• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kahve pişirmek

G

GJGRGN

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleylüm; Rüyada kahve pişirmek nasıl yorumlanır?
Rüyamda evimize 5-6 tane misafirin geldiğini ve onlara kahve pişirip servis ettiğimi gördüm.
Misafirliğe gelen kadınlardan birinin kahve falı baktığını öğrenince kendime de kahve yapmak istediğimi, sonra ablamın da istediğini duyunca ona da kahve pişirdiğimi gördüm. Bakır cezvenin içine kahveyi suyu şekeri koyuyorum ancak bir türlü kahveyi pişiremiyorum. Piknik tüpünün üzerinde yapmak istiyorum ama bir türlü elimdeki çakmağı ateşleyip ocağı yakamıyorum. Tam ateşleyebiliyorum derken bu sefer de tüpün bir yeri yağlandığı için yakamıyorum. Sonra tüp yanıyor ama ateşi çok zayıf ve yanlış hatırlamıyorsam biraz sonra da sönüyor.
Adım Halime, İstanbul'dan yazıyorum, işsizim, 25 yaşımdayım, bekarım.
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla, selamün aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz GERGIN kardesim...
Rüyada cezve görmek dedikodu yapacağınıza ve adinizin dedikoduya karisacagina işarettir.

Bir kimsenin rüyasında bir cezvede kahve pişirdiğini görmesi; uzak bir yerden bir haber alacağına,
Kahve Kahir, Gam, Keder dir.. iyiki Siz kendinize ve ablaniza kahve yapamamissiniz...

Gelecekten ne cinler, ne insanlar, ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak, Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek, bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde, elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan, ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi, her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.
fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..Hayirli gunler...

solomon82

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kahve pişirmek

Selamın aleyküm Allah ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Rüyamda eşim bir ofis tutmuş kasede kahve pişirip fincanlara doldurup baketleyerek internetten siparişle satıyormuş bir bayan var yanımda ona anlatıyorum, sonra eşim gidiyor ben kahveyi fincanlara doldurmaya başlıyorum ve yaparken yanlış birşey yapıyorum nasıl düzeleceğim derken yanımdaki bayan gösteriyor nasıl kahve pişireceğimi. Kahvenin telvesini süzüyoruz kuruması için bir süre orada bırakalım diyoruz. Sonra masada üç kişi otururken masanın üzerinde üç kişiye ait üç sigara paketi var kendiminki boş, arkadaşımınki de boş çıkıyor. Sizden değerli olmasın sevdiğim ve büyüğüm saydığım kişinin sigara paketini alıyorum onun içi dolu çıkıyor. Allah hepimizi o nun yolundan gidenlerden eylesin amin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Allah ın rahmeti ve bereketi ,hidayyetti, muhabetti üzerimize ,Rüyaniz hayr olsun.
İnsan bazen sıkıntılarla pişer......

Rüyada kahve pişirmek;
Bir kimsenin rüyasında bir cezvede kahve pişirdiğini görmesi; uzak bir yerden bir haber alacağına,
Kahve Kahir, Gam, Keder ,stress dir.

Neyi, Neye, Nerede, kimler ile paylaştığınıza dikkat edin..
Bazen de hayatta bir yorgunluğu işaret eder, işinize ya da kafanızı taktığınız konuya ara vermeniz, dinlenmeniz gerektiğini simgeler.
çevrenizle ,kendini iyi ifade edememek gibi sorunlar yaşadığınızı gösterir.

Herşeyin hayirlisini Allah tan dileyin..O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kulluğunuzda Samimi olun.yeter..selametle..

Üst Alt