• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek

bilinmeyen

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kabir azabı çektiğini görmek. Rüyada kabir azabı çekmek.
Selamın Aleyküm.Yaklaşık bir saat önce uyandım ve gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim. O kadar gerçektir ki.. ve hemen bu rüyanın bir anlamı olmalı, bir uyarı olduğunu düşünüyorum ama kesin net bir anlam çıkaramıyorum."Rüyamda Kenan Evreni gördüm mezarlıkta ailesi gömüyordu, bir tek ailesi vardı ve başka hiç kimse yoktu. Ailesi onu gömerken bende onlari izliyordum ve gömüldüğü vakit birden gözümden perde kalktı ve Kenan evrenin mezarı içinde yandığını gördüm ve peşinde Kei ye benzeyen bir yılan vardı onuda üzerine attılar.. Daha sonra ben kendimin öldüğünü gördüm ve mezara defnedildim. Öldum ama sanki canlı canlı mezardaydım ve Allah(c.c) ile konuşuyorum sürekli hiç bir dk susmadan. Ama ne konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum. Ve bende yandigımi gördüm yanıyordum mezarımda ayak bileklerimi Allah bağlamışti ve ben hareket etmek istediğim vakit Allah bani hareket etme diye uyariyordu. Sonra beni dirillti ve git herkese söyle dedi. Bende kostum ailemin yanına mezardan çıkarak ağlaya ağlaya hüngür hüngür. En son bir akrabamin evine girdim ve bütün ailem orada yemek yiyorlardi. Ama onlar benim öldüğümüde bilmiyorlardı ve suan mezardan çıkıp geldiğimi de.. Umre den gelen bir Teyzem vardı hiç kimseye laf demeden direk onun boynuna sarıldım ve ağladım. 'Ben öldüm bir hafta boyunca ve benim yerim hiç rahat değdi azap gördüm Allah ile konuşuyorum sürekli ve beni tekrar diriltii ve gönderdi ama ne zaman tekrar öleceğimi beni geri alacagini söylemedi' dedim. Sonra önüme yemek koydular onu yedim ağlaya ağlaya. Aklımda teksey vardı namaz kılmak.. başka hicbirsey yoktu. Allah tekrar beni almadan önce 2 rekat bile olsa sadece namaz kılmak vardı. Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Kenan Evren! Allah Rahmet Etsin mi etmesin mi bunu da bilemiyorum ama insan ne yaparsa kendine yapar...Keser döner, sap döner, gün olur, hesap döner..
ilahi adalet mutlaka ama mutlaka bir gün gelir ve herkese hak ettiğini veririr..
O yüzden insan ne yaparsa kendine yapar,iyi veya kötü.insanın kendine ettiği kötülüğü hiç kimse etmezmiş..

"Kenan evrenin mezarı içinde yandığını gördüm ve peşinde Kei ye benzeyen bir yılan vardı onuda üzerine attılar.. "
...........................

Rüyada kabir azabına tulduğunu görmek;
bu size bir uyarı namaz kılmaya başlamazsanız ve İçinizdeki hayvani terbiye edemezseniz !Rabbimin şefkat tokadına ve kabir azabına maruz kalacağınıza alamet bu Rüya bir ikaz, bir uyari olarak yorumlanir..

Rüyada kabir azabı görmek;
kişinin imani, manevi yönüyle ilgili mesajlar verir.

Rüyada öldüğünü ve kabir azabı çektiğini görmek;
gerçek hayatınızda ciddi bir hata ,haram, yaptığınızı ya da günah işlediğinizi ve bu durumun sizi Dünya ve ahirettinizi olumsuz bir şekilde etkilediğini simgeler.

Rüyada kabir azabı çeken birini ya da birinin kabir azabı çektiğini görmek;
rüyada görülen kişinin kim olduğu ile birlikte açıklanır. Ölmüş birini azap çektiğini görmek, o kişinin yarım kalmış bir işi olduğunu, yada günahkar biri olduğunu işaret ederken, halen yaşayan birinin ölmüş olduğunu ve azap çektiğini görmek o kişinin günahkar biri olduğunu gösterebilir,bir an evvel Ölmeden Önce tevbeye gelmek gerekir...

“Şüphesiz Allah, insanlara hiçbir şeyle zulmetmez. Ancak insanlar, kendi nefislerine ,kendilerine zulmediyorlar.” (Yunus Suresi, 44)

Üst Alt