• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kabeyi Görmek Ne demektir?

Türkİslam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamüaleyküm,
Rüyamda yüzlerce belkide milyonlarca cesedin olduğu bir yerdeydim her yerde ölü insanlar vardı. ölüler,parçalanmış insanlar... çok pis kokuyordu her taraf, her yerden ateşler çıkıyordu.kan kokuları ve tarif edemeyeceğim kadar kötü kokuyor yüzünden burnumu kapatarak yürüyordum. güneş yoktu ama her taraf kırmızı ve siyahtı loş bir yerdi... yürümeye başladım, çevremi araştırıyordum. o sıra ileride parıldayan bir şey gördüm. ona doğru gitmeye başladım. yaklaştıkça ortalık biraz daha aydınlanıyordu çevremdeki ölüler ve kanları daha rahat görüyordum. yaklaştım yaklaştım... iyice yaklaşmıştım ne olduğunu seçebiliyordum. Kabe idi onu gördüğümde hayranlıkla onu izliyordum o pis koku gitmişti her yerde o cesetler vardı ama hiç birini görmezden geliyordum sadece ona kilitlenmiştim. Kabe parıldıyordu sanki bir güneş gibiydi üzerinde hiç bir leke yoktu. büyüleyiciydi hayranlık uyandırıyordu insanda o sırada yürümeye başladım Kabe'nin çevresini dolaşıyordum.biraz ilerledim ileride iki kişi gördüm yaklaştım. biri 30 yaşlarında bir adamdı diğeri ise 6 yaşlarında bir erkek çocuk. ikisi de namaz kılıyorlardı. ikisi de Kabe gibi tertemizdi çevrelerine ışık saçıyorlardı ışıkları gitgide artıyordu. Kabe güneş, onlar ay ve yıldız gibiydi. iyice yakınlaştım onlara ışık gözümü almaya başlamıştı. namazlarının sonuna gelmişlerdi. artık yüzlerini seçmeye başlamıştım. iyice yaklaştığımda adamın ben olduğunu anladım. çok şaşırmıştım.kafam karışmıştı. ama çocuğu tanımıyordum ilk defa görmüştüm. ben onların sol tarafındaydım. selam vermeye gelmişlerdi artık önce sağa selam verdiler ve sonlar bana doğru selam verdiler ikisi de bana baktı. benim büyümüş halimle göz göze geldim o bana tebessüm etti ve rüyadan uyandım. yorumunuz ne olursa olsun, Allah (c.c) şimdiden sizden razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
bir büyük şehir... Bu şehrin pazarında ömür sermayesiyle alışveriş yapılır. Çok hareketli ve hızlı işleyen bir pazar. Pazarda başlangıçta her şey sana gösterişli ve şekerden tatlı gelir; ama işin sonunda yılan zehrinden beter bir felaket…

Dünya pazarında türlü türlü hâller, renkli renkli hayaller, ayartıcı bir cadı gibi gafillerin aklını başından alır ve onu bir hayvan gibi gütmeye başlar. Ama gaflet sisine bulaşmayanlar için büyük müjdeler vardır:

Şehrin gerçek sahibi güzel bir alışverişle manevi sermayeni biriktir diye seni bu pazara göndermiş.
Onca görkemli pazarda varlık gösterirken pazarın sahibini tanımamak olmaz. Şehrin Sultanıyla bilişirsen bu, senin için gerçek sermaye olur. Hiçbir şeyken çok şey olursun.
Bu dünyaya gelen kişi âhir yine gitse gerek

Misafirin görevi yerleşikliğe heves etmemektir; göç mukadder olduğuna göre misafirin oyalanması, fani şeylerle sermayesini tüketmemesi kendi selameti içindir.
Kendi bedenini semirtip dünya zevkine dalanların hâlini görmez misin? Gözleri nasıl da dünyadan başka bir şeyi görmüyor?

Dünya uğruna gerektiğinde onurlarını bile gözden çıkaracak bir hırsa bürünmüşler. Hırsları kendilerini ukbadan tamamen koparacak, dünyada sonunda bir bataklığa saplayacak tehlikeye varmıştır..

o duydugunuz kokular ,vahset;Nefis ,seytan, zevk, sefa etrafinizdaki tuzaklardir..

"6 yaşlarında bir erkek çocuk. ikisi de namaz kılıyorlardı: o cocuk sizin icinizdeki masum gecmisteki guzel, imanli cocuktur...
Onu hic bir zaman kaybetmeyin yoksa kendinizi bu dunya zevk, cilehanesinde kaybedersiniz...
kaybetmeseniz o kucuk cocugun yanindaki Adam ilim, irfan Sahibi bir gun Siz olacaksiniz..
burada gecmis ile gelecek arasinda bir zaman tunelli sanki.. gecmisteki imanli cocugu bugun koruyabilirseniz gelecegin feraha, huzura ermis babasi olup hayirli evladiniz olacagina delalettir...

Hamd olsun İslam uzere dogru durust bir yoldasiniz!!
Allaha cc geregi gibi kul olursunuz ins.
rüyada Kabeyi görmek; rüya sahibinin Beytullaha girecegine isarettir.
Rüyada Kabeyi gören kimse yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir...ve kismetti Rizki kapisina ayagina gelecegi seklinde Yorumlanir..
Selamet ve dua ile...
Hayirli gunler kardesim..

Üst Alt