• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabe'yi görmek neye işarettir?

tgccbn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kabeyi görmek,kabeye gitmek ne anlama gelir?
Hayırlı günler gönülsızım ; Rüyamda bir grup insanla mekke'ye (kabeye) geziye katılmışım (hacılık ya da umreye gitme durumu gibi değildi) ilk önce sönmüş bir yanardağa çıkmıştık ve cıktıgımız yerde altın parçaları gördüm. Kabeye gitmeden öncede abdest aldık namaz kılmak için, ilk önce abdestin biryerinde yanlış yaptım etrafımdakiler (içsesim) tekrar doğru almamı söylediler. Bu kez doğru bir şekilde tamamladım ancak namaz kılmadık. Kabe'yi gördüm ama günümüzdeki gibi etrafı beyaz yapılarla cevrili değildi, etrafı yemyeşildi, tavaf eden insanların ve kabeye giden insanların gectıkleri yollar hep yemyeşil ve ferahtı. Kabeyi gördüm ancak tavafta bulunmadık. Umarım Allah hayra çıkarır rüyamı. Rüyam bitmesin diye alarmı kapatıp uyuyakalmışım. Yorumun için şimdiden teşekkür ederim. acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler, Rüyanız hayr Olsun
Rüyada Kabe-i Muazzama’yı görmek;
en hayırlı rüyalardan biridir. Kabe görmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulup, mutlu, huzurlu yeni bir hayata başlayacağının müjdesidir.
Hayırlı işlere, evliliğe, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kuran ve sünnete, kendisine uyularak hidayette ermeye delalet eder..

Rüyada sönmüş yanardağ görmek,;
eski kavgaların kırgınların keder ve üzüntüyü artık unutacağınıza..

"Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin,
Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin,
Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin,
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp gittin......."

Rüyada yanlış abdest almak daha sonra doğru almak;
Gördüğün rüya reel hayatta kimi şeylerin yolunda gitmediğini ve ne yaparsan yap yinede gitmeyeceğini, işleri yoluna koyabilmek için ilahi desteğe ihtiyacın olduğunu ifade etmektedir...

"(içsesim) tekrar doğru almamı söylediler"
Hayatınız boyunca iradenizin hakkını verin ..
Nasıl ki Allah göz vermiş, harama bakmamakla o gözün hakkını istemiş, siz de o hakkı ödemeye çalışıyorsunuz.
Ya da dil vermiş, tat alma duyusu vermiş, içki içmemekle onun hakkını vermeye çalışıyorsunuz.
Size verilen iradenin hakkını da doğru olanı yaparak vereceksiniz...iradenize karşi gelmek Sizi stresse, deprasyona sokar!!

insanın yanlış bir tavır içerisinde olduğu zaman huzursuz oluyor...Huzursuz bir insan ne kendini ne de karşısındakine huzur verebilir..

Hani hep derler ya; "Kalbinin sesini dinle!"Ya Kalbimin sesi, nefsimin etkisi altinda kaliyorsa..
Kalbimin istediği aslında nefsimin ve şeytanın vesvesesi ise? Kalbime dünya sevgisi yerleştiyse?
Kalbimde dünyalık ,menfaat yer etti ise? Çünkü bazen kalbim bile, bahaneler ile günahı tercih etmekte!

Allah kalble birlikte vicdanda vermiş bizlere...sadece kalbimizin sesini dinlemeyelim diye!
Kalbinin sesini vicdanına sor önce! Sonra kalbinin sesi ile vicdanını dinle!selametle..

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34527-let-go.html

Üst Alt