• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kanser görmek

BabilYıkıl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba dostlar ,

rüyamda annemin kanser oldugunu ve ablamin bana bunu söylemesiyle annemin bacagina bakip büyük yara (kanser) oldugunu gördüm , ayni gecede bu rüyadan haric
2 cocugumu kucagima almisim yüzüyorum , 3 üncü rüyada camii gibi yerde mümine bacilarla toplandigimi gördüm yerde oturuyorduk bu rüyalarin alameti nedir ?
anlayan bilen cevap veririse cok rahatliyacagim.

Allahin selami ile mrhbba..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hayirdir insallah..
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.
Allah hayirlara cevirsin..annenizi de Ruh ve moral halini ins. duzeltsin..Toplasin..
insanlar niye kanser olur biliyormusunuz..asiri uzuntu stress dert gam kederden dolayi..

Rüyada kanser olduğunu görmek: umutsuzluk keder kendine acıma ve affetmemeye işaret eder.
Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının onu duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.
ve bir uyari..bir nasihat..herşeyin hiçbirşey olduğu an parçası gelmeden
Kendine gel kendine hic kimse ve hic bir sey icin bu kadar uzulmeye degmez..
Kendine bak kendine der gibi annenizi uyarmaktadir..

Rüyada denizde yüzdüğünü görmek ;büyük ve çetin bir işi başarmaya ve büyük maneviyatta delâlet eder.

"Allah herşey için bir ölçü kılmıştır.""... O'nun Katında herşey bir miktar (ölçü) iledir." (Ra'd Suresi 8)

Hz. Ali'nin: 'Her kap kendi hacmince su alır'
her insan kendince kendine tayin edilen bir Kader ve Rizk cizgisi ile ilerler...kimisi kırk yıl olduğu yerde durur yerinde sayar;
kimisi de kısa zamanda ilerler...yani herkes kendince ilerler...
sizde Masallah az bir guc ile iki cocugunuz ile cok ilerliyen bereketli bir insan oldugunuza isarettir..

Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Cami beden arzıdır.sen beden camini maddi manevi temiz tutarsaniz Rabbim kim bilir Size ne lutufler KAPISI acacagina yorumlanir..
İnsana hayatta özellikle en zor anlarında bir çıkış kapısıdır dua. İnsan çok aceleci olsa da dua sabırdır...
Hayirli gunler..

acilangul1

BabilYıkıl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim

Mocjkhi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kanser Birisini Görmek

Rüyamda abimin, arkadaşının çocuğunun kanser olduğunu gördüm. Rüyamın sonunda sarılıyorduk. Neye işaret olabilir?

Üst Alt