• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada KADI görmek

A

AsliGkcr

Kayıtsız
Misafir
selamün aleykum iyi günler İstanbul Aslı GÖKÇEER yaş 17 lise öğrencisi bekar bayan
rüyamda işlediğim bir suçtan dolayı kadı efendinin yanına gidecektim. İşlediğim suçları çok yakın olduğum kuzenime anlatıyordum oda pişman olduğum için kadının beni affedeceğini söylüyordu ben yinede korkuyordum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
HaYirdir insallah..
Abdulgani Nablusi'ye gore; kadi ve hakim gormek, ruyanin gorulus sekline gore, ruya sahibinin hal ve sanma ve durumuna bakilarak hayir, ser, kar veya zarar, adalet veya zulum, yukselme veya alcalma ile yorumlanir.

KADI Vicdan ile ilgilidir...Vicdan, Allah`ın sonsuz merhametinin bir tecellisidir. İnsan gaflete dalsa bile, vicdanı dalmaz. Kendisi nefsine kapılacak olsa bile vicdanı kapılmaz; kendisi samimiyetsizliğe meyletse, şeytana uyacak olsa vicdanı uymaz. Yaşamı boyunca vicdanının sesini dinlemesi için ise insanın, Allah korkusunu kalbinde hissetmesi önemlidir.
İradene hakim fakat vicdanına esir ol..KADI ya gitmeden once Sizin bazi yaptiginiz yanlis haal ve davranislari Kendi vicdaninizda hal etmelisiniz seklinde yorumlanir..
kişi özüne döndüğünde . Vicdan aynasına bakar .ve hakikatları seyri sülük eder.geçmiş bu aynanın arkasındaki sırdır. Gelecekse aynanın önündeki yüzdür....
İnsan kendi özü ile yüzleşmekten Vicdan aynasına bakip ;ve hakikatları seyri sülük etmekten hep cekinmistir...
cekindik cekinmesine de bu sefer de Özünden uzak olan insan da bir boşluk ve hiçlik duygusu içine düşüp bunalıma giriyor.
buhran geciren her insana yapilan ilk mudahale kendi Vicdan aynasindan Özünü arayip onun ile yuzlesmesi istenir...

Üşüyünce anlarsın..
Hayatı, Çileyi, aslında HERŞEYİ..
Yokluk da olunca insan..Bir başka görür bu evreni...
Uzat elini UZAT..Terketme sende, kaderine terkedilenleri..
Sen insanlığını yap..BOŞVER..
Yarın ne olacağımız, belli değil ki....
İMAN ve VİCDAN terketmesin seni.....
Mevlana

Üst Alt