• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kanarya kuşu görmek

meliss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler. İsmim Melis ,23 yaşındayım.
Rüyamda muhabbet kuşu ve kanarya gördüm. Evimizde beslediğimiz gövdesi mavi başı beyaz muhabbet kuşumuz var. 1 tanesi onun yavrusuydu. Gövdesi beyaz başı maviydi.
Diğerleri yeşil, sarı, mavi, beyaz kanarya ve muhabbet kuşlarıydı. Evimizde uçuşuyorlardı. Muhabbet kuşları ve kanaryalar sırtıma bluzumun içine giriyorlardı ve bende annem ve babamdan onları çıkarmalarını istiyordum. Çıkartıp yeniden uçurdukları zaman tekrar gelip aynı şekilde bluzumun içine sırtıma giriyorlardı. Annem prasa doğruyordu. Yeşil yavru kuşuda prasa zannedip kuyruğunu kesti ben annemi uyardım. Kuşa hiçbirşey olmadı, sadece kuyruğu kısaldı.
Daha sonra 2 kanaryayı 2 muhabbet kuşunu ve 1 tane yavru kanaryayı 3 ayrı kafese koydum. Elimde gövdesi beyaz başı mavi yavru muhabbet kuşu kaldı. Onu hangi kafese koycağımı bilemedim. Severken uyandım.
Rüyamın anlamı nedir ?
Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Hosgeldiniz kardesim
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim..

Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...

Sevdiginiz ile bazen tartisirbazi SIKINTILAR yasarsaniz lutfen annenizi araniza katmayin!!
Simdiden kendi sorununuzu cozmeyi ogrenin..
bazen biz cocuklarimizi cok sevdigimiz icin asiri tepki ve bazen de asiri koruyucu olabildigimizden cocuklarimiza sorunlar yasatabiliriz...

Sevmek ile sahiplenmeyi karistirmayin.. asiri kiskanclik guvensizlik gibidir!! sevgileri yipratabilir..
Hissettiğim kadar kalbimde söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir..

Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...

akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin!kardesim...
Kaşına Gözüne Değil.. İman'ına..Ahlâk'ına..insanli'ına..Hayran Olmalı İnsan...

Kanarya sesi işitmek, ebedi olacak bir aşka işarettir.
Rüyada kanarya gören veya bir kanaryanın cıvıltısını işiten, birine gönül verir. Kanaryayı kafeste görmek ise gecici bir SIKINTI yasayacaginiza delaletir..
Hayirli Gunler Kardesim...

Üst Alt