü göremiyorum, kim olduğunu bilmiyorum tesettürlü birisi. Kabenin yakınına geldiğimizde kabenin yanında piramit var ve sadece kabenin olduğu alana yağmur yağıyor kabe ye doğru yöneliyoruz ve Efendimiz kabenin içinde, onu görmeye giderken tam yağmurun altına girdiğimizde rüya bitiyor acil yardım edin tabiri iyi olan biri.

Üst Alt