• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kafesde kuş görmek

neilpoly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm ben 26 yaşında bekar biriyim duygusal olarak sıkıntı çekiyorum (her zaman bir abim olsun istemişimdir)
rüyamda;2m kadar yüksekliği bulunan ve yarı çapı 70cm olan(tahmını kafes büyüklüğünü anlatabilmek için)bir kafesin içerisinde dört tane ikisi evebeyin ikiside yavru kuş gördüm(kuşlar çok güzeldi ama cinslerini bilmiyorum ) onları kafesi ile bizim eskiden çok iyi konuştuğumuz şimdi küs olduğumuz bi kadının dükkanına(normalde kadının dükkanı falan yok hastane emeklisi)götürdüm bunlara ii bak almaya gelecekler dedim sonrasında onları anneme göndermek için içi insan dolu bi minübüs geldi kafesi aldım götürürken o kadın bunların yavrusunu ben istiyorum dedi bende olmaz dedim oda zaten tekrar yavruları olursa dedi ozaman olur dedim,sonra arabanın arkasına koydum kafesi arabadakilerede bunu anneme verin sakın kaçırmasın iyi baksın bunlara dedim onlar giderken uyandım. yorumunuz için şimdiden teşekür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim.
(her zaman bir abim olsun istemişimdir)Agbiniz olamam ama ablaniz olmami kabul ederseniz seve, seve manevi ablaniz olabilirim...:)

Ruyaniza Hayirdir ins. Diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet vbe Aileniz ile samimi bir anlayis merhamet cercevesi icinde ile bu SIKINTILARIN da
ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı
biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inancTeslimiyet ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

İçinde uyuyan mutluluğu uyandıramayanlar adına dışarıdan bir elin gelip de kendilerini ayağa kaldırmasını bekleyen bu sonsuz uykudakiler adına uyandır ki beni uyandırayım uyuyanları
bu mutluluğu çok görme Allah'ım.
Sen ki bana tüm yarattıklarını sevme gibi bir nimeti bahşetmişsin!!Bundan daha büyük bir nimet ne olabilir ki ne isteyebilirim ki Senden?
Gururun fırtınaları şöhretin sarhoşlukları makamın baş döndürmesi karşısında arada sırada kefene giren bedenimi bu hayal karesini açar mısın âlemimde?
Ölmeden önce ölmenin sırrını nefsimde yaşatır mısın? nefsim yanlış şeylerin peşine düşmeden kUL HAKKINA girmeden bana yardım et!!
Beni nefsimin eline bırakma Allah'ım. Allah'ım beni bizi hepimizi affet...Beni Salih Hayirli nesiler ile RIZIKLANDIR!! amin...
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt