• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kalabalık bir yer görmek

inci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum
ruyamda kalabalik bir yerdeyim izdiham var karsidan sular geliyor hep dua ediyorum bize su yetismesin birden yerde bir bebek zayıf, agliyor diyorlar bu bebek nerden geldi gokten mi bir yerden mi diyorum, dur emzirim bir bakiyorum sutum geliyor diyorum bak bu allahtan sut nasil geldi bebegi alip emziriyorum sonra susuyor.,. bu ruya annemin ruyasi annem 48 yasinda yorumunuzu buyuk bir sabirsizlikla bekliyoruz.
inci amir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum selam
Rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama işaret..
kendisinin de Allah cc. kattindan bir lutuf ile nasiplenecegi...

Rüyada kalabalık görmek, kavgasız, gürültüsüz ise iyidir. Rüyada kalabalık gören kimsenin işinde tüm engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

"beni bir ben bilirim birde yaradan... bana bir ben lazım birde anlayan.. "hz. mevlana

Mevlana'ya sordular.
Neden senin müridlerin geçmişi karanlık
kötülüklerle dolu hor hakir ve fakir kimseler?
Mevlana:İçinizde günahı olmayan var mı? Sustular.
Benim müridlerim iyi insanlar olsalardı
ben onların müridi olurdum.
İyilerle herkes hasbihal eder
kötüleri kucaklayacaksın kitedavi olsunlar.
Biz kötüleri ve günahkarları iyi yapmak için dünyaya geldik.
Müridlerimi kınayacağınıza aynayı kendinize tutun..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dayak yediğini görmek

selamun aleyküm hocam

Dün akşam rüyamda bilmediğim bir yerdeydim kalabalık bir yer yani bana üniversite gibi geliyor ama ve orada bulunan bir kaç adamda milletvekili gibi geldiler bana . Ben de bahçeden dışarı çıkmak istedim oradaki görevli de bana çıkarsan içeri bırakmam dedi, bende çıktım sonra içeriye girdim girdiğim yerin bahçesi çok ama çok güzeldi. Sonra geldi beni dövdü hocam bekçi ben bahçeye girer girmez beni dövdü sırtıma vurdu ve ben de o bahçeden içeriye girdim beni dövüceğini bildiğim halde. Hocam adam 50-55 yaşlarında gibiyidi hayırdır inşallah (hocam sanki bu rüyanın aynısını bir daha görmüştüm evet evet görmüştüm bundan bir kaç aymı desem yılmı desem yani yer olarak aynı yerdeydim böyle önemli adamların rektörlerin yanındaydım iyi hatırlıyorum yer meken aynıydı ama beni döven adam yoktu tabii) .Yorumlarsanız hocam ALLAH razı olsun hocam ...

UYARI: Selamün aleyküm, parlakk kardeşim size daha önce de özel mesajla başlıklara parlakk şeklinde nickinizi yazmamanızı uyarmıştım. Lütfen konu başlığına parlakk yazmayın rüya ile ilgili bir başlık yazın. Benzer konu sistemini bozuyorsunuz!!! Bu son uyarımızdır. Lütfen dikkat edin...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hocam kusura bakmayın gerçekten bilmiyordum hakkınızı helal edin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah
Kendini kalabalıklar içinde iyi bir konumda görmek rütbeye hükmetme yetkisine ve isim yapmaya
Bu gunlerde bir karar verirken dikkat edin! dönüşü olmayabilir...nefsinizize kanip kendi kendinize zarar vermeyin seklinde yorumlanir.
Her gidişin bir dönüşü varmış.deniliyor.Her gidişin dönüşü varmı?
Tek bir bilet kesilmişti gidiş yolu açık bir yolcuydu insan.
Hepimiz yolcuyuz bu alemde.

Bediüzzaman şöyle diyor: “İnsan bir yolcudur.(çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre kadar yolculuğu devam eder.” Mesnevî-i Nuriye
İnsan bu yolculuğunda gidiş yönünü, imtihan olunup denendiğimiz bu dünya aleminde belirliyor...
Bu rüyanız ayni zamanda ruhsal ve manevi dünyanızla ilgili de haber veriyor...kendin ile Kaderin ile barisik ol...
rüyada Dövmek Dövülmek görmek;
Döven kişi, birisinin bir derdine, sorununa çare bulur. Dövülenin ise geleceği parlaktır ve kişinin hayatta ilerleyeceğine işaret eder.
Rüyada dayak yediğini görmek sıkıntıların, dertlerin bitmesine işaret eder..

Dualarıma içtenlik ver Ey RABBİM.. Her ihtiyacımı sana muhatap olma vesilesi eyle..
Fısıltılarımı, iç çekişlerimi, suskunluklarımı da dua diye kabul eyle..
Her, duamda sonsuz yakınlığını hissetmeyi, hiç bitmez ihsanını tatmayı nasip eyle..amin.
Hayirli gunler.

Üst Alt