• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kabeyi kurtarmaya çalışmak

slymnblqn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kabeyi kurtarmaya çalışmak.
Selamün aleyküm dostlar...
Ben rüyamda çok ilginç bişey gördüm anlatayım...
Dünya çok değişik bir hal almış ülkeler sadece bir dağ kadar ufak kalmış. Kötü insanlar vardı onlara Türkiye nasıl bu hale geldi filan dedim cevap alamadım peki Kabe ye noldu dedim...
Adam da uydudan bilgisayar üzerinden Kabeyi gösterdi böyle deniz kenarındaydı ve Kabeye kötü şeyler yapılcaktı ben engel olmaya çalıştım elimden geldiğince kalkan misali şeyler yapmaya çalışıyodum kabenin üzerine poşetlerle koruyodum ama poşetler korur eminim diyodum ama hiç boş yer kalmayıncaya kadar devam ettim. Sonra bir çocuk tam içeriğini hatırlayamadığım bir çeşit oyunla yaptı bende bunu nasıl yaptın deyip kaldım. Rüya bu kadar. Türkiye ufacık kalmıştı dedim ya insanlar helyum balonlarıyla yukarılara çıkıyodu böyle püsküllü siyah renkli plastikler vardı ve ben Kabeyi kurtarmaya çalışırken Allah'm dünyada herkez Müslüman olacaktı neden böyle oluyor diye söyleniyordum... Hayırlara gelsin inşallah.

İyi günleriniz olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ,Dost ,Rüyaniz hayr olsun.
Evet,İslam Dünyası Üzerinde oyunlar oynanıyor,İsrail son dönemlerde artan saldırganlığı yanında Harem-i Şerif ve Mescid-i Aksa’nın kudsiyetini ihlal edecek eylem ve olaylara yorumlanir...

Kudüs ve Harem-i Şerif’in korunması yalnız Filistin’in değil tüm İslam aleminin ortak vazifesi olmali, Türkiye, İsrail’in bu pervasız ve hukuk tanımaz eylemlerine karşı mücadele etmezse korkarim ki ;türkiye'nin de bir iç savaşa sürüklenmesi yaşanabilir...

İslam dünyasının üzerinde oyunlar oynanıyor. Bunları da bilmemiz lazım...ALLAH yar ve yardımcımız Olsun..

Rüyada Kabe yi kurtarmaya çalışmak;
"ben Kabe yi kurtarmaya çalışırken "
Din ve dünyasını ıslah ile hayra ve esenliğe ,Namaz ile ulaşmaya ve kurtarmaya çalıştığına işarettir...

Gördüğünüz rüya hayatınızda, yaşadığın kafa karışıklığı sebebiyle yaşamının bazı şeylerin yolunda gitmediğini, yaşamınızın maddi ve manevi yönleri arasındaki dengeyi kuramadığınızı ifade etmektedir.

Daha fazla hata yapmamak, mutsuzluk yaşamamak veya günaha girmemek için bu karışıklıktan kurtulmak, sabretmeyi ve şükretmeyi bilmek gerektiğini ancak bundan sonra hayallerine kavuşmayı ummak gerektiğine yorumlanir..İyi ,huzurlu günleriniz olsun... selametle
..

Üst Alt