• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kaçmak

asuna

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben dun aksam tamamini hatirlamasamda ilginc bir ruya gordum, once cok kalabalikti ben sanirim birseylerden kaciyor idim ancak bir kisi ile kacacaktim sonra bu kisiyle gitmemeye karar verdim ancak onu gittigim yerde buldum veyahut fikrimi tekrar degistirip onunla gittim. anca bir sure sonra babam neden altima birsey giymedigimi sordu, ayiplar vaziyette degildi uzerimde uzun bir tunik vardi lakin popo kismim aciktaydi ve bu duruma sasirdim ruyamin bukadarini hatirliyorum simdiden tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim
rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin...
kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
kaçabilirsiniz ama kendinizden hic bir yere saklanamazsiniz...

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz, vicdaniniz ,sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar ,eksikliginiz, pismanliklariniz olmasin sakin!!!

Rüyalarınızda sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke, kıskançlık, korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor ,yasiyor olabilirsiniz...

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...

"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’
İçinizdeki en buyk nefis düşmanı ile yüzleşmekten korkmayın.
Korkarsaniz hayat billah esarettinden kurtulamazsiniz ..SIR ve hatalarinizi her yerde desifre etmeyin seklinde de yorumlanir...
Selamet ile Hayra Kalin ..

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kaçmak

Selamın aleyküm gönül sızım

Rüyamda bilmediğim bir evdeydim.Yanımızda da yengemler vardı.Yengemlerin yanına gidip onlara bıçakla şaka yaptım.Yengem kızdı bende annemin yanına gittim,o sırada yengemlerin evine birisi girdi ve onları öldürdü biz annemle hemen kaçtık. Ormanlık bir yere geldik önümüzde yırtıcı bir köpek vardı.Ben korktum ama köpek bir şey yapmadan gitti ,arkama baktım o köpek bu sefer bizi takip ediyordu ama bu sefer uysaldı.Etrafımıza birden çok fare toplandı.Sonra biz annemle çukurun içine düştük,üstümüzde de ağ vardı,oradan acayip bir yiyecek bulduk annemle ağzımıza attık.O sırada babam geldi ,onlar hasta eder dedi ve biz ağzımızdakileri çıkardık.Babam bizi oradan çıkardı ve oturduk bir bayan yanımıza gelip küçük deri çantaları yanımıza koydu. Rüyamı Allah rızası için yorumlar mısınız gönül sızım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam gönül Dostum
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,korku ve sevinçleriniz Maddi, manevi sıkıntılariniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda
kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi de olabilir.

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada ev görmekle ilgili olan ve evin fiziki durumu ve şartlarıyla değişiklik gösterebilen rüya yorumları farklidir!!

Rüyada ev görmek, kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir.
"Rüyamda bilmediğim bir evdeydim " Çelişki ikilem kararsızlık vb durumlara yorumlanir..

kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz, vicdaniniz ,sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar ,eksikliginiz, pismanliklariniz,kararsizliginiz olmasin sakin!!!

"biz annemle çukurun içine düştük "Rüyada çukur görmek,çukurun içine düşmek iyi değildir. Stress, deprasyon ve yorgun olmaniza yorumlanir.
hz Yusuf as gibi bu kuyu ve çukurdan sadece Sabir ile çikabilirsiniz..eğer bir şey olmuyorsa zorlamayın bence, olduğu kadarıyla bırakın vardır elbet
bir sebebi Hikmetti..ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.. Hayırlısı, her şeyin hayırlısı.

Rüyasında bir çukura düştüğünü ve çıkamadığını görmek, işlerinin bozulacağına; çukurdan çıktığını görmek, bozulan işlerinin düzeleceğine alamettir..

"Babam bizi oradan çıkardı " Babanizin vesilesi ile Maddi sıkıntılardan kurtulacağınıza yorumlanir..

İnsan nicesini bir dostu sanır Dostunu, düşmanı iyi tanı
Bilmeden gaflete düşer, aldanır ,zarar ve ziyana uğrarsin..Dostun;köpek düşmanın faredir..
Hayirli günler..

acilangul1

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kaçmak

Selamın aleyküm gönül sızım, rüyada kaçmak/kaçtığımı gördüm.

Size rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyamda bir ülke sınırındaydım.Etrafımda askerler vardı ve düşmanlarla savaşıyorlardı.Çatışmanın tam ortasındaydımve çok korktum koşmaya başladım.Bir asker arkamdan sınırı geçtin diye bağırdı.Hemen geri koştum ve kaçarken teki erkek teki kız iki çocuk çocuk bacaklarıma tabancayla sıkmaya başladılar hiç biri isabet etmiyordu ama kaçamıyordumda cocuklara ne olun beni bırakın diye yalvarıyorum ve çocuklar beni bırakıyorlar.Başlıyorum yeniden koşmaya bir kepçe gibi bir şey görüyorum durdurup yardım istiyorum beni arabaya alıyorlar ormanda ilerlerken kesik bir kolu ağaca bağlanmış bir biçimde görüyorum ve o sırada düşmanların seslerini duyuyoruz öyle çok korkuyorum ki hemen ayetel kürsiyi okuyorum ve korkum geçiyor ve düşmana yakalanmıyoruz.Beni bir komutanın yanına bırakıyorlar ve ben komutandan yardım istiyorum. Komutan beni mahalleme götürtürüyor Rüyamı yorumlarmısınız?

eSmeRim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kaçmak

rüyada kaçmak (gizlenmek)
Selamun aleykum, hayirli aksamlar ruyamda birinden gizlendigimi ve yakalandigimi goruyordum yorumlarsaniz sevinirim allah razi olsun simdiden.

Gönül sızım...
Nefsimle iyi geçineyim diyorum,yok anam babam nerdeee....
Her defasında bana takıyor çelme!
Düşüyorum peşine doymuyor,vaz geçiyorum o beni bırakmıyor ki!!.Her seferinde gizlendiğim yerde beni en zayıf noktamdan yakalıyor
Madem iş bu hal,YA SEN BAŞ OL YA DA BANA İTAAT ET GEÇİNELİM GÜL GİBİ.
Yetti gari beya...

eSmeRim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum

anlamadim baska yerlerdende bulurum yorumlari yettiyse gari beya size.itaat ettik yorum istedik

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
anlamadim baska yerlerdende bulurum yorumlari yettiyse gari beya size.itaat ettik yorum istedik

Ahh be benim gönül Dostum..
Nefsimle iyi geçineyim diyorum,yok anam babam nerdeee....
Her defasında bana takıyor çelme!
Düşüyorum peşine doymuyor,vaz geçiyorum o beni bırakmıyor ki!!.Her seferinde gizlendiğim yerde beni en zayıf noktamdan yakalıyor..
Yetti gari dediğim Sizin kendi nefsiniz ile O güzel yüreğiniz arasinda kaçma ve kovalanmayi kasd etmiştim...

Vermezse Mabud Neylesin!!islamiforumlar.net ailesi..
Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun! İyi hayat, uzunca süren bir yolculuktur. Sabır ister, Sevgi, ilgi, dikkat, özen, adanmışlık dürüstlük,samimiyet ister,Selametle..

incesızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm ; Allah'ın bize yol göstermesi için gönderdiği güzel kul :) Allah razı olsun.
Rüyamda Karadeniz'in engin dağlarına benzeyen bir yerdeyim. Rüyamda babam o dağlık yerden yazlık aldığını söylüyor ve daha karanlık ormanın içinde bir yerde gel oraya götüreyim seni diyor. Biraz ilerledikten sonra yol git gide korkutucu oluyor ve diyorum ki, buradan yazlık mı alınır baba ve o an babam, babam ama yüz kıp kırmızı sen benim babam değilsin deyip kaçıyorum bambaşka bir mahlukata dönüşüyor... Kaçarak bir köyün içine giriyorum arkamdan geliyor ve sürüyle çıldırmış gibi gözleri dönmüş büyük boğalar üstüme doğru geliyor, dualarla kaçmaya devam ediyorum ve yolumun üstüne bir amca beni ahıra doğru girmemi, kurtulacağımı söylüyor. Ahıra girdim kapıyı kapattım ve o yaşlı amca ahırın içinde bulunan odaya girmemi söyledi ve dua dilimde eksik değil.. Tam o odaya girecekken, o odada kırmızı gözler doluydu, geri döndüm odadan çıkmak için tam çıkacakken gönlümün muradı fatihim kapıyı zorladı ve onunki de babamın yüzü gibi değişti, feryatla uyandım. Dile getirmeye korksamda rüyamda beni kovalayanların 3 harfliler olduğunu biliyordum. Rüyamda okudum bütün duaları ama en son Allah ın 99 ismini sayarak kurtuldum. Şimdiden Allah bin kere razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayatta her şey nasip,kısmet ! Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalar iç dünyamızın uykudaki yansımasıdır,içimizdeki karanlık,aydınlık gel-gitler metafizik bir olaydır.
İç dünyamızdan doğar, zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak şekiller, işaretler, semboller, olaylar, görüntüler veya ses olarak bize ulaşır.
Bu arada bilinç ve şuur altının şekilleri ve fotoğraflarına bürünür.

rüyada yüzünü bulunduğu halden değiştiğini görmek;
O kimsenin durumunun eksikliğine ya da bilmediğiniz bir kusur ve yüzü olmasina yorumlanir..

kaçmak Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından ,stressden kaynaklanır.
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğlediginize delalettir..

Rüyada orman görmek işlerini yoluna koymak için bütün zorlukları aşmaya yorumlanır.
karanlık ormanda koşmak: bu sizin iç aleminizde olabilir..
içinizdeki yaşam gücü, gizli veya potansiyel enerjiyi kullanmadığınızı simgelemektedir..
buna bir son vermeniz gerektiğini, içinizdeki gücü farkedip, kullanmaya başladığınızda yaşamınızın çok daha güzelleşeceğini işaret etmektedir.

Rüyada koşmak ; sıkıntı ve ıstırap verecek şeylere işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder.

Rüyada boğa görmek;
azim, inat, dayanıklılık ve irade gücünü temsil eder. Aynı zamanda güzellik, aşk ve nezaket anlamına gelebilir.

Rüyada gözü dönmüş boğalar görmek ;
Sahip olduğunuz nezaket ve zerafetine uymayacak şekilde kaba davranış sergilemenize sebep olan bir olay yaşadığınızı yada yaşayacağınızı işaret eder.

Rüyada Esma-ül hüsna, Allah’ın isimlerinden birini görmek, işitmek söylemek,saymak oldukça hayırlı bir rüyadır..
Kurtuluş ve Selamettir..
"Allah ın cc. 99 ismi en güzel isimler 'ındır o halde bu isimlerle O'na dua edin. O'nun isimleri konusunda haktan sapanları terk edin. Onlar işlediklerinin cezasını çekeceklerdir." (Ar'af 180)

Insanin kendine gelmesi ;insan, insana vesiledir..Meğerse Ben kendime en büyük ceza imişim...selametle..

acilangul1

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kaçmak ,kovalanmak

Selamın aleyküm hayırlı günler gönül sızım..
rüyamda çok tuhaf şeyler gördüm ben anlam veremedim birde size yazayım dedim.. bayramdan sonra istemey geleceklerini söyleyen bir aile vardı.. ama ben istemedıgım için cocuga istemedigimi ve ona veremeyecegımı yoksa üzelecegımı söyleyerek konusmamı kesmıstım.. cunku benım kalbımde baskası var.. ayrı olsakda.. belkıde hıc birleşemeyecek olsakda..
ne hikmetse rüyamda bu istemeye gelen çocugu görüyorum yalvarıyor bana evlenelim diye bende kaçıyorum sürekli istemiyorum iyorum korkuyorum evlenecegım dıye o an uzun bir agaca cıkıyorum burada beni göremz ne olsa dıye ama korkudanda sesimi çıkarmıyorum. sonra agacın önüne bir inek geliyor bana bakıyor oda inemiyorum. bir tanıdıgım geliyor korkma istemiyorsan zorla alamazlar diyor.. bir korkuyla uyanıyorum sonra tekrar uyuyorum bu seferde o sevdıgımmm çocugu görüyorum :( arkadaşı ile yanıma geliyor toprak bi andan uzanıyorum bana sımsıkı sarılıyor sonra ben avcunun içini öpuyorum nedense.. avcunu yalarsın der gibi :((( sonra karga sesi duyuyorum sürekli hep basucumda ötüyordu.. sonra uyandım.. bu kadar ablacıgım.. başkasına ümit verip günahına girmemek için baglantımı kesmek zorunda kaldım. konuşsydım ümit baglıcaktı bana benimde içimde bir başkası oldugu için yapamazdım bunu.. ama yine üzülen benn yine üzülen ben..agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Gönül Dostum Rüyanız Hayr olsun amaa bence bu Rüyanız bana biraz bilinçaltı gibi geldi.. Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda
rüyada kaçmak ;

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.
Her şeyin hayırlısı olur inş.Sen gönlünü ferah tut Her şeyi Zamana ve Zamanin sahibine bırak mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler ..Selametle..

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam hayırlı günler Gönül Dostum Rüyanız Hayr olsun amaa bence bu Rüyanız bana biraz bilinçaltı gibi geldi.. Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
rüyada kaçmak ;

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.
Her şeyin hayırlısı olur inş.Sen gönlünü ferah tut Her şeyi Zamana ve Zamanin sahibine bırak mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler ..Selametle..

Ama hep bana bilinçaltı diyorsunuz tam sevinecegım derken yüzüm düşüyor :( halbu ki ben neler çıkarmıstım bu rüyadan :) eyse dediginiz gibi zamana bırakıyorum ve zamanın sahıbınden diliyorum.. sabrediyorum namaz ve dua ile.. saglıcakla baybyy

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm ablacigim.
Çok yoğun ve stresliyim kafam artık almıyor işleri :(
Arada kaçamak yazıyorum şu an size hem de dinleneyim.
Rüyamda bi iş yeri bilmediğim bir bina ultra lüks tam çıkacağım elime ceket veriyorlar tam çıkacağım başka birşey oluyor.
Çıkmak çok istiyorum.
Çıkıyorum ama çıktığım yer yokuş un ortası.
Bu kadar rüyam .

Çok kötüyüm ablacigim çok bunaldim çıkmak istiyorum işten dayanamıyorum kafam almiyor aptal. Duruma düşüyorum. :(
beden olarak enerjim var ama başım agriyor dondum sanki :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam gönül Dostum
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,korku ve sevinçleriniz yoğun duygu ve stresli haliniz , Maddi, manevi sıkıntılariniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazenda günlük yaşamda
kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi yada,içinde bulunduğunuz ortam ve şartlar ruh halinizin bir yansıması da olabilir.

hayatta her şey nasip,kısmet ! Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalar iç dünyamızın uykudaki yansımasıdır,içimizdeki karanlık,aydınlık gel-gitler metafizik bir olaydır.
İç dünyamızdan doğar, zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak şekiller, işaretler, semboller, olaylar, görüntüler veya ses olarak bize ulaşır.
Bu arada bilinç ve şuur altının şekilleri ve fotoğraflarına bürünür.

kaçmak rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından ,stressden kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....içinde bulunduğunuz ortam ve şartlardan ruh hali ve o kişilerle gerçek hayatınızdaki ilişkiniz hakkında bilgi verir..içinde bulunduğunuz ortam ve şartlardan
kaçmak isteğinizi yansıtıyor...

"tam çıkacağım elime ceket veriyorlar tam çıkacağım başka birşey oluyor. "

içinde bulunduğunuz ,ruh halinden,ortam ve şartlardan bir türlü çıkamadığınıza ..
Unutma; çok yoğun olmak ,stres beyni küçültüyor ..makul ve mantıklı düşünemiyorsunuz biraz kendinize, hayata ve sevdiklerinize zaman verin...

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye..selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ilmihal-fikih/1787-ya-hayir-soyle-ya-sus.html

syyma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada birilerinden kaçmak

Selamun Aleyküm.
Ben rüyamda boş bir evdeydim kırık döküktü bazı yerleri ve peşimde birileri vardı sürekli kovalıyorlardı.Yanımda da bir erkek vardı ve bana yardım ediyordu kaçarken.Kaçarken yanımdaki erkek beni camdan aşağı bıraktı "sen kaç buradan"dedi ve koştu arkamızdaki adamlar onun peşinden koştu.Ben koşmaya devam ettim ve yaşlı bir kadının evine girdim kadın yatağında yatıyordu.Kapı sesini duydu ve bana kocasının adıyla seslenmeye başladı.Ben eğildim kadının yatağının dibine beni görmemesi için kadın bir kez daha seslendi ve ben uyandım.Şimdiden Allah razı olsun.Hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kaçmak ,Kovalanma rüyaları ;
genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki stress, yanlızlık ,korku, endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ,stress ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda bir boşluk içinde olduğunuza kalbin kırık dökük ve tutunacak bir dal , bir insan, bir sevgi, bir umut aradığınıza alamet...

bazen de çevrenizle çok dikkatli olmanız gerektiğini, hayatta öğreneceğiniz çok şey olduğunu işaret ederken etrafınıza yardımcı olmak, hayatınızın ileri gitmesi ve başarı elde etmek için iyi niyetli davranışlarda bulunurken bazı tehlikelerle yada hayal kırıklıkları ile karşılabileceğinizi ifade etmektedir ,Selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/8911-yarali-virane-yuregime-hos-geldin.html

syyma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kaçmak ,Kovalanma rüyaları ;
genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki stress, yanlızlık ,korku, endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ,stress ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda bir boşluk içinde olduğunuza kalbin kırık dökük ve tutunacak bir dal , bir insan, bir sevgi, bir umut aradığınıza alamet...

bazen de çevrenizle çok dikkatli olmanız gerektiğini, hayatta öğreneceğiniz çok şey olduğunu işaret ederken etrafınıza yardımcı olmak, hayatınızın ileri gitmesi ve başarı elde etmek için iyi niyetli davranışlarda bulunurken bazı tehlikelerle yada hayal

kırıklıkları ile karşılabileceğinizi ifade etmektedir
,Selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/8911-yarali-virane-yuregime-hos-geldin.html
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Hayırlı Ramazanlar.

Üst Alt