• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kahve içmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kahve içmek, dünyaya ve rahatlığa işarettir.

Sade kahve içtiğini gören kimse, hasta olur. Veya gam ve kedere uğrar.

Şekerli kahve ise rızkın azlığı ile tabir edilir.

Rüyada kahve içildiğinin görülmesi; bir gezi yapılacağı ile de yorumlanır.

Genç bir erkeğin rüyasında kahve içtiğini görmesi; o gencin yabancı bir memlekete yerleşeceğine yorumlanır.

Genç bir kızın rüyasında kahve içtiğini görmesi; o kızın evleneceğine,

bir kadının rüyasında kahve içtiğini görmesi; o kadının dedikoducu ve fitneci birisi ile arkadaş olacağına,

yaşlı bir erkeğin rüyasında kahve içtiğini görmesi; o yaşlı erkeğin geçimsiz birisi olduğuna işaret şeklinde yorumlanır.

İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Rüyada kahve içildiğinin görülmesi rahatlıkla tabir olunur.

Bir kimsenin rüyasında sade bir kahve içtiğini görmesi; o kimsenin hasta olacağına veya bir sıkıntı geçireceğine işaret eder.

Rüyanızda şekerli bir kahve içtiğinizi görmeniz; rızkınızın darlığına, bir yoruma göre de haram mal elde edeceğinize işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüya olacak olan şeyleri önceden idrak etmekten ibarettir.

Şeytani rüya, insanı korkutup üzüntüden üzüntüye sevk etmek için uyku halinde, şeytanın insanın kalbine verdiği vesveseden ibarettir.
Peygamber (sav) şöyle buyurur: Sizden biriniz sevdiği bir rüya görürse o Allah 'tandır. Bunun için Allah'a hamd edip rüyasını söylesin.
Hoşuna gitmediği bir rüya görürse o şeytandandır. Şerrinden Allah'a sığınsın ve onu kimseye de açmasın. Yoksa kendisine zarar verecektir.
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya ise, bir şeyle fazla meşgul olma sonucunda etkilenerek gördüğü rüyadır...

Rüyalar ve ilhamlar birer ikazdır irşattır. Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklıdır..
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu da göz önüne alınmalıdır.
O yüzden her rüya aynı şekilde tabir edilemez..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlar da görebilir, ancak her insanın ruhu, manevi dünya anlayışı ve yaşamı farklıdır.
Bundan dolayı da yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yorum ve yansıması farklı olabilir…

Esraytaac

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada türk kahvesi içmek

Selamun aleyküm hocam. Rüyamda kardeşimin Türk kahvesi yaptığını gördüm fincandaki kahvenin hepsini içtim ve ardından yine doldurdu sürekli kahve içtim. Daha sonrasında hamur gördüm hamuru atmak için vakit arıyordum. Hamuru poşete koydum atmak için ama atamadan uyandım. Rüyamı yorumlar mısınız. Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Allah ın rahmeti ve bereketi ,hidayyetti, muhabetti üzerimize ,Rüyaniz hayr olsun.İnsan bazen sıkıntılarla pişer......

Rüyada Türk Kahvesi görmek ;
geleneksel değerlere sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu simgeler.

Rüyada Türk Kahvesi içmek, kahve içtiğini görmek; hayatınızın çok yüksek tempoda ve yorucu geçtiğini biraz molaya ihtiyacınız olduğunu anlatır.

Rüyada kahve pişirmek;
Bir kimsenin rüyasında bir cezvede kahve pişirdiğini görmesi; uzak bir yerden bir haber alacağına,
Kahve Kahir, Gam, Keder ,stress dir.

Neyi, Neye, Nerede, kimler ile paylaştığınıza dikkat edin..
Bazen de hayatta bir yorgunluğu işaret eder, işinize ya da kafanızı taktığınız konuya ara vermeniz, dinlenmeniz gerektiğini simgeler.
çevrenizle ,kendini iyi ifade edememek gibi sorunlar yaşadığınızı gösterir.

Hayatın olağan akışında bazen gözden kaçırdığımız o kadar çok ayrıntı ,teferruat vardır ki, farkında bile olmayız...

Ne yapacağınızı bilmediğiniz zamanlar ,bir tıkanıklık olur
kişiyi kendi kendisi ile olaylari bir gözden geçirmesi gerekli..değişen gelişen gelişen olaylar zaten Size ne yapmaniz gerektiğini ,nereye gideceğinizi gösterecektir..gelişen olaylar gideceğimiz yönü belirler

Bugünün değerini anlamadan yarını bekleyen bu insanlar, dünün geçtiğini ve yarının belki de hiç gelmeyeceğini düşünemiyorlar.....selametle.

Rüyada hamur görmek;
günlük yaşamın maddi yönleri, kolay geçime, evde berekete, ferahlığa işaret eder.Bazende Zorluk ve meşakat,sıkıntı , darlık , cefa , eza çektikten sonra kazanılacak maddi kazançlara yorulur..selametle..

Üst Alt