• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kabe'yi görmek

• Konuyu başlatan sufestai
  • Başlangıç tarihi
S

sufestai

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm efendim... Rüyamda dümdüz bir yolda gidiyorum... Yol bomboş yolun sonunda yolun üzerinde Kabe-i Muazzama var... Yolun sağ ve sol tarafı bembeyaz pamuk gibi deniz... Ben de yolda yürüyorum...

İstanbul... Buğra Öncü... Yaş 20... Öğrenci...

Selamet ve dua ile... Hayırlı geceler....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz ve HAYIRLI Cumalar..
Hayirdir insallah..

"Rüyamda dümdüz bir yolda gidiyorum..."
rüyada dümdüz bir Yol görmek :Hamd olsun İslam uzere dogru, durust bir yoldasiniz!! boyle hic bir yere sapmadan hayatiniz boyunca gidebilirseniz..Selamete erersiniz !
rüyada Kabeyi görmek; rüya sahibinin Beytullaha girecegine isarettir. Rüyada Kabeyi gören kimse, yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir.
Selamet ve dua ile... Allah Sizden RAZI olsun..
Hayirli gunler kardesim..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kabe görmek rüyada kabeyi görmek rüyada kabeye gitmek

Hayırlı günler gönül sızım ; bekar ,29 yaşında bir bayanım rüyamda kabeye gidiyorum kabenin olduğu yere yağmur yağıyor ve herkes suyu toplama çalişiyor tabi ben de toplamaya çalışıyorum. Bu rüyayı görmeden kısa süre önce umre ziyareti yapmıştım cevabın için Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler gönül Dostum
İmam Cafer Sadık r.a: Rüyada Kâbe’yi görmenin dört tabiri vardır:
1-İmam
2-Devlet başkanı
3-İman
4-Emniyet ve huzur
Bu rüya, halife, vezir, reis, hakim, evlilik Hac ve müjdeyle yorumlanır..

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek; rızkın bereketli olacağına,sorunlardan arınmış kalacağına, dostlarıyla mutlu olmaya,bereket ve ferahliğa kavuşmaya yorulmaktadır.
ümitsizlikten sonra istediği yüksek mertebeye, sıkıntıları aşarak istediği sevince, zahmetle birlikte kazandığı feraha, başarısızlıktan sonra hayalini kurduğu ferahlığa işaret eder...
hakkınızda her şeyin hayırlısı ..Selametle..

Üst Alt